Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αναμενόμενο θα έλεγα. Το Game Pass είναι -όπως προδίδει και το όνομά του- μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους παίζουν games (το ίδιο ισχύει και για το PS Now, το ίδιο θα ισχύει για το Stadia, το xCloud κοκ), αντίθετα με τα XBLG/PS+, τα οποία περιλαμβάνουν τις τάξεις τους ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων (μάλλον τη συντριπτική πλειοψηφία, απ' ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος), το οποίο ενδιαφέρεται να παίζει online, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό αυτό είναι focused σε έναν-δύο-τρεις τίτλους το πολύ για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Χαίρομαι που η υπηρεσία βρήκε το κοινό της τόσο σύντομα, το μέλλον θα είναι καλύτερο για τους gamers.

Σαφώς και ηταν άκρως αναμενόμενο. Το υψηλο ποσοστό του engagement ειναι που με εξέπληξε θετικά, σε σχέση με τους μη συνδρομητές παντα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι καταναλώνουν περιεχόμενο και εκτός συνδρομής. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.gamespot.com/amp-articles/the-outer-worlds-will-be-enhanced-on-both-xbox-one/1100-6470583/

Εκεί που λες αγόρασαν στούντιο και ας παίξουν μπάλα όπως οι αντίπαλοι εντέλει δουλεύουν για τον ανταγωνισμό.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Choutas είπε

https://www.gamespot.com/amp-articles/the-outer-worlds-will-be-enhanced-on-both-xbox-one/1100-6470583/

Εκεί που λες αγόρασαν στούντιο και ας παίξουν μπάλα όπως οι αντίπαλοι εντέλει δουλεύουν για τον ανταγωνισμό.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

λογικα θα πηραν πολλα email με ευχες και γλυκολογα απο τους σονακιδες 😊

Δημοσ.

το Outer Worlds είναι από συνεργασία που έχει γίνει με publisher την Private Division (τμήμα της Take Two) κ συμφωνία πριν αγοραστεί η Obsidian από την MS οπότε αυτό ειχαν πει εξ αρχής οτι θα τηρηθεί η αρχική συμφωνία κ θα βγει κανονικά παντού. απλά επειδή πλέον ανήκει στην MS, θα μπει κ στο Pass από την πρώτη μέρα.

Ολα τα επόμενα παιχνίδια τους είπαν πως θα ειναι κανονικά μονο για MS (xbox/windows).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vfragos είπε

Καλημέρα, αν παίζω μέσω gamepass ενα παιχνίδι στο pc, θα μπορώ μέσω xbox one να συνεχίσω με το ίδιο save;

εξαρτάται με το αν το παιχνιδι υποστηρίζει cross save οπότε πρέπει να το βλέπεις εξ αρχής. Το Gears 5 για παράδειγμα, το υποστηρίζει οπότε μπορείς να παίζεις οπου θες κ το save σου δουλεύει κανονικα.

αλλα χρειάζεσαι το ultimate pass, οχι το απλο. το Ultimate σου δινει προσβαση σε pass για PC και Xbox, το απλό ειναι μονο για ενα εκ των δυο.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

εξαρτάται με το αν το παιχνιδι υποστηρίζει cross save οπότε πρέπει να το βλέπεις εξ αρχής. Το Gears 5 για παράδειγμα, το υποστηρίζει οπότε μπορείς να παίζεις οπου θες κ το save σου δουλεύει κανονικα.

αλλα χρειάζεσαι το ultimate pass, οχι το απλο. το Ultimate σου δινει προσβαση σε pass για PC και Xbox, το απλό ειναι μονο για ενα εκ των δυο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι εννοείται με Ultimate. Υπάρχει κάποια λίστα με cross save παιχνίδια;

Δημοσ.

Καλημέρα

Παίζει κανένας elder Scrolls online?

Χθες το πρωτοεβαλα ,οκ δεν ξετρελαθηκα.

Κατέβασα παράλληλα τσαμπε το friday 13

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CallMeRp είπε

Καλημέρα

Παίζει κανένας elder Scrolls online?

Χθες το πρωτοεβαλα ,οκ δεν ξετρελαθηκα.

Κατέβασα παράλληλα τσαμπε το friday 13

το χαζοεψηνα τις προαλες να το κατεβασω αλλα να σου πω την αληθεια το βαριεμε μονος μου  αν θελεις στειλε μου ενα pm να παιξουμε παρεα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, katman2000 είπε

το χαζοεψηνα τις προαλες να το κατεβασω αλλα να σου πω την αληθεια το βαριεμε μονος μου  αν θελεις στειλε μου ενα pm να παιξουμε παρεα

Θέλω κι εγώ!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξενερώσει που το Panzer Dragoon Orta είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ. Αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ των regions μόνο κακό κάνει στην υπηρεσία. Μερικές φορές πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Choutas είπε

Έχω ξενερώσει που το Panzer Dragoon Orta είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ. Αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ των regions μόνο κακό κάνει στην υπηρεσία. Μερικές φορές πραγματικά δεν μπορώ να τους καταλάβω.

Ρε φιλαράκι?

https://www.microsoft.com/el-gr/p/panzer-dragoon-orta/bsc5wp01852t?activetab=pivot:overviewtab

https://marketplace.xbox.com/el-GR/product/Panzer-Dragoon-Orta/66acd000-77fe-1000-9115-d8025345086c

9.99 μόλις...

:unsure:

Όχι τίποτα άλλο αλλά το έχω αγοράσει day 1.

Δημοσ.

Μα δεν σου είπα ότι δεν το πουλάνε είπα ότι δεν το περιλαμβάνει στο gamepass παρόλο που το ανακοίνωσε πλην ΗΠΑ.

Λέω κάτι λάθος ή παραπληροφορώ;

Είσαι υπέρ του κερμστισμού της υπηρεσίας με δύο ταχύτητες συνδρομητών;

Είπα κάτι συγκεκριμένο. Αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...