james9tito Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Στις 16/5/2025 στις 10:43 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Καλησπέρα κοιτώ εδώ και καιρό πως να πάω στην ιερά μονή Αγάθωνος από Λαμία. Μέχρι Λαμία είναι εύκολο το Κτέλ (κλασική διαδρομή την έκανα άπειρες φορές). Κτελ είδα να μέχρι Υπάτη αλλά δεν ξέρω απο Υπάτη πως πας στην μονή. Ακόμα μελετώ και την επιλογή από Λειανοκλάδι (που ειναι δυτικότερα τη Λαμίας) να πας ΙΜ. Αγάθωνος αλλά δεν ξέρω αν έχει ταξί απ' έξω απο τον σταθμό για να πάω στην μονή. Κτελ μεχρι Λουτρα Υπατης και μετα ταξι απο εκει μεχρι τη μονη. Βεβαια μετα δεν ξερω πως θα φυγεις γιατι στη μονη δεν υπαρχει ταξι , οποτε πρεπει να κανονισεις με τον ταξιτζη να ερθει να σε παρει παλι μετα απο Χ ωρες. Βεβαια με ταξιχ2 θα σου βγει ακριβη η εκδρομη αλλα εφοσον δεν υπαρχει αλλος τροπος δεν εχεις επιλογη..
greekparot Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Καλησπερα στην παρεα. Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως με τον 10 χρονο γιο μου με RyanAir για Κρητη. Ξερει κανεις να μου πει εαν η συγκεκριμενη εταιρεια δεχεται πιστοποιητικο γεννησης για τον μικρο ή θα πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο; Στα FAQ που το εψαξα λιγο αναφερει ρητα διαβατηριο ή εθνικη ταυτοτητα - αλλα δεν το ξεχωριζει για τα παιδια. Προσπαθησα να κανω live chat αλλα ειναι ανενεργο τωρα και το bot δεν απανταει ξεκαθαρα.
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 μμ 1 ώρα πριν, greekparot είπε Καλησπερα στην παρεα. Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως με τον 10 χρονο γιο μου με RyanAir για Κρητη. Ξερει κανεις να μου πει εαν η συγκεκριμενη εταιρεια δεχεται πιστοποιητικο γεννησης για τον μικρο ή θα πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο; Στα FAQ που το εψαξα λιγο αναφερει ρητα διαβατηριο ή εθνικη ταυτοτητα - αλλα δεν το ξεχωριζει για τα παιδια. Προσπαθησα να κανω live chat αλλα ειναι ανενεργο τωρα και το bot δεν απανταει ξεκαθαρα. Απο που θα πάτε Κρήτη;
greekparot Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 πμ 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Απο που θα πάτε Κρήτη; Θεσσαλονίκη
arxontas2323 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ Στις 11/5/2025 στις 7:22 ΜΜ, djuan1988 είπε Ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Αν κάτσεις Miami Beach και στις γύρω περιοχές μια χαρά είναι οι 4 μέρες. Αν πας Key West, Everglades κτλ είναι λίγες. Νομίζω ο Νοέμβριος πάει κοντά στη high season, αν και λογικά στις αρχές θα είναι καλά. που προτεινεις να μεινουμε; εχεις γενικοτερα να προτεινεις καποια πραγματα;
djuan1988 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ 5 hours ago, arxontas2323 said: που προτεινεις να μεινουμε; εχεις γενικοτερα να προτεινεις καποια πραγματα; Εμείς είχαμε μείνει σε αυτό https://maps.app.goo.gl/PitCsNFYro7sAedD9?g_st=com.google.maps.preview.copy The Marlin Hotel, μας είχαν κάνει και δωρεάν αναβάθμιση στη γωνιακή σουίτα και ήταν εξαιρετικό, μόνο το πρωινό δε με είχε ενθουσιάσει. Εμείς είχαμε πάει για χαλάρωση και μπάνια περισσότερο. Κάναμε βόλτα στην Little Havana, ένα απόγευμα - βράδυ στο Bayside και στο Central Miami. Βόλτα στο Coconut Grove. Αγώνα NBA (εμείς δεν πήγαμε γιατί ήταν καλοκαίρι και δεν υπήρχε πρωτάθλημα). Έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δε θυμάμαι λεπτομέρειες βέβαια για να σε βοηθήσω παραπάνω. Γενικά έχει τρομερά μέρη με street art και γενικότερα τέχνη, με τα οποία δεν είχαμε ασχοληθεί, προτιμήσαμε τα μπάνια στο Miami Beach, βόλτες στην παραλία κτλ. 1
Menelaos83 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 20/5/2025 στις 9:43 ΠΜ, st2 είπε 20 Αυγούστου 2 γονείς με 2 μικρά αγόρια νηπιαγωγείου Βιέννη ή Μιλάνο Τι προτείνετε; Η Βιεννη ειναι μεγαλυτερη και εχει πολυ περισσοτερα να δεις και να κανεις, βεβαια τα μικρα ισως κουραστουν.Θα προτεινα ενα Μιλανο και οταν μεγαλωσουν λιγο ακομα πατε και Βιεννη εφοσον το οικονομικο δεν ειναι προβλημα.
satsok2 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Σκοπεύω να πάω μια μονοήμερη προς Σούνιο, από κέντρο της Αθήνας (Αμπελοκήπους). Εχετε να προτείνετε κάτι ωραίο για στάση; Η επιστροφή από το ίδιο φαντάζομαι (παραλιακά) ή κάτι άλλο; Γενικά είμαι ανοιχτός σε ιδέες.
mezger Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες On 20/05/2025 at 09:43, st2 said: 20 Αυγούστου 2 γονείς με 2 μικρά αγόρια νηπιαγωγείου Βιέννη ή Μιλάνο Τι προτείνετε; Βιέννη σίγουρα, έχει ποτάμι, ωραία πάρκα, αρκετά πράγματα να δείτε που θα ενδιαφέρουν και τα παιδιά, και μετά τις 10 το βράδυ πηγαίνουν όλοι για ύπνο έτσι κι αλλιώς. Επίσης έχει εξαιρετική συγκοινωνία, για να μην λιώσετε και στο περπάτημα. Μιλάνο είναι όμορφο και έχει επίσης πολλά πράγματα να δεις, αλλά πολλά απο αυτά θα τα ευχαριστηθείτε μόνο οι μεγάλοι (εστιατόρια, nightlife, μαγαζιά)
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 hours ago, satsok2 said: Σκοπεύω να πάω μια μονοήμερη προς Σούνιο, από κέντρο της Αθήνας (Αμπελοκήπους). Εχετε να προτείνετε κάτι ωραίο για στάση; Η επιστροφή από το ίδιο φαντάζομαι (παραλιακά) ή κάτι άλλο; Γενικά είμαι ανοιχτός σε ιδέες. οποσδηποτε Λαυριο (διπλα εισαι) οχι μονο για φαι αλλα και στη πολη. Μπορεις να πας και στο νεο Κεντρο Ερευνας εξω απο το λιμανι, ευκολο να το βρεις, που ειναι γνωστο απο το ....masterchef! Ισως να γινεται και καποιο γυρισμα να εισαι τυχερος. Υπαρχει και ο αρχαιολογικος χωρος που εδω και χρονια ολο λεω να παω αλλα δ$@#$ https://geoparklavreotiki.gr/archaiologikos-choros-thorikou/ Καφεδακι προτεινω Σαρωνιδα γιατι εχει ωραιες καφετεριες και εγω σχεδον ΠΑΝΤΑ γυριζω απο την αλλη μερια (μεσογεια) οχι τοσο για το χρονο οσο και γιατι μου αρεσει να βλεπω εικονες -κουβαρας (ωραια θεα και θυμιζει χωριο) -Καλυβια (αν θελω ταβερνα/κρεας) -Μερεντα στο Μαρκοπουλο (φοβερο μοναστηρι/εκκλησια) https://dboskovits.blogspot.com/2016/11/blog-post_30.html -Αναβαση στη Πλακα (Κερατεας) που παντα χαζευω ολη την αττικη στη κορυφη και χαζευω τους πιλοτους που προσεγγιζουν http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=646&sid=38b15f2c0256424ffb634324d8d3d03d
margaritagr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, satsok2 είπε Σκοπεύω να πάω μια μονοήμερη προς Σούνιο, από κέντρο της Αθήνας (Αμπελοκήπους). Εχετε να προτείνετε κάτι ωραίο για στάση; Η επιστροφή από το ίδιο φαντάζομαι (παραλιακά) ή κάτι άλλο; Γενικά είμαι ανοιχτός σε ιδέες. Να φάτε στον Θοδωρο και την Ελένη στα Λεγραινά 1
jimmysss! Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 minutes ago, margaritagr said: Να φάτε στον Θοδωρο και την Ελένη στα Λεγραινά Μπα εχει χαλασει πια με ανεβασμενες τιμες και μικροτερες μεριδες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα