Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες βοηθεια ποσο εγγυηση εχουν τα ps4 ? δευτερον πριν λιγο επαιζα spiderman στο ps4 pro και εκει που επαιζε βγαζει κατι χιονια και εκλεισε το ps4 δεν εχει ξαναανοιξει πολυ φοωαμαι οτι καηκε η καρτα γραφικων καμια ιδεα; λετε να επισκευαζεται ; 

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mixalisss said:

παιδες βοηθεια ποσο εγγυηση εχουν τα ps4 ?

Δύο χρόνια αν τσαμπουκαλευτείς ή ένα χρόνο αν ρουφήξεις το αυγό σου. :)

• Like 1
Δημοσ.

αναβει μπλε για λιγο και μετα τερμα,κραταω πατημενο το κουμπι δε κανει τα 2 μπιπ και καλα 

πηρα τη σονυ ελλας μου λεει ενα χρονο εμεις εχουμε .της διαβασα τη νομοθεσια μου λεει εσεις καντε οτι θελετε 

Πάμε στην πηγή: Νόμος 3042/2002 που άλλαξε το άρθρο 554 του αστικού κώδικα

"

Παραγραφή

Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.

• Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, mixalisss said:

αναβει μπλε για λιγο και μετα τερμα,κραταω πατημενο το κουμπι δε κανει τα 2 μπιπ και καλα 

πηρα τη σονυ ελλας μου λεει ενα χρονο εμεις εχουμε .της διαβασα τη νομοθεσια μου λεει εσεις καντε οτι θελετε 

Πάμε στην πηγή: Νόμος 3042/2002 που άλλαξε το άρθρο 554 του αστικού κώδικα

"

Παραγραφή

Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.

Θα στραφείς ενάντια στον πωλητή από τον οποίο αγόρασες την κονσόλα, δεν έχεις δουλειά να μιλήσεις με την Sony. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Θα στραφείς ενάντια στον πωλητή από τον οποίο αγόρασες την κονσόλα, δεν έχεις δουλειά να μιλήσεις με την Sony. 

απο το κοτσοβολο το πηρα δεν γινεται αυτο νομιζω .εστειλα ηδη μηνυμα στον Συνήγορο του Πολίτη.

για να δουμε

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, mixalisss said:

απο το κοτσοβολο το πηρα δεν γινεται αυτο νομιζω .εστειλα ηδη μηνυμα στον Συνήγορο του Πολίτη.

για να δουμε

Φυσικά και γίνεται, ο πωλητής έχει υποχρέωση να σου βρει λύση, με αυτόν θα επικοινωνήσεις πρώτα. 

Δημοσ.

ο πωλητης μπορει να εχει φυγει απο το κοτσοβολο που να τον βρω . τελος παντων λογια θα βγαλω ακρη οσους ρωτησα μου ειπαν αυτον το τροπο

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mixalisss είπε

ο πωλητης μπορει να εχει φυγει απο το κοτσοβολο που να τον βρω . τελος παντων λογια θα βγαλω ακρη οσους ρωτησα μου ειπαν αυτον το τροπο

4 λεπτά πριν, mixalisss είπε

καταλαβαινω τι λετε αλλα αυτοι μπορει να πουν εμεις ειχαμε πει ετσι αλλα ο υλαλληλος εφυγε και δε φερουμε ευθυνη κλπ

Οκ δεν ξερω αν ειναι η 1η φορα που θα ασχοληθεις με επιστροφη ή αν τρολλαρεις

Ο πωλητης ειναι ο Κωτσος. 2 χρονια εγγυηση εχουν ολα. Παρε τηλ ή πηγαινε σε καταστημα αν εχεις κοντα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Οκ δεν ξερω αν ειναι η 1η φορα που θα ασχοληθεις με επιστροφη ή αν τρολλαρεις

Ο πωλητης ειναι ο Κωτσος. 2 χρονια εγγυηση εχουν ολα. Παρε τηλ ή πηγαινε σε καταστημα αν εχεις κοντα

μιλησα και με κοτσο ειπαν εμεις εχουμε ενα χρονο μιληστε με σονυ
Επεξεργαστής AMD "Jaguar" x86-64, 8-Core
Γραφικά 4.2 TFLOPS, AMD next-generation Radeon
Ήχος Dolby Digital
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 1 TB
Bluetooth  Διαθέτει 
Blu-Ray Υποστηρίζεται
Αντάπτορας Δικτύου Διαθέτει 
WiFi Υποστηρίζεται
Αριθμός Θυρών Χειριστηρίων 2
Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) x 1
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε Kg 3.3
Εγγύηση Προμηθευτή  1 έτος 
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.playstation.com/el-gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...