Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας τυπος στο yt εβγαλε την φτερωτη απο το ρουλεμαν, εριξε λιγο λαδι και ο θορυβος σταματησε.Μου κανει εντυπωση κονσολες που ειναι φτιαγμενες προς τα τελη του 2018 και εχουν αυτο το θεμα με τον θορυβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φταίνε οι κονσόλες. Οι κατασκευαστές των fan φταίνε. Δες για παράδειγμα στο PS4 PRO τι γίνεται με τα Delta vs Nidec Fan και ότι μπορεί να διορθώσει η εταιρεία με τα fan profiles. To πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν είναι PC - άντε το άνοιξα άλλαξα fan, έβαλα υδρόψυξη κτλ... :P Παίζουν εγγυήσεις και περίεργα κατσαβίδια και πολλά άλλα - με καταλαβαίνεις ελπίζω.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Dirt Rally 2.0 πήρε κανένας να πει εντυπώσεις? Βλέπω πήρε Εssential στο Eurogamer και ταυτόχρονα στην έκδοση του ONE-X μοιράζει πόνο:

Dirt Rally 2.0 on Xbox One X races ahead of the pack

Dynamic 4K vs 1080p on both PS4 consoles

60 FPS!

Πρεπει να ειναι πολυ καλο...στο Αργεντηνικο store εχει την deluxe εκδοση στα 14 ευρω και μολις το τσιμπησα με virtual revolut

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, martin27 είπε

Πρεπει να ειναι πολυ καλο...στο Αργεντηνικο store εχει την deluxe εκδοση στα 14 ευρω και μολις το τσιμπησα με virtual revolut

Ερώτηση: Άντε και το πήρες. Αν το σβήσεις το Game στο βγάζει στα ready to install ξανά ή πρέπει να γυρίσεις το xbox έστω και για λίγο σε region Αργεντινή για να το έχεις διαθέσιμο για κατέβασμα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ερώτηση: Άντε και το πήρες. Αν το σβήσεις το Game στο βγάζει στα ready to install ξανά ή πρέπει να γυρίσεις το xbox έστω και για λίγο σε region Αργεντινή για να το έχεις διαθέσιμο για κατέβασμα?

δυστηχως δεν το γνωριζω αυτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, martin27 είπε

δυστηχως δεν το γνωριζω αυτο

Ε δοκίμασε το ντε! For science που λέμε! 

Μια φορά έφαγε κοκομπλόκο το XBL και αγόρασα ένα παιχνίδι του X360 (BC) και νόμιζε ότι το αγόρασα από το UK/US store. Δεν το έβλεπα ως rdy το install. Στο support chat μου είπαν να αλλάξω το region σε UK/US και τότε το είδα και το κατέβασα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνω reset το xbox -το game δεν ήταν εκεί - έπρεπε να αλλάξω region πάλι. Σπάστηκα.

Για να μην πολυλογώ αν είναι όταν/αν κάνω reset το xbox να αρχίζω να περνάω όλα τα regions και για να δω τι μπορώ να κατεβάσω να μου λείπει. Ναι γλυτώνεις λεφτά αλλά εγώ προσωπικά δεν διατίθεμαι να κάνω αυτήν την διαδικασία.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε δοκίμασε το ντε! For science που λέμε! 

Μια φορά έφαγε κοκομπλόκο το XBL και αγόρασα ένα παιχνίδι του X360 (BC) και νόμιζε ότι το αγόρασα από το UK/US store. Δεν το έβλεπα ως rdy το install. Στο support chat μου είπαν να αλλάξω το region σε UK/US και τότε το είδα και το κατέβασα. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνω reset το xbox -το game δεν ήταν εκεί - έπρεπε να αλλάξω region πάλι. Σπάστηκα.

Για να μην πολυλογώ αν είναι όταν/αν κάνω reset το xbox να αρχίζω να περνάω όλα τα regions και για να δω τι μπορώ να κατεβάσω να μου λείπει. Ναι γλυτώνεις λεφτά αλλά εγώ προσωπικά δεν διατίθεμαι να κάνω αυτήν την διαδικασία.

Ακομα κατεβαινει οποτε θα το κανω αυριο και θα ενημερωσω

Δημοσ.

Τι κατσαβίδι θέλει; Σκέφτομαι να το ανοίξω και να μη το στείλω. Βασικά θα κάνω λίγο υπομονή γιατί τώρα το έχω μεταφέρει στο δωμάτιο και είμαι σχεδόν δίπλα του. Στο σαλόνι που κάθομαι 3 μέτρα μακριά τού είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι μου τη σπάει sony και καλά να δυναμώνω την ένταση για να μη το ακούω.. το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς δεν θα με ενοχλεί γιατί έχω τζιτζίκια..

Έχετε κανέναν ανεμιστήρα προς πρόταση αν αύριο μεθαύριο το αποφασίσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, greed είπε

Τι κατσαβίδι θέλει; Σκέφτομαι να το ανοίξω και να μη το στείλω. Βασικά θα κάνω λίγο υπομονή γιατί τώρα το έχω μεταφέρει στο δωμάτιο και είμαι σχεδόν δίπλα του. Στο σαλόνι που κάθομαι 3 μέτρα μακριά τού είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι μου τη σπάει sony και καλά να δυναμώνω την ένταση για να μη το ακούω.. το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς δεν θα με ενοχλεί γιατί έχω τζιτζίκια..

Έχετε κανέναν ανεμιστήρα προς πρόταση αν αύριο μεθαύριο το αποφασίσω;

Σε τρώει να το σφάξεις ε? :D 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...