Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Φέτος θα έχουμε days of play τις μέρες της e3 άραγε;

Δες το βίντεο στην προηγούμενη σελίδα. 😛

Edit: Ορίστε και από το ευρωπαϊκό blog.

https://blog.eu.playstation.com/2019/05/29/days-of-play-11-days-of-awesome-deals-and-a-new-limited-edition-ps4/

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

απο 20 $ spiderman και days gone ;

• A wide selection of games including:
    • Days Gone for £39.99/€49.99 RRP
    • God of War for £24.99/€29.99 RRP
    • Marvel’s Spider-Man for £24.99/€29.99 RRP
  • PlayStation Hits games – selected titles for £11.99/€14.99 RRP

Παλι φαγαμε την παπαρα στην Ευρωπη. Δηλαδη πως γινεται να ναι 20$ RRP  το Days Gone στο αμερικα και 50€ εδω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alastor192 είπε
  • A wide selection of games including:
    • Days Gone for £39.99/€49.99 RRP
    • God of War for £24.99/€29.99 RRP
    • Marvel’s Spider-Man for £24.99/€29.99 RRP
  • PlayStation Hits games – selected titles for £11.99/€14.99 RRP

Παλι φαγαμε την παπαρα στην Ευρωπη. Δηλαδη πως γινεται να ναι 20$ RRP  το Days Gone στο αμερικα και 50€ εδω

Sony ειναι αφου..

Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια..

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμιά τρελή προσφορά, το περσινό ήταν καλύτερο. Ένα controller όμως θα το αγοράσω που το χρειάζομαι

• Like 1
Δημοσ.

Ασήμαντο rant . Αγόρασα ένα ds4 χειριστήριο μιας και είναι σε προσφορά.  Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν και ένα καλώδιο για τη φόρτιση/sync? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Ασήμαντο rant . Αγόρασα ένα ds4 χειριστήριο μιας και είναι σε προσφορά.  Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν και ένα καλώδιο για τη φόρτιση/sync? 

Υποτίθεται το χειριστήριο που πήρες είναι έξτρα, άρα έχεις το καλώδιο που υπήρχε μέσα στο κουτί με το ps4, εκτός από αυτό πλέον τα περισσότερα κινητά είναι με micro usb  οπότε θα έχεις και από εκεί.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Υποτίθεται το χειριστήριο που πήρες είναι έξτρα, άρα έχεις το καλώδιο που υπήρχε μέσα στο κουτί με το ps4, εκτός από αυτό πλέον τα περισσότερα κινητά είναι με micro usb  οπότε θα έχεις και από εκεί.

Το ξέρω :) απλά μου χάλασε πριν μερικές μέρες το καλώδιο που φορτίζω το κινητό μου , και θεωρούσα πως θα έχει στο κουτί (για να μην αγοράσω άλλο). Για την ώρα βολεύομαι με το ενα καλώδιο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,  έχω ένα φίλο δίπλα, πήρε  το καινούριο ps 4 και επειδή και εγώ δεν ξέρω τίποτα, είχα το ps 2 παλιά  ήθελα να ρωτήσω για να παίξει on line κάποιο παιχνίδι, πρέπει να είναι αγορασμένο;  γιατί το έχει νοικιάσει από το videoclup άλλα ζητάει συνδρομή για να παίξει on line,   επίσης για το δίκτυο του ps 4 είναι και αυτό με συνδρομή;  γιατί το κάναμε άλλα λέει για 15 μέρες είναι δωρεάν για να μπαίνει γενικά στο ιντερνετ  μετά τι γίνεται; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...