Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν προβληματα αυτες τις μερες οι σερβερ τους, ας κανετε λιγο υπομονη μεχρι να στρωσουν πρωτα οι σερβερ και μετα βλεπετε για γιουνισταλ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μόλις μίλησα με Ms support team για τα άπειρα προβλήματα που έχει το gears5.

Και μου είπαν ότι το ξέρουν(Αυτό έλειπε να μην το ξέρουν) και προσπαθούν να το διορθώσουν.

Και ύστερα μου θέλει και αποκλειστικά παιχνίδια η Ms.

Ας καταφέρει να βγάλει ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα πρώτα και μετά κοιτάει για τα αποκλειστικά.

Δεν φταίνε οι σερβερς το παιχνίδι είναι απλά τρύπιο πως να το κάνουμε, τουλάχιστον μέχρι να βγάλουν 2-3 patches και να το φτιάξουν.

Αυτά κάνουν τα pre-orders παιδιά πως να το κάνουμε. Γι' αυτό δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να αγοράζουμε ένα παιχνίδι ή dlc πριν καν κυκλοφορήσει, γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνεις το δικαίωμα στην εκάστοτε εταιρία να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μισό και να χρειάζεται μετά κάποια patches για να δουλεύει σωστά χωρίς προβλήματα(Θυμηθείτε πριν μερικά χρόνια που δεν υπήρχε τόσο το ίντερνετ στα παιχνίδια και ούτε το pre-order πόσο καλύτερα δούλευαν όλα τα παιχνίδια γιατί τότε δεν υπήρχε patch για να φτιάξουν τυχών προβλήματα)

Όπως έγραψα και πιο πάνω εμένα μου κολλάει και γυρνάει στο dashboard ακόμα και εντελώς ofline να είμαι.

Δεν φταίνε λοιπόν οι Ms servers.

ολο χολη εισαι νταξει φτανει κουρασες.

το καταλαβαμε το παιχνιδι εχει προβληματα λες ολο τα ιδια και τα ιδια

εδω και 2 μερες διαβαζω μονο hate

και στην σονυ τα games εχουμε δει τετοια και βγαινουν updates για διορθωση

Επεξ/σία από postfire
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έλα ντε.  Εσύ αρνητικα ποτε. Απλά καθε τοσο μας αναφερεις αποκλειστικα τα προβλήματα που βιώνεις  χρησιμοποιώντας τα Xbox. Καλή κουβεντα ποτε. Μονο προβληματα και εξεζητημενες ερωτησεις παραθέτεις. 

Δημοσ.

https://www.gears5.com/status 

Δανείστηκα το link από το διπλανό νήμα (PC Games).

On further inspection λοιπόν, είχαν βρει όντως ένα bug το οποίο αν το συναντήσεις στο Campaign, στο τελείωσε:

Update: 3:00pm PT

Specifically for players experiencing issues with Campaign, the majority of reported issues seem to be related to the ‘infinite checkpoint saving’ state – which is apparent when the Checkpoint Saving notification in the bottom left runs for more than 20 seconds.

Το οποίο έφαγε τέζα φαίνεται:

Update: 8:10pm PT
We have fixed an issue causing infinite saving checkpoints. We no longer are seeing this problem; however, if you are experiencing this, we want to hear from you.

Μήπως online/offline να ξεκινήσεις ξανά το Campaign σου? (Υποθέτω εκεί αναφέρεσαι). 

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή θέλετε σε αυτό το τοπικ να αναφέρουμε μόνο θετικά για την Ms πράγματα ή όλα είτε αυτό είναι θετικά, είτε αρνητικά?

Κάθε άλλο,  αλλά πριν, να σκεφτούμε, ότι αντίθετα με άλλα exclusives, μιας και εκεί εστιάζεις την κριτική σου:

- Το παιχνίδι κυκλοφορεί και σε PC. (άρα έχουμε multiple μηχανήματα target).

- Τρέχει και σε "τοστιέρα" PC σε ότι Framerate θες (συνήθως 60) όπως και στην "τοστιέρα" X-1S στα 30 ακατέβατα, ενώ τολμάει να παίξει στα 60 στην μεγαλύτερη τοστιέρα (το X1X ντε :D), αντί να έχει καλύτερα "γραφικά" στα 30 επίσης.

- Φτιάχτηκε σε λιγότερο από 3 χρόνια, αντίθετα με άλλα παιχνίδια με τα "μισά" production values (όσο μετρήσιμο είναι αυτό).

- Είναι Cross play - buy - save.

- To "τόστ" κόστισε για τον περισσότερο κόσμο μόλις 1 ή 2 ευρώ.

- Και αυτά όλα τα παραπάνω, θέματα-προβλήματα, κατά την διάρκεια της Game Pass Ultimate "early access" περιόδου.

Από τα παραπάνω, νομίζω ότι είναι άδικο ότι αναφέρεις, επιεικώς χωρίς να δίνω συγχωροχάρτι φυσικά.

Είναι "καινούργια νερά" αυτά για την MS. Uncharted πως τα λένε (pun intended) και όχι δεν ήταν το Sea of Thieves αυτό που θα τα εξερευνούσε πρώτο.

Εγώ πάντως δεν είχα θέμα με το game χτύπα ξύλο μέχρι εκεί που έχω φτάσει (χθες βράδυ το ξεκίνησα - κάπου στο Act 1 είμαι).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μια χαρά και θετικά λέω και για τις 2 εταιρίες όταν έχω. Ανέτρεξε σε παλιά μου ποστ αν θες για να το διαπιστώσεις.

Δεν το συνεχίζω άλλο  γιατί θα γίνει vs και πραγματικά δεν θέλω. Και δεν είμαι εγώ που ανάφερα την Sony σε αυτό το τοπικ.

Διαφωνώ σε οτι αφορα στη συμμετοχή σου στο  παρον νημα τουλάχιστον , αλλα οκ. Δεν πειράζει. Ας μην κουραζουμε με στείρες αντιπαραθεσεις και τους υπόλοιπους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα το Witcher, τρελό κόλλημα. Στο εν τω μεταξύ τσεκάρω συνέχεια το Kingdom Come: Deliverance το οποίο μου φαίνεται παιχνιδάρα, λέω άσε μέχρι να τελειώσω το Witcher θα έχει βγει το The Outer Worlds. Σήμερα συνειδητοποιώ ότι το Kingdom Come έχει μπει στο game pass. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Επεξ/σία από lebron15
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnHacked είπε

Το Blair witch το τελείωσα προχθές. Φοβερό παιχνίδι σε τραβάει απο την πρώτη στιγμή.

Να το παίξω φίλε μου; Το ομολογώ, είμαι λίγο κλαστιράκι σε έντονα horror sections αλλά άμα παλεύεται θα παίρνω βαθιές ανάσες και θα κάνω ντου. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι το ΚΑΠΗ απέναντι. Μην πάρω κανά άνθρωπο στο σβέρκο μου.:fear:

Δημοσ.

ειχα την εντυπωση πως μπορουσα να παρω 2 μηνες ultimate με ενα ευρω,αλλα δεν γινεται μαλλον γιατι ειχα ηδη κανει στο παρελθον.λεει ομως αγορα ως δωρου,υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Δημοσ.
10 minutes ago, Paragontas-x said:

Υπάρχει αλλά αν δοκιμάσεις να βάλεις αυτόν τον κωδικό που θα σου δώσει στο λογαριασμό που ήδη δοκίμασες να αγοράσεις την προσφορά θα σου βγάλει το ίδιο μήνυμα λάθους.

κριμα ρε γαμωτο..ειχα την ελπιδα οτι ισχυει για ολους..

Δημοσ.

Αν τον φίλο παραπάνω τον ενδιαφέρει να παίξει μόνο για δύο μήνες για 2 ευρώ, θα μπορούσε άνετα να κάνει ένα (dummy) XbX Account, από PC/κινητό, να επωφεληθεί της προσφοράς και να κάνει log στο xbx του ως home xbox μοιράζοντας τα πάντα ως game share, στο κανονικό του που απλά θα κάνει Log in.

Λύσεις υπάρχουν. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν στο grand scheme of things.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ren_of_Heavens είπε

Να το παίξω φίλε μου; Το ομολογώ, είμαι λίγο κλαστιράκι σε έντονα horror sections αλλά άμα παλεύεται θα παίρνω βαθιές ανάσες και θα κάνω ντου. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι το ΚΑΠΗ απέναντι. Μην πάρω κανά άνθρωπο στο σβέρκο μου.:fear:

χαχαχα παίξτο φίλε μου. Αξίζει είναι ωραίο παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...