profile Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Lotof είπε Απ οτι βλέπω δεν εχουν βγει ακόμα subs. Όχι, υπάρχουν κανονικά. 1
managermono Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου On 21/07/2025 at 13:05, anax111 said: Μ3GAN 2 Ο ορισμός του καλού Β movie! Την απόλαυσα κυριολεκτικά. Οι ηθοποιοί μετριότατοι αλλά το σενάριο ήταν καλογραμμένο, είχε καλή σκηνοθεσία, λίγο χιούμορ και αξιοπρεπή εφέ και το σημαντικότερο γρήγορη εξέλιξη που σου κρατούσε το ενδιαφέρον. Περνάς μια χαρά την μιάμιση ώρα σου χωρίς να σε κουράζει καθόλου. Εφταράκι γεμάτο από εμένα. τερμα σαπιο το εκλεισα 3
anax111 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 17 ώρες πριν, managermono είπε τερμα σαπιο το εκλεισα Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για ταινία και όχι για κανένα λαχανικό έτσι; 1
managermono Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 2 hours ago, anax111 said: Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για ταινία και όχι για κανένα λαχανικό έτσι; τερμα σαπιο εργο ναι 1
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) https://m.imdb.com/title/tt11555492/ Farha 3/10 Σε απλα λόγια αιωνια θυματα Παλαιστινιοι και δολοφονοι νεογεννητων Ισραηλινοί . Αυτο ειναι το σεναριο της ταινίας. Διαδραματιζεται την περιοδο του πολέμου του 1947. Βασιζεται σε πραγματικά γεγονότα... αλλα το μοναδικό αληθινό στοιχείο της ταινίας είναι κλειδωμενη στο δωματιο της η Φαρχα ολα τα υπολοιπα ειναι φαντασία οπως εχουν παραδεχτεί και οι δημιουργοι. Επεξ/σία 27 Ιουλίου από The_Judas 1
masteripper Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Pandora 2016 Μια ταινία με βαθιά ανθρώπινα και κοινωνικά μηνύματα Την έβαλα στο χαλαρό και εντάξει έχω να πω ότι είναι απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δει εδώ και χρόνια Δεν είναι η φουλ περιπέτεια,δεν είναι το φουλ δραμα αλλά στο τέλος καταλήγει να είναι καλύτερο απο πολλά Δεν λέω πολλά λόγια καθώς πρέπει οπωσδήποτε να την δείτε Spoiler Αυτό είναι 1 μικρό άσχετο σποιλερ, θεωρώ ότι δεν είμαι ανθρωπος που συγκινούμαι εύκολα αλλά σε μια συγκεκριμένη σκηνή σχεδόν λύγισα ίσως γιατί ήταν τόσο απλή που λες πόσο "άνετα" θα μπορούσε ο καθένας μας να είναι στην συγκεκριμένη θέση Η συγκεκριμένη σκηνή προσωπικά θεωρώ ότι είναι σχεδόν εφάμιλλη με την τελευταία σκηνή του The Champ Ξέρω ότι πολύ θα την συγκρίνουν με την γνωστή σειρά αλλά νομίζω αυτή πέρασε πιο "πολλά" σε σύντομο χρονο Βαθμολογία 10/10 Δαγκωτό 1
screaming_trees Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου On 25/07/2025 at 00:43, managermono said: τερμα σαπιο το εκλεισα Συμφωνώ. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 24/7/2025 στις 6:36 ΠΜ, profile είπε Επικίνδυνα πλάσματα (2025) - IMDb Δροσερό καλοκαιρινό thriller. Καλογυρισμένο χωρίς πολλές υπερβολές. Bonus το βαθύτερο νόημά του (ναι έχει και απ΄αυτό). Ε τι άλλο να ζητήσεις από μια low budget ταινία. Το είδα κι εγώ, πολύ καλός ο πρωταγωνιστής-φονιάς. Ωραία ιδέα γενικά, λιγάκι έξω από τα συνηθισμένα. Θα έβαζα 6.5/10 Στις 7/7/2025 στις 7:28 ΠΜ, profile είπε Bring Her Back (2025) - IMDb Αριστούργημα. Μετά το πάρα πολύ καλό Talk to Me οι Philippou brothers ανέβασαν ακόμα ένα σκαλοπάτι την απόδοση. Ατμοσφαιρική ταινία τρόμου με βάθος στο σενάριο. Οι σκηνές τρόμου είναι τέλεια στημένες και σκηνοθετικά αψεγάδιαστες. Το performance των ηθοποιών (ιδίως οι πιτσιρικάδες) κορυφαίο. Φαίνεται ότι οι Philippou έχουν απόλυτη αίσθηση αυτού που κάνουν. Εύκολα 7/10 ΤΡΟΜΕΡΗ η σάικο πρωταγωνίστρια και πολύ καλά τα παιδιά. Ειδικά ο μικρός, έχει απίστευτο βλέμμα. 4
chvnce Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Είδα κι εγώ το Bring Her Back. Μια ταινία που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος. Χτίζει την ένταση χωρίς jump scares. Για τις ερμηνείες τι να πω;! Πολύ καλή! 2
zafiriws_99 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 21/6/2025 στις 8:58 ΜΜ, 7nisiotis είπε Έκατσα χθες να δω λίγο το Until Dawn (την ταινία). Πρώτες εντυπώσεις... χλιαρές. Η αρχή ήταν ιδιαίτερα υποσχόμενη — στα πρώτα 3-4 λεπτά υπήρχε ωραία τρομακτική ατμόσφαιρα, σου έδινε μια ψευδαίσθηση ότι μπαίνεις σε κλασικό horror σκηνικό. Δεν έχω θέμα με τα τυπικά horror. Τα τρώω με το τσουβάλι. Είναι comfort movies. Και του 4.5 και του 5 μπορεί να μαρεσουν. Δεν είμαι τόσο "επιλεκτικός" σε αυτά. Είναι σαν να τρως πίτσα ή πίτες. Αλλά ξαφνικά, στο επόμενο cut - που εισάγει τους χαρακτήρες και το 'γιατι' κάνουν αυτό το ταξίδι - έγινε μια απότομη "τηλεμεταφορά" των πρωταγωνιστών σ’ ένα πανδοχείο (;) και από ‘κει και πέρα οι αντιδράσεις τους άρχισαν να μοιάζουν εντελώς αλλόκοτες, χαζές ή και παράλογες πέραν των συνηθισμένων. Ειδικά εκεί στο αυτοκίνητο που απλά κάθησαν μέσα και κοιτούσαν από το παράθυρο ή το ότι "πήγαιναν" ένας ένας σαν μύγες (χωρίς να πω πολλά σποιλερ). Περίμενα κάτι -ΝΑΙ- πιο κλισέ στην αρχή — να μπούμε σιγά-σιγά στο κλίμα , έτσι όμορφα — και όχι αυτή την κάπως σπασμωδική μετάβαση. Ελπίζω να στρώνει στην πορεία, μένει μια ώρα ακόμα, γιατί στο μισάωρο και κάτι ήδη είχα αρχίσει να βαριέμαι και... πήγα να κοιμηθώ! Παρ’ όλα αυτά, συνολικά, βρίσκω αρκετά έξυπνο αυτό που πάει να κάνει η Sony τελευταία με τις μεταφορές των παιχνιδιών της στο μεγάλο πανί. Αντί να κάνουν απλά μια ξερή και πιστή 'αναπαραγωγή' της αρχικής ιδέας/δημιουργίας σαν ένα προς ένα αντίγραφο, προσπαθούν να κρατήσουν μια γενική γραμμή με το game, αλλάζοντας κάποια πράγματα ώστε να στέκεται και ως αυτόνομη ταινία και να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον να πας να το δεις. Έτσι, σε βάζει σε περιέργεια να μάθεις περισσότερα, να δεις τι άλλαξε, τι κράτησαν, και τελικά να δοκιμάσεις και το παιχνίδι αν δεν το ξέρεις ήδη. Win-win η κατάσταση, και για τους παλιούς φίλους (παίκτες) που έχουν γνωρίσει το ταδε παιχνίδι και για όσους δεν έχουν καμία επαφή και είτε θα ήθελαν είτε δεν είναι καν gamers. τραγικη ...καμια σχεση με το παιχνιδι το οποιο ειχε φοβερη ατμοσφαιρα. ουτε το χιονι δεν κρατησανε οι αθεοφοβοι 1
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 57 minutes ago, zafiriws_99 said: τραγικη ...καμια σχεση με το παιχνιδι το οποιο ειχε φοβερη ατμοσφαιρα. ουτε το χιονι δεν κρατησανε οι αθεοφοβοι Ναι ήταν κακή ταινία συνολικά. Ανώτερη η πλοκή και ιδέα του αρχικού υλικού (game). 1
GreekMonkey Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Red Eye (2005) Στο Netflix μέχρι αύριο. Το πρώτο μισό που είναι στο αεροπλάνο έχει κάποιο ενδιαφέρον, μετά που αρχίζει η δράση το έχασε, πολύ χαζή σκηνοθεσία στο δεύτερο μισό. Ο Μέρφι για άλλη μια φορά άψογος. Το σενάριο είναι κάτι σαν αεροπειρατεία που μετά η δράση γίνεται στο έδαφος. Βαθμολογία όσο και στο imdb, ένα 6/10. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από GreekMonkey 1
BlackRose56 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έψαχνα να δω ταινία και έπεσα πάνω σε αυτήν εδώ. Ωραία γυρισμένη, μπόλικο μυστήριο, ωραίες σκηνές και φυσικά ασπρόμαυρη ταινία. Το μόνο που με ξενερώσε ήταν το τέλος, περίμενα κάτι διαφορετικό! Universal Theory 2023 https://m.imdb.com/title/tt18453866/ Επεξ/σία 30 Ιουλίου από BlackRose56 1
GreekMonkey Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Bohemian Rhapsody Ρε σεις, πολύ ωραία βιογραφική ταινία. Δεν το περίμενα τόσο καλή. Δεν είχα ιδέα ούτε για Queen ούτε για Mercury, και με συνεπήραν όλα τους. Από την μέση και μετά ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Αξίζει τον χρόνο σας στα σίγουρα. 9/10 1
zafiriws_99 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 24/7/2025 στις 6:36 ΠΜ, profile είπε Επικίνδυνα πλάσματα (2025) - IMDb Δροσερό καλοκαιρινό thriller. Καλογυρισμένο χωρίς πολλές υπερβολές. Bonus το βαθύτερο νόημά του (ναι έχει και απ΄αυτό). Ε τι άλλο να ζητήσεις από μια low budget ταινία. ποιο βαθυτερο νοημα ρε φιλε? ...σιγα μην ειδες και Ταρκοφσκι να πουμε Η ταινια ειναι τραγικη 3/10...οι τυποι παιζουν με την νοημοσυνη μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα