Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι προς το παρόν ενοικίαση και στο μέλλον ίσως airbnb γιατί είναι δίπλα σε στάση μετρό. 

Επεξ/σία από Gmario
  • Sad 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Gmario είπε

Ναι προς το παρόν ενοικίαση και στο μέλλον ίσως airbnb γιατί είναι δίπλα σε στάση μετρό. 

ε, βαλε μια πορτα των 600€ απο ΚΕΤΕ πχ και τελειωσε το θεμα.

αφου θα το παιξεις ετσι το εργο, βαλε κ ηλεκτρικο κυπρι ή ηλεκτρικη κλειδαρια + ετοιμο πληκτρολογιο εξωτερικα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mclein είπε

ε, βαλε μια πορτα των 600€ απο ΚΕΤΕ πχ και τελειωσε το θεμα.

αφου θα το παιξεις ετσι το εργο, βαλε κ ηλεκτρικο κυπρι ή ηλεκτρικη κλειδαρια + ετοιμο πληκτρολογιο εξωτερικα.

Οκ

Θα μιλήσω με ΚΕΤΕ λοιπόν. 

Τι είναι το ηλεκτρικό κυπρι; 

Αν βάλω ηλεκτρική κλειδαριά βάζω και κάποια μηχανική μαζί; 

Η ηλεκτρική κλειδαριά παρέχει καλά επίπεδα ασφαλείας; 

Είναι αξιόπιστη σαν κατασκευή ή κάθε λίγο κ λιγάκι θα με καλεί ο ενοικιαστης για βλάβη; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gmario είπε

Οκ

Θα μιλήσω με ΚΕΤΕ λοιπόν. 

Τι είναι το ηλεκτρικό κυπρι; 

Αν βάλω ηλεκτρική κλειδαριά βάζω και κάποια μηχανική μαζί; 

Η ηλεκτρική κλειδαριά παρέχει καλά επίπεδα ασφαλείας; 

Είναι αξιόπιστη σαν κατασκευή ή κάθε λίγο κ λιγάκι θα με καλεί ο ενοικιαστης για βλάβη; 

Ευχαριστώ πολύ 

ηλεκτρικο κυπρι + κλασικη κλειδαρια ή ηλεκτρικη κλειδαρια.

αν θες, μπορεις να βαλεις σκετο ηλεκτροπυρο αφου ειναι σε νεα κατασκευη.

οπως επισης, αν φτανεις 1500€ - μπορεις να παρεις αυτοματο κλειδωμα + πληκτρολογιο + κουμπι & να μη δινεις καν κλειδια.

αφου θα μενει καποιος αλλος μεσα, τα επιπεδα ασφαλειας για ποιο λογο να σε ενδιαφερουν αφου ο ενοικιαστεις θα κανει τα δικα του στην πορτα ;

αξιοπιστια = 70%.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν πρόλαβα να ποσταρω την πόρτα που λέγαμε πριν.

IMAG0629.jpg

Los κυλινδρου 60mm διπλή, κρατάς τον κύλινδρο κάτω + κυλινδρο της επιλογης σου + defender επανω = απο 180€ + φπα

εναλλακτικά, Omega Plus 60mm διπλή, κρατας τον κυλινδρο κατω + omega συνδιασμος επανω κλασικά = από 240€ + φπα

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ποσταρα στα μαστορεματα, αλλα ας το πω και εδω γιατι βιαζομεθα. Θελω να αλλαξω κλειδαρια, αλλα εχει σκουριασει η μια βιδα και δε βγαινει. Τι ελαχιστο ποσο μπορω να βρω απο κλειδαρα; Το νεο αφαλο τον εχω. Προσωπικα θα εσκαγα οσα να 'ναι να τελειωνω, αλλα επειδη θα περασει απο επιτροπη σοφων, θελω να επιδειξω το φθηνοτερο δυνατον. Κερκυρα μερια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mclein είπε

Los κυλινδρου 60mm διπλή, κρατάς τον κύλινδρο κάτω + κυλινδρο της επιλογης σου + defender επανω = απο 180€ + φπα

εναλλακτικά, Omega Plus 60mm διπλή, κρατας τον κυλινδρο κατω + omega συνδιασμος επανω κλασικά = από 240€ + φπα

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την πρόταση.

Να ρωτήσω τι εννοούμε όταν λέμε "διπλή" κλειδαριά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την πρόταση.

Να ρωτήσω τι εννοούμε όταν λέμε "διπλή" κλειδαριά;

Με δύο κυλίνδρους αντί για ένα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα!

τις τελευταίες μέρες έχω κάποια δυσκολία στο κλείδωμα της πόρτας. γυρίζει μια φορά αλλά μέχρι εκεί. για να γυρίσει δεύτερη φορά θέλει πολύ δύναμη και κούνημα του κλειδιού. μου το κάνει σε όλα τα κλειδιά.

1)Παίρνει κάποιο καθαρισμό ο αφαλός; αν βγάλω τις σταυρωτές βίδες βγαίνει ο αφαλός;

2)Μπορώ να βάλω μια κλειδαριά σαν την xiaomi vima https://www.gearbest.com/access-control/pp_1488865.html ;

3)Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης στα 2 πρώτα ερωτήματα τι χρειάζομαι για επισκευή της κλειδαριάς;

ευχαριστώ

IMG_20181110_111203.jpg

Screenshot_2.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karaLRS είπε

Καλημέρα!

τις τελευταίες μέρες έχω κάποια δυσκολία στο κλείδωμα της πόρτας. γυρίζει μια φορά αλλά μέχρι εκεί. για να γυρίσει δεύτερη φορά θέλει πολύ δύναμη και κούνημα του κλειδιού. μου το κάνει σε όλα τα κλειδιά.

1)Παίρνει κάποιο καθαρισμό ο αφαλός; αν βγάλω τις σταυρωτές βίδες βγαίνει ο αφαλός;

2)Μπορώ να βάλω μια κλειδαριά σαν την xiaomi vima https://www.gearbest.com/access-control/pp_1488865.html ;

3)Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης στα 2 πρώτα ερωτήματα τι χρειάζομαι για επισκευή της κλειδαριάς;

ευχαριστώ

α) η δυσκολια υπαρχει με κλειστη & ανοιχτη την πορτα ;

β) οχι, δεν καθαριζει & αν βαλεις wd40 καποια στιγμη θα κολλησει. μπορεις να  αλλαξεις το συνδιασμο ξεβιδωνοντας τις βιδες & να βαλεις εναν νεο. το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει ο συνδιασμος, τα κλειδιά ή η βαση της κλειδαριάς.

γ) για την ξιαομι δεν ξερω.

δ) δεν επισκευαζονται οι κλειδαριες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mclein είπε

α) η δυσκολια υπαρχει με κλειστη & ανοιχτη την πορτα ;

β) οχι, δεν καθαριζει & αν βαλεις wd40 καποια στιγμη θα κολλησει. μπορεις να  αλλαξεις το συνδιασμο ξεβιδωνοντας τις βιδες & να βαλεις εναν νεο. το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει ο συνδιασμος, τα κλειδιά ή η βαση της κλειδαριάς.

γ) για την ξιαομι δεν ξερω.

δ) δεν επισκευαζονται οι κλειδαριες.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η δυσκολία είναι και με ανοικτή και κλειστή την πόρτα.

Βασικά λέγοντας για επισκευή κλειδαριάς εννοούσα αλλαγής της.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η δυσκολία είναι και με ανοικτή και κλειστή την πόρτα.

Βασικά λέγοντας για επισκευή κλειδαριάς εννοούσα αλλαγής της.

γνωμη μου, ειδικα αν εισαι πατρα, παρε μια omega plus και εισαι τζετ για αλλα 10 χρονια.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mclein είπε

γνωμη μου, ειδικα αν εισαι πατρα, παρε μια omega plus και εισαι τζετ για αλλα 10 χρονια.

Υπάρχει κάτι σε φτηνότερο γιατί δεν είναι δικό μου σπίτι; Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Υπάρχει κάτι σε φτηνότερο γιατί δεν είναι δικό μου σπίτι; Ευχαριστώ

μεχρι ποσα € ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...