Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, CyberMarco είπε

Και μένα μια από τα ίδια, για 0.1mbps δεν τραβάει η 50αρα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, αν γίνεται βασικά, αν γίνεται να κάνω τοπικό streaming από την κονσόλα "χωρίς ίντερνετ". Δηλαδή να επικοινωνούν οι συσκευές κονσόλα - κινητό μέσα από το router σε τυπικό δίκτυο. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ νόμιζα πως τοπικά θα γίνεται το  streaming και απλά μέσω διαδικτύου το authentication... άβυσσος η ψυχή της Microsoft!

Δημοσ.
48 minutes ago, Starback said:

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ νόμιζα πως τοπικά θα γίνεται το  streaming και απλά μέσω διαδικτύου το authentication... άβυσσος η ψυχή της Microsoft!

Από αυτά που βρήκα στο reddit, για να κάνεις console streaming χρειάζεται να είσαι συνδεμένος στο XBL, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση χώρος ίντερνετ.

Δημοσ.

Δε μπορώ να κάνω console  streaming 

Μόλις ξεκινάει το σεταρισμα πετάγεται pop up και γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η χώρα

Έχω δηλωμένη Ελλάδα, συνδεμένο χειριστήριο με κινητό, ανοιχτή κονσόλα με logαρισμενο λογαριασμό. 

Κινητό και κονσόλα στο ίδιο wifi. 

Είμαι insider 

Κάποια βοήθεια;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Δε μπορώ να κάνω console  streaming 

Μόλις ξεκινάει το σεταρισμα πετάγεται pop up και γράφει ότι δεν υποστηρίζεται η χώρα

Έχω δηλωμένη Ελλάδα, συνδεμένο χειριστήριο με κινητό, ανοιχτή κονσόλα με logαρισμενο λογαριασμό. 

Κινητό και κονσόλα στο ίδιο wifi. 

Είμαι insider 

Κάποια βοήθεια;

Τσαταρε κατευθείαν με MS, η μόνη σίγουρη λύση. Στην τελική, αν υπάρχει πρόβλημα θα το δουν οι ίδιοι απευθείας.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με Microsoft (chat)

Επέμενε ότι μόνο σε USA, uk και South Korea μπορεί να γίνει χρήση για console streaming

Εγώ να στέλνω λινκ ότι υποστηρίζεται η Ελλάδα, όχι να λέει, μόνο στις 3 χώρες προς το παρών

Δε το συνέχισα γιατί δε θα έβγαζα ακρη

Μήπως να καλέσω στην ελληνική υποστήριξη;

Δημοσ.

Τώρα που είμαι εκτός σπιτιού (με δεδομένα 4g cosmote) προχώρησε η διαδικασία. 

Όμως κόλλησε στο επόμενο βήμα, που απ' όσο ειδα (με έστειλαν φωτογραφία απ' το σπίτι) πρέπει οι συσκευές να είναι κοντά (κινητό και κονσόλα) 

Οποτε με το που γυρίσω σπίτι ξαναδοκιμάζω. 

Όχι ότι θα παίξει αλλά να χαμε να λεγαμε

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, d_gkal said:

Τώρα που είμαι εκτός σπιτιού (με δεδομένα 4g cosmote) προχώρησε η διαδικασία. 

Όμως κόλλησε στο επόμενο βήμα, που απ' όσο ειδα (με έστειλαν φωτογραφία απ' το σπίτι) πρέπει οι συσκευές να είναι κοντά (κινητό και κονσόλα) 

Οποτε με το που γυρίσω σπίτι ξαναδοκιμάζω. 

Όχι ότι θα παίξει αλλά να χαμε να λεγαμε

Τελικά δεν έγινε κάτι, καθώς έφαγα πόρτα απ' το upload

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Τελικά δεν έγινε κάτι, καθώς έφαγα πόρτα απ' το upload

Δοκίμασε με hotspot το κινητό. Αν και εγώ έφαγα πόρτα από το latency (150ms) σε αυτή την περίπτωση, αλλά το upload έφτιαξε

Δημοσ.
44 minutes ago, leo066 said:

Δοκίμασε με hotspot το κινητό. Αν και εγώ έφαγα πόρτα από το latency (150ms) σε αυτή την περίπτωση, αλλά το upload έφτιαξε

Δε θα τραβάει πολλά δεδομενα; 

Μη μείνω χωρίς mb φοβάμαι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Δε θα τραβάει πολλά δεδομενα; 

Μη μείνω χωρίς mb φοβάμαι

Μόνο για την πρώτη σύνδεση, όχι να παίξεις

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά μια βοήθεια...ξαφνικά το controller δεν συγχρονίζει με την κονσόλα! Το έβαλα με καλώδιο και είναι οκ, με το που το βγάλεις τίποτα. Καμιά ιδέα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...