Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε

SOS 

καλησπερα παιδιά στο PS4 μου στα

καλά καθουμενα όταν προσπαθώ να παίξω διπλό με ένα φίλο μου ένα game μου πετάει το μυνημα στην φωτογραφία δεν μπορώ να πεξω με κανέναν . Στο δεύτερο χειριστήριο όταν είναι να συνδεθεί in game όμως μου το λέει . 
Πως φτιάχνει ; 

5BA24E26-CEB7-4203-8177-EE658ABCF89B.jpeg

Τσεκαρε για γονικό έλεγχο, μήπως πρέπει να τον απενεργοποιήσεις...

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JohnHacked είπε

Φυσιολογικό είναι αλλα αν θες να σου φύγει απο το μυαλό μέτρησε τον σκληρό δίσκο. ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση και γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην δουλειά που είμαι αλλάζουμε τους δίσκους στα PS4 σαν καραμέλες.

Τι εννοεις φιλε μου "μετρησε";Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Εχω ενα ps4 pro απο το Νοεμβρη που δουλευει αψογα , αλλα πριν απο λιγο μετα απο pause παιζοντας days gone κολλησε για 5-6 δεπτερολεπτα.Ειναι η πρωτη φορα και απο κεινη τη στιγμη δουλευει ξανα Χωρίς προβλήματα. Κατα ποσο πρεπει ν ανησυχω;

οταν λες κολλησε? παγωσε? το λεω γιατο days gone δεν ειναι και το πιο optimized Παιχνδι...νομιζω δεν υπαρχει λογος ανυσυχιας

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Τσεκαρε για γονικό έλεγχο, μήπως πρέπει να τον απενεργοποιήσεις...

Τον έχω απενεργοποίηση αλλά πάλι το κάνει είναι στο συγκεκριμένο game το wwe2k19 σε κανενα άλλο . Εψαξα κιόλας στο Ίντερνετ και είδα ότι έχει στο YouTube πολλά βιντεάκια για το συγκεκριμένο παιχνίδι που υο κάνει αυτό 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, non-serviam είπε

Μα κοροϊδεύουν εκεί στη Σόνυ μου φαίνεται. Είναι η ίδια αρχιτεκτονική. ΊΔΙΑ. Τι σκατά τους ζορίζει; Η MS έχει χώσει δυο άκυρες γενιές πίσω και αυτοί το "ψάχνουν";
Μήπως θα μας ρίξουν άκυρο για 1-2 χρόνια, ώστε να μην κανιβαλίσουν τις πωλήσεις του PS4, και μετά ξαφνικά θα γίνει το θαύμα και θα δουλέψει;

https://wccftech.com/sony-on-ps5-backward-compatibility/

Ειναι φαιδρο το λιγοτερο αν δεν το δωσουν και ενω το εχουν προαναγγειλει

Δημοσ.

Το άρθρο κυριολεκτικά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ νέο απολύτως από αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουν ανακυκλωθεί εκατοντάδες φορές από τον τύπο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Το άρθρο κυριολεκτικά δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ νέο απολύτως από αυτά που ήδη ξέρουμε και έχουν ανακυκλωθεί εκατοντάδες φορές από τον τύπο.

Προφανως. Δεν εχουν ομως ολοι το υποβαθρο να αντιληφθουν οσα γραφονται σταχυολογημενα χωρις πολλη αναλυση απο αλλα site,συν το γεγονος οτι αποσαφηνιστηκαν και καποιες μικρολεπτομερειες, ενω γινεται και περισσοτερο εκτεταμενη αναφορα στο συστημα ψυξης κλπ. Καλο tech talk το βρηκα εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Tech talk με νοημα θα γινει μονο οταν ανακοινωθει επισημα η κονσολα και γνωριζουμε στην πραξη τι θα φοραει,ποσο θα κοστιζει και φυσικα αν θα υποστηριζει(πληρως,μερικων ή και καθολου)τα παιχνιδια του ps4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Προφανως. Δεν εχουν ομως ολοι το υποβαθρο να αντιληφθουν οσα γραφονται σταχυολογημενα χωρις πολλη αναλυση απο αλλα site,συν το γεγονος οτι αποσαφηνιστηκαν και καποιες μικρολεπτομερειες, ενω γινεται και περισσοτερο εκτεταμενη αναφορα στο συστημα ψυξης κλπ. Καλο tech talk το βρηκα εγω.

Καμία, πόσο μάλλον και εκτεταμένη, αναφορά δεν γίνεται στο σύστημα ψύξης. Αυτό που λέει είναι ότι, βάση δικής του πεποίθησης, ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι η κονσόλα θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης, λόγω του ότι ο SSD δεν αποδίδει το ίδιο όταν ζεσταθεί. Προσθέτει δε, πάλι επειδή έτσι είδε στον ύπνο του μάλλον, ότι το τελικό μέγεθος της κονσόλας ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ και να είναι μεγαλύτερο από αυτό του PS4, αλλά ποιος ξέρει κιόλας;

Ο τύπος αυτός απλώς έφτιαχνε καφέ στο γραφείο και είπε να φτιάξει άλλο ένα άρθρο κάνοντας recap όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, προσθέτωντας δικές του πεποιθήσεις και λίγη ακόμα σάλτσα, για να είναι πιο "εύπεπτο" το κείμενο. 

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια τα εν λογω site οπως το παραπανω πρεπει να ανεβαζουν συχνα τετοια θεματα για να εχει κινηση το site τους λογω διαφημισεων.

Επισης να θυμισουμε ουτως ή αλλως οτι μιλαμε για το site του DigitalFoundry στην ουσια. Κοινως μονο για τετοιους συγκρισεις/κουβεντες καφενειου εγινε τοσο δημοφιλες σε αυτη την γενια.

Τελος site οπως αυτο εχουν ουτως ή αλλως και πολυ μεγαλυτερη μεριδα κοσμου η οποια να εχει ορεξη να σχολιαζει για τετοια πραγματα σε σχεση με τα δικα μας Ελληνικα forum,που εν μερη τι ορεξη να εχουν οι περισσοτεροι του Pro/Fifa,call of duty/GTA(συμφωνα με τις μηνιαιες επισημες πωλησεις παντα) να εχουν ορεξη να κουβεντιασουν?

Δημοσ.

Δεν υπονοησα αυτο γραφοντας για εκτεταμενη αναφορα, εκανε αναφορα και στα χειριστηρια, οτι θα εχουν μεγαλυτερη μπαταρια για παραδειγμα. Για το μεγεθος της κονσολας εκανε την εν λογω εικασια η οποια εχει πολλες πιθανοτητες να ειναι ευστοχη και ουτε εμενα θα χαλασει, ειδικα αν αποχωριστουμε το jet engine effect. Δεν κατανοω τον τοσο αρνητισμο αλλα σιγα το θεμα κιολας. Μονταρετε το στο φιναλε.

Εννοειται οτι θα εχει και προσωπικες εκτιμησεις απο τη στιγμη που δεν εχει γινει πληρης αποκαλυψη των τεχνικων της χαρακτηριστικων. 

Και κλεινοντας αν δεν διαβασουμε και τον Leadbetter που ο ανθρωπος ειναι καταρτισμενος, ποιον θα διαβασουμε τον καθε τυχαρπαστο leaker;

Δημοσ.

Ας μας πεί ο καταρτισμένος για το σύστημα ψύξης της κονσόλας. Αν θα είναι το απαρχαιωμένο σύστημα του PS4, η αν θα πλησιάζει αυτό του Χ1Χ. Αυτό καίει πολύ κόσμο, όχι το τι πιστεύει ο ίδιος η όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...