tz_aristotelis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλημέρα καλησπέρα Έχω κληρονομήσει ένα σπίτι που είναι γεμάτο έπιπλα από την δεκαετία του 70. Νομίζω ότι δεν έχουν κάποια αξία. Από αυτά που έχει το σπίτι δεν θέλω κάτι. Το σπίτι είναι περίπου 90 τμ και είναι αρκετά φορτωμένο. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτοί που αναλαμβάνουν άδειασμα αν είναι αξιόπιστοι (πχ να πάρουν μόνο 1-2 που έχουν αξία και να την κοπανησουν) , αν θέλουν λεφτά και αν ναι τι περίπου θέλουν και τέλος που μπορώ να τους βρω.... (Πχ αυτοί που βγαίνουν πρώτοι στο Google είναι οκ?) Παιδιά σας ευχαριστώ. Αριστοτελης
dhmak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα, αγγελία και χάρισμα και οι αποδέκτες τους θα σε ευγνωμονούν και εσύ θα νοιώσεις ηθική ικανοποίηση. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από dhmak 4
tz_aristotelis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, αλλα είναι πολλά και θέλει φορτηγό για να φύγουν όλα. Χάρισμα μόνο αν πχ ήταν μόνο ένα κρεβάτι ... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από tz_aristotelis
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, dhmak είπε Καλύτερα, αγγελία και χάρισμα και οι αποδέκτες τους θα σε ευγνωμονούν και εσύ θα νοιώσεις ηθική ικανοποίηση. Και αυτό δεν είναι λύση, έτσι θα φύγουν μερικά που κάτι αξίζουν και θα του μείνουν τα υπόλοιπα. @ts Εγώ θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον παλαιοπώλη που έχει και κατάστημα για να σου κάνει μια εκτίμηση, και μετά να πάρεις μια απόφαση.
vagos789 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Βρες μια τετοια εταιρεια http://www.katharismoixoron.gr/ και γενικως εταιρειες που απομακρυνουν μπαζα ΥΓ:Δεν εχω καμια σχεση με την εταιρεια αυτη και δεν εχω ιδεα αν κανουν καλη δουλεια ή ποσο χρεωνουν
Diskimpex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Υπαρχουν πολλοι που διαφημιζουν μικροδουλιες σε κολωνες .Συνηθως αλλοδαποι για ενα μεροκαματο
sunstorm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Πριν το αδειάσεις πάντως καλού κακού διάβασε λίγο και το δίπλα thread... https://www.insomnia.gr/forums/topic/678079-κρυψώνες-για-χρήματα-σημαντικά-μικροαντικείμενα/ δες κι αυτήν την ταινία... γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
raid_av Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Καλημέρα καλησπέρα Έχω κληρονομήσει ένα σπίτι που είναι γεμάτο έπιπλα από την δεκαετία του 70. Νομίζω ότι δεν έχουν κάποια αξία. Από αυτά που έχει το σπίτι δεν θέλω κάτι. Το σπίτι είναι περίπου 90 τμ και είναι αρκετά φορτωμένο. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτοί που αναλαμβάνουν άδειασμα αν είναι αξιόπιστοι (πχ να πάρουν μόνο 1-2 που έχουν αξία και να την κοπανησουν) , αν θέλουν λεφτά και αν ναι τι περίπου θέλουν και τέλος που μπορώ να τους βρω.... (Πχ αυτοί που βγαίνουν πρώτοι στο Google είναι οκ?) Παιδιά σας ευχαριστώ. Αριστοτελης Απο την χρυση ευκαιρια μπορεις να βρεις αρκετα παλαιοπωλεια που αναλαμβανουν τετοιες δουλειες. Ερχονται κανουν μια εκτιμηση και οτι θελουν το παιρνουν. Βγαινεις κερδισμενος και τον χωρο αδειαζεις και βγαζεις και κανα φραγκο. Συνηθως ομως ενδιαφερονται για ακομα πιο παλια πραγματα πριν το 1960 αλλα δεν εχεις κατι να χασεις. Ειναι αξιοπιστοι γιατι ειναι μαγαζια δεν εχεις κατι να φοβηθεις εγω σε μια περιπτωση σαν την δικια σου ειχα χρησιμοποιησει ενα τετοιο μαγαζι.
Jorvik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Τραβα μερικες φωτο και κανε τις upload στα χαρισματα. Σιγουρα θα βρεθουν ενδιαφερομενοι. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Jorvik είπε Τραβα μερικες φωτο και κανε τις upload στα χαρισματα. Σιγουρα θα βρεθουν ενδιαφερομενοι. Οντως,αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ενναλακτικά μπορείς να έρθεις σε επαφή με την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων και να τα διαθέσεις εκεί. Θα έλθουν να τα παραλάβουν από εσένα. Θα σε ευγωμονούν πολλές οικογένειες. http://pefip.gr/?page_id=309
tz_aristotelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι από τα έπιπλα 4-5 μπορεί να αξίζουν 200-300€ , αν ο παλιατζής πάρει αυτά και μου αφήσει την υπόλοιπη σαβουρα τότε δεν έχω διαπραγματευτικο χαρτί. Εγώ θέλω να τα πάρει ΟΛΑ και μετά από αυτά τα 4-5 να βγάλει το κέρδος του. Ετσι κι αλλιώς το άδειασμα είναι εντάσεως εργασίας. Θα καλεσω να διαπραγματευτώ..
Thulogur Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πίστεψε με, αν βάλεις μια αγγελία(χάρισμα) ή το κοινοποιήσεις μεσω γνωστών, θα αδειάσει στο άψε-σβήσε. Απο την αλλη αν θες να βγάλεις κάποιο κέρδος, θα πρεπει να τα βαλεις σε αγγελία αλλα δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να τα ξεφορτωθείς ολα μαζι. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Thulogur
phanispal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Και για χάρισμα να τα βάλει, αν έχει κομμάτια που δεν τα θέλει κανείς, δε θα κάνει τίποτα. Ο άνθρωπος θέλει να φύγουν όλα, όχι όσα αρέσουν στον κόσμο. 1
vagos789 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Δεν ήξερα οτι υπάρχει κόσμος που ψάχνει τέτοιον κοσμο, νόμιζα οτι αυτοί μας ψάχνουν επίμονα κάθε βδομαδα με την ντουντούκα.. Αυτοι θελουν κυριως μεταλλα Επισης ειναι κακη ιδεα να τους βαλεις σπιτι σου ακομα και αν νομιζεις οτι δεν εχεις κατι αξιας μεσα (θα σου παρουν το πορτοφολι ή οτι αλλο βρουν ευκαιρο) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα