Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 11/5/2019 στις 7:05 ΠΜ, RedAlert539 είπε

Απορώ γιατί δεν έχει συζητηθεί ακόμα:

Δυστυχώς η Square Enix εμμένει στην τακτική του release σε επεισόδια, όπως έκανε με τα τελευταία Hitman. Κακό trend πάει να ξεκινήσει......

Ας βγει και ας βγει σε επεισόδια

Το Hitman 2 πάντως ουσιαστικά βγήκε κανονικά, εδώ έτσι κι αλλιώς μιλάμε για αρκετά μεγάλο παιχνίδι

Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 4:08 ΜΜ, NEKROMA είπε

Δεν είναι βλάβη όταν μπαίνει σε hdr mode μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται σε μένα αργά σε lg μετά είναι οκ 2χρονια παίζω έτσι άρα δεν έχει πρόβλημα.

Μόνο στο hdr το κάνει αυτο

Ισχύει αυτο που λες περι HDR αν και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα  αλλα για να το κάνει συνέχεια σημαίνει πως έχει λόγο . Εαν όμως σου πετάει ξαφνικά μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια του γκειμ και επανέρχεται μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα  τι φταίει??..Και το θέμα εδώ είναι πως μου το κάνει σε ένα μόνο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα το κάνει στα πρώτα 20 λεπτά που θα παίξω και μετά θα είναι κομπλε, αλλά πολυ περίεργο, εχω πάνω από 4 παιχνίδια και κανένα δεν μου το έκανε ποτέ. 

• Moderators
Δημοσ.
On 11/05/2019 at 07:05, RedAlert539 said:

Απορώ γιατί δεν έχει συζητηθεί ακόμα:

Δυστυχώς η Square Enix εμμένει στην τακτική του release σε επεισόδια, όπως έκανε με τα τελευταία Hitman. Κακό trend πάει να ξεκινήσει......

Μα το Hitman ήταν ένα καινούριο game που το έφτιαχναν επεισόδιο - επεισόδιο. Στο FFVII δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Άπαξ και φτιάξουν τα νέα assets, όλο το υπόλοιπο game είναι σχεδόν έτοιμο. Απλά πάει να κάνει αρπαχτή μέσω νοσταλγίας η SE.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Χαρμανης είπε

Ισχύει αυτο που λες περι HDR αν και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα  αλλα για να το κάνει συνέχεια σημαίνει πως έχει λόγο . Εαν όμως σου πετάει ξαφνικά μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια του γκειμ και επανέρχεται μετα απο 5-6 δευτερόλεπτα  τι φταίει??..Και το θέμα εδώ είναι πως μου το κάνει σε ένα μόνο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα το κάνει στα πρώτα 20 λεπτά που θα παίξω και μετά θα είναι κομπλε, αλλά πολυ περίεργο, εχω πάνω από 4 παιχνίδια και κανένα δεν μου το έκανε ποτέ. 

Κάτι παίζει με το παιχνίδι, η ζεσταίνεται πολύ η κονσόλα σου η έχει γρατσουνιές το cd σου 

Εμένα το κάνει μόνο όταν μπαίνει σε λειτουργία το hdr και ποτέ ξανά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μα το Hitman ήταν ένα καινούριο game που το έφτιαχναν επεισόδιο - επεισόδιο. Στο FFVII δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Άπαξ και φτιάξουν τα νέα assets, όλο το υπόλοιπο game είναι σχεδόν έτοιμο. Απλά πάει να κάνει αρπαχτή μέσω νοσταλγίας η SE.

κάτσε ρε συ, είναι το ίδιο να σου δώσουν μια wutai 5 οθονών και το ίδιο να σου δώσουν μια wutai έστω και σαν το ni no kuni? 

τα πάντα θέλουν δουλειά από την αρχή, τα μόνα πράγματα που είναι έτοιμα είναι η μουσική (ούτε καν οι διάλογοι) και η ιστορία, όλα τα άλλα θα γίνουν από το μηδέν

προφανώς και δεν καίγομαι να υπερασπιστώ τη square enix που έχει δώσει αρνητικά δείγματα σε αυτό το τομέα, αλλά εδώ δεν είναι hitman , το hitman είναι μια σταλιά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κάτσε ρε συ, είναι το ίδιο να σου δώσουν μια wutai 5 οθονών και το ίδιο να σου δώσουν μια wutai έστω και σαν το ni no kuni? 

τα πάντα θέλουν δουλειά από την αρχή, τα μόνα πράγματα που είναι έτοιμα είναι η μουσική (ούτε καν οι διάλογοι) και η ιστορία, όλα τα άλλα θα γίνουν από το μηδέν

προφανώς και δεν καίγομαι να υπερασπιστώ τη square enix που έχει δώσει αρνητικά δείγματα σε αυτό το τομέα, αλλά εδώ δεν είναι hitman , το hitman είναι μια σταλιά 

Η τιμή θα τα κρίνει όλα. Αν η τελική τιμή για όλα μαζί είναι περίπου όσο ένα παιχνίδι, έχει καλώς. Αλλιώς τον πούλο να πάρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

42 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Η τιμή θα τα κρίνει όλα. Αν η τελική τιμή για όλα μαζί είναι περίπου όσο ένα παιχνίδι, έχει καλώς. Αλλιώς τον πούλο να πάρουν.

και όχι μόνο, αλλά και η διάρκεια του κάθε επεισοδίου, αν είναι δηλαδή για 2 επεισόδια να είσαι midgar ε τότε ναι κοροϊδευόμαστε, απλά επειδή θα είναι πολύ στο μικροσκόπιο για τη συγκεκριμένη δουλειά, δε νομίζω να υπάρχουν πολλά ολισθήματα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Εμένα με απασχολεί το κάθε πότε θα κυκλοφορεί το επεισόδιο.  Υποψιάζομαι πως το ff7  δεν είναι έτοιμο και θα φτιάχνεται κομμάτι-κομμάτι κάθε φορά. 

Επίσης άσχετο με το θέμα, βρήκα ένα ds4 με χαλασμενο τον δεξιά αναλογικό μοχλό.  Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο πωλητή ή μαγαζί για να αγοράσω ανταλλακτικό μοχλό; Υπάρχουν αρκετές ποιότητες εκεί έξω και δεν ξέρω πόσο ανθεκτικά είναι 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Εμένα με απασχολεί το κάθε πότε θα κυκλοφορεί το επεισόδιο.  Υποψιάζομαι πως το ff7  δεν είναι έτοιμο και θα φτιάχνεται κομμάτι-κομμάτι κάθε φορά. 

Επίσης άσχετο με το θέμα, βρήκα ένα ds4 με χαλασμενο τον δεξιά αναλογικό μοχλό.  Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο πωλητή ή μαγαζί για να αγοράσω ανταλλακτικό μοχλό; Υπάρχουν αρκετές ποιότητες εκεί έξω και δεν ξέρω πόσο ανθεκτικά είναι 

Όσο αφορά τον αναλογικό μοχλό,αν κατέχεις κολλητηρι προχωράς, δεν είναι εύκολο πάντως.

Μαγαζί κοιτάς modchip Αγ.Δημητριο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, logistoulis said:

Δεν κολλάνε τα νούμερα, το game ανακοινώθηκε πριν από 4 χρόνια ενώ ήταν ήδη ένα χρόνο σε development υποτίθεται. Τέσπα, ας το βγάλουν σε 6-7 episodes με ~€10/episode και είναι κομπλέ για μένα, δεν έχω πρόβλημα.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν κολλάνε τα νούμερα, το game ανακοινώθηκε πριν από 4 χρόνια ενώ ήταν ήδη ένα χρόνο σε development υποτίθεται. Τέσπα, ας το βγάλουν σε 6-7 episodes με ~€10/episode και είναι κομπλέ για μένα, δεν έχω πρόβλημα.

κάποια στιγμή (κλασική square) το ξανάρχισαν από την αρχή 

πέταξαν ο,τι έκαναν 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NEKROMA είπε

Κάτι παίζει με το παιχνίδι, η ζεσταίνεται πολύ η κονσόλα σου η έχει γρατσουνιές το cd σου 

Εμένα το κάνει μόνο όταν μπαίνει σε λειτουργία το hdr και ποτέ ξανά 

Τι να πω ρε συ, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί μου το έκανε στο ίδιο γκειμ (kingdom hearts 3) το κάνει μια καλή στα πρώτα 10 με 20 λεπτα και μετά δεν το ξανακάνει καθόλου όσες ώρες και να παίζω.. τωρα η κονσόλα δεν νομίζω να έχει θεμα ,παιζω και άλλα πιο "βαριά " γκείμσ που είναι και HDR . Απο κει και πέρα, Τα κλασικα τα μαυρισματακια τα κάνει γενικά οταν ανοίγω ένα παιχνίδι  και όταν το κλείνω...το PS4 είναι καινούριο σχετικά...παιζει να έχει θεμα το γκειμ..Αλλα δεν το δίνω σημασία,το είχα πάρει από Σκρουτζ απ οτι θυμάμαι αν και δεν νομίζω να παίζει και πολυ ρόλο. 

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα των επεισοδίων στο FF7.

Ήδη το FF15 ενώ το θεωρώ εξαιρετικό παιχνίδι όταν το τελείωσα το ένιωσα ανολοκλήρωτο σαν κάτι να λείπει σε σχέση με παλαιότερες FF εμπειρίες. Αυτό πιθανότατα να καλυπτόταν εν μέρη από τα 5-6 επεισόδια που έβγαλαν έπειτα τα οποία βαρέθηκα να παίξω γιατί τα θεώρησα πολύ περιφερειακά.

Αυτό θα είναι 10 φορές χειρότερο αν τα επεισόδια του FF7 τελειώνουν με cliffhanger και τους πάρει 2 χρόνια να βγουν. Δηλαδή θα ξεκινήσω το episode 1, θα μπω μέσα στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και στην ιστορία και κάποια στιγμή μετά από μερικές ώρες θα μείνω με τη ψολή στο χέρι και θα πρέπει μετά από κανά τρίμηνη minimum να ξαναμπώ στο κλίμα. Απορώ ποιος τις σκέφτεται αυτές τις μαλακίες. Τους εύχομαι να έρθουν διακοπές Ελλάδα, να πάνε να φάνε και να τους βγάλουν το ορεκτικό στις 14:00, τη σαλάτα στις 16:00, το φαγητό στις 20:00 και στο τέλος να τους δώσουν τυρόπιτα-μίλκο με κλειδωμένες τουαλέτες που θα τις ανοίξουν μετά απο 4 ώρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...