Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lecter D είπε

Καλήμερα ... Πηγα να ανοιξω μετα την δουλεια λιγο το ps4 να χαλαρωσω , ακουω το μπιπ που ανοιγει και απλα ανοιγοκλεινει αρκετα γρηγορα το φως της tv ... 

Μπήκα με safe mode , εκανα ρεσταρτ τιποτα ... μια στις 5 φορες μου λεει οτι ελεγχει τον αποθηκευτικό χωρο , κανει το ρεσταρτ και παλι τα ιδια . 
Το έχει πάθει κανείς ; ;  Θα ξενερώσω τοσο πολυ αν πρέπει να κάνω φορματ στο ps 😪

Τι εννοείς αναβοσβήνει το φως της tv;

Το ps4 πες μας τι κάνει. Ανάβει και σβήνει, αναβοσβήνει το μπλε φως, ανάβει και το φως γίνεται λευκό όπως είναι φυσιολογικό;

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gregdel είπε

To Bioschock (collection) αξίζει σαν συλλογή παιχνίδιων;

Διάβασα ότι είναι από τα παλιά!

https://psprices.com/region-gr/game/1142280/bioshock-the-collection

αν και είμαι κάτοχος XBOX ONE S η συμβουλή μου είναι ότι αυτό το παιχνίδι (3 παιχνίδια ουσιαστικά) πρέπει να υπάρχει σε κάθε κονσόλα.....φανταστικό, πρωτότυπο και ιδιαίτερο. 

Εγώ θα το πάρω για XBOX που υπάρχει μείωση τιμής και το έχουν στα 12.5 ευρώ (digital)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Τι εννοείς αναβοσβήνει το φως της tv;

Το ps4 πες μας τι κάνει. Ανάβει και σβήνει, αναβοσβήνει το μπλε φως, ανάβει και το φως γίνεται λευκό όπως είναι φυσιολογικό;

παίζει γρήγορα το φως της τηλεόρασης μεταξύ γκρι μαύρου. Ακούω κανονικά το όταν πατάω το κουμπί από το χειριστήριο ότι μπαίνει στο προφίλ αλλά δεν βλέπω τίποτα. Άλλαξα εννοείται θύρα και καλώδιο. Το χρώμα του ps μένει κανονικά ανοιχτό σαν να μην έγινε τίποτα. 

Δημοσ.

Και το πρώτο είναι εξίσου καλό, το δεύτερο όχι όσο τα άλλα 2 αλλά έχει κάποιες καλές στιγμές. Γενικά η τριλογία αυτή για εμένα ανήκει στα all time διαμάντια του gaming απλά μην τα παίξετε περιμένοντας τίποτα επαναστατικό στο gameplay, όλο το παιχνίδι είναι οι χαρακτήρες η ιστορία και το απίστευτο setting.

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lecter D είπε

παίζει γρήγορα το φως της τηλεόρασης μεταξύ γκρι μαύρου. Ακούω κανονικά το όταν πατάω το κουμπί από το χειριστήριο ότι μπαίνει στο προφίλ αλλά δεν βλέπω τίποτα. Άλλαξα εννοείται θύρα και καλώδιο. Το χρώμα του ps μένει κανονικά ανοιχτό σαν να μην έγινε τίποτα. 

Τον ήχο τον ακούς από την τηλεόραση ή από κάποια ηχεία συνδεδεμένα με το ps4 / από το χειριστήριο του ps4;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Τον ήχο τον ακούς από την τηλεόραση ή από κάποια ηχεία συνδεδεμένα με το ps4 / από το χειριστήριο του ps4;

Απο την tv κανονικά , (δουλεύει η tv σε σύνδεση με το λαπτοπ) ... εν το μεταξύ δεν ξέρω και πως να το googlarw το πρόβλημα για να βρω αν κάποιος αλλος ειχε παρομοιο θεμα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Το βρήκες πουθενα σε καλή τιμή;

Απο Σκρουτζ  ,δεν ασχολουμαι με μικροδιαφορες παω σε οποιο ειναι πιο  κοντα σε μενα η' με βολευει  γιατι περναω απο εκει η' στελνω καποιον .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Απο την tv κανονικά , (δουλεύει η tv σε σύνδεση με το λαπτοπ) ... εν το μεταξύ δεν ξέρω και πως να το googlarw το πρόβλημα για να βρω αν κάποιος αλλος ειχε παρομοιο θεμα . 

Θα ήταν καλύτερα να μην έβγαζε ούτε ήχο. 😛Δοκίμασε και σε άλλη tv αν γίνεται. Έτσι όπως το βλέπω ίσως είναι θέμα της θύρας hdmi και δίνει ήχο αλλά όχι εικόνα.

Για format που έλεγες πιο πριν να κάνεις, θα μπορούσες να το δοκιμάσεις αλλά καλύτερα σε κάποιον άλλο δίσκο (από 250gb και πάνω) ώστε να μην κάνεις τσάμπα το format στην περίπτωση που δεν δουλέψει έτσι.

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς το εξης ? 

Μου έχει τελειώσει η plus τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει όλα σχεδόν έχουν το σήμα του plus αν πατήσω επάνω λέει ότι δεν μπορώ να τα παίξω γιατί θέλω συνδρομή και λογικό αυτό αλλά σε δύο παιχνίδια destiny 2 και friday 13 τα οποία ήταν παιχνίδια του plus δεν έχει από δίπλα το σήμα του plus αλλα κλειδαριά και όταν πατάω επάνω σε όλα τα άλλα παιχνίδια μου λέει να βάλω plus ενώ σε αυτά τα δυο μου πετάει να τα αγοράσω ξέρει κανειε γιατί γίνεται αυτό ? 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Θα ήταν καλύτερα να μην έβγαζε ούτε ήχο. 😛Δοκίμασε και σε άλλη tv αν γίνεται. Έτσι όπως το βλέπω ίσως είναι θέμα της θύρας hdmi και δίνει ήχο αλλά όχι εικόνα.

Για format που έλεγες πιο πριν να κάνεις, θα μπορούσες να το δοκιμάσεις αλλά καλύτερα σε κάποιον άλλο δίσκο (από 250gb και πάνω) ώστε να μην κάνεις τσάμπα το format στην περίπτωση που δεν δουλέψει έτσι.

Μα αλλαξα και θυρα ..... εκτος αν ειναι η θυρα του ps4 . θα δω απο κυριακη τι θα κανω , απλα ειπα να δω αν κανεις εχει συναντησει το ιδιο πραγμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...