Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι με τίποτα. Για αυτό διαφωνώ με έννοιες του τύπου "συνεργάζονται τα οικοσυστήματα". Δεν υπάρχει καμία συνεργασία, παρά μόνο αξιοποίηση/αγορά bandwidth στη τεράστια υποδομή του Azure και των low latency servers του ανά την υφήλιο. Να μην ξεχνάμε ότι η Nintendo είναι εταιρεία που ξεκάθαρα στηρίζεται στα exclusive παιχνίδια της ως προϊόν, ενώ η MS μια service oriented εταιρεία. Πολύ πιο εύκολα θα δεις παιχνίδια της MS ή της Sony στα συστήματα της Nintendo παρά το αντίθετο. Εν τέλει το Azure ναι ανήκει στην MS αλλά είναι πολύ διαφορετική αγορά από το xbox... όπως και πιο μικρή.

Μετά τις συνδρομές για το καταναλωτικό κοινό, μπήκαν και στις "συνδρομές" σε corporate επίπεδο. Genious.

Όλες αυτές οι "συνεργασίες" για μένα πατάνε στο καλύτερα να είμαι έτοιμος για το μέλλον (streaming) παρά με τα βρακιά κάτω αν - όταν έρθει αυτό το μέλλον. Αν στο μεταξύ κλείσουμε και κανένα καινούργιο ανταγωνιστή και κλειδώσουμε την αγορά στο υπάρχον status quo, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Όχι άλλο Minecraft.

Παιδιά παίζω Dark Dreams Don't Die και έχω καεί εγκεφαλικά. Λάτρεψα το Deadly Premonition και ήμουν και δυνατός φαν του Twin Peaks και δεν ήξερα καν την ύπαρξη του και τώρα ου φεύγει από το pass είπα να το παίξω. Σίγουρα είναι δύο σκάλες κάτω από το DP σε κσλτίλα χιούμορ και ατάκες αλλά μου αρέσει πολύ σίγουρα δεν γουστάρω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αργότερα τις μικροαποστολές και πρέπει να ξαναπαίξεις το επεισόδιο για να ξαναπροσπαθήσεις να τα βγάλεις κατά τα άλλα θα έπρεπε να ήταν ολοκληρωμένο κρίμα που δεν το συνέχισαν.

Δημοσ.

Εγώ πήρα στο υπάρχον sale το Guns Gore & Cannoli 2 (για να επανορθώσω στον εαυτό μου που δεν πήρα το 1)  και κάηκα χθες για κανένα 8ωρο. Απίστευτο παιχνίδι. Μου έφερε vibes από ένα παλιό παιχνίδι στα PC το οποίο όσο και αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε. Όχι στο gameplay αυτό καθεαυτό αλλά στο στήσιμο συνολικά.

Με κλειστά μάτια το αγοράζετε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Εγώ πήρα στο υπάρχον sale το Guns Gore & Cannoli 2 (για να επανορθώσω στον εαυτό μου που δεν πήρα το 1)  και κάηκα χθες για κανένα 8ωρο. Απίστευτο παιχνίδι. Μου έφερε vibes από ένα παλιό παιχνίδι στα PC το οποίο όσο και αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε. Όχι στο gameplay αυτό καθεαυτό αλλά στο στήσιμο συνολικά.

Με κλειστά μάτια το αγοράζετε.

8ωρο ? Μπήκα να το δω μία YouTube και έχει full video σε 2 ώρες.

Και μένα μου θύμισε ενα συγκεκριμένο αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε παιδί μου μικρό μου είναι μάλλον :D Δεν το τελείωσα καν. Απλά ρουφούσα κάθε δευτερόλεπτο. Τρόπος του λέγειν γιατί έκανα και άλλα πράγματα με το game (online coop κτλ). Πανέμορφο όμως.

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Και μένα μου θύμισε ενα συγκεκριμένο αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του

Το σκηνικό που πυροβολάς εχθρούς στα παράθυρα έτσι? Η και μέσα στην πίστα σε κλειστό περιβάλλον ... σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Ναι ρε παιδί μου μικρό μου είναι μάλλον :D Δεν το τελείωσα καν. Απλά ρουφούσα κάθε δευτερόλεπτο. Τρόπος του λέγειν γιατί έκανα και άλλα πράγματα με το game (online coop κτλ). Πανέμορφο όμως.

Το σκηνικό που πυροβολάς εχθρούς στα παράθυρα έτσι? Η και μέσα στην πίστα σε κλειστό περιβάλλον ... σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει...

Μέσα στην πίστα , αν δεν κάνω λάθος ητανυ 2 αδέρφια το έπαιζες και διπλό... Που θα πάει θα μου έρθει....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasilis1996 είπε

Το metal slug μάλλον λετε

Αυτό το θυμίζει αρκετά αλλά δεν είχα εγώ στο μυαλό μου αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καπου καποιος οδηγος/βιντεο για αναβαθμιση του εσωτερικου δισκου για xbox one στα Ελληνικα?

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις δίσκο και χωρίς να χάσεις τα δεδομένα και τα παιχνίδια που έχεις μέσα και δε χρειάζεται να περάσεις ξανά μετά το λειτουργικό σύστημα. Υπάρχει utility που κάνει όλη τη δουλειά μέσω υπολογιστή. Το έχω κάνει στο δικό μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...