Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά ΔΕΝ είναι επαναφορτιζόμενες αυτές. 

Επίσης τις ΑΑ μπαταρίες της φορτίζεις αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με εξωτερικό φορτιστή. 

Με το καλώδιο φορτίζεις μόνο το battery pack της Microsoft (που δε το προτείνω)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Αν θυμάμαι καλά ΔΕΝ είναι επαναφορτιζόμενες αυτές. 

Επίσης τις ΑΑ μπαταρίες της φορτίζεις αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με εξωτερικό φορτιστή. 

Με το καλώδιο φορτίζεις μόνο το battery pack της Microsoft (που δε το προτείνω)

A δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικό battery pack. Γτ δεν το συστήνεις; δεν είναι πιο εύχρηστο; 

Δημοσ.

Οι μπαταριες του κουτιου δεν ειναι επαναφορτιζομενες.Τις δουλευεις κ μετα που τελειωνουν τις πετας.

Μετα η θα παρεις το battery kit που ειναι μια μπαταρια που μπαινει στο controler κ φορτιζει σαν του ps4 η θα παρεις μπαταριες επαναφορτιζομενες που θα τις φορτιζεις με εξωτερικο φορτιστη κ θα τις βαζεις.

Εγω εχω ενα φορτιστη varta κ 8 μπαταριες 2.400mah οποτε εχω παντα καβατζα τουλαχιστον 4 μπαταριες ! Πολυ καλυτερο απο του ps4 που πρεπει να εχεις καβατζα χειριστηριο :)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Μπορεί τα base models να είναι τα βασικά αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς οι game devs πρέπει να βγάλουν και updates / patches για τα παιχνίδια τους που θα προσφέρουν και άλλες δυνατότητες στα μεγαλύτερα μοντέλα κονσολών.

Αρα ? Δεν καταλαβα που το πας

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, malias4 είπε

Οι μπαταριες του κουτιου δεν ειναι επαναφορτιζομενες.Τις δουλευεις κ μετα που τελειωνουν τις πετας.

Μετα η θα παρεις το battery kit που ειναι μια μπαταρια που μπαινει στο controler κ φορτιζει σαν του ps4 η θα παρεις μπαταριες επαναφορτιζομενες που θα τις φορτιζεις με εξωτερικο φορτιστη κ θα τις βαζεις.

Εγω εχω ενα φορτιστη varta κ 8 μπαταριες 2.400mah οποτε εχω παντα καβατζα τουλαχιστον 4 μπαταριες ! Πολυ καλυτερο απο του ps4 που πρεπει να εχεις καβατζα χειριστηριο :)

Α οκ, γτ είδα την θύρα Micro usb που έχει και σκέφτηκα ότι με επαναφορτιζόμενες θα φόρτιζε από εκεί χωρίς ανάγκη εξωτερικού φορτιστή. Άρα πάμε για φορτιστή. Είδα σε παλιότερα μνμ στο νήμα τις καλύτερες προτάσεις και θα τις πάρω online γιατί μας έφαγε η καραντίνα τώρα. Στο μεταξύ με αυτά τα download έκανα μια μέρα να παίξω παιχνίδι. Που είναι οι εποχές που έπαιρνες την κονσόλα έβαζες το δισκάκι και έπαιζες; μεγάλη ξενερα στην αρχή. Την έβγαλα με Netflix 

Δημοσ.
1 hour ago, for4 said:

A δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικό battery pack. Γτ δεν το συστήνεις; δεν είναι πιο εύχρηστο; 

θεωρω οτι το κοστος δεν ανταπεξερχεται στις προσδικιες.

δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι εχουμε επαναφορτιζομενες + εξωτερικο φορτιστη.

Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω και εγώ το δυστυχώς το Ori 2 έχει πολλά frame drops μέσα στο παιχνίδι. Το παίζω σε XoneX άρα η βελτιστοποίηση δεν ήταν αρκετή για να προλάβουν την διορία. Κρίμα γιατί όσο έχω παίξει είναι κλάσεις ανώτερο από το 1 και από άλλα metroidvania των τελευταίων ετών.

Παίζει το Anaconda να βγει σε καμία συλλεκτική έκδοση όπως βγήκε το X στην έκδοση Project Scorpio;

Μόνο τότε σκέφτομαι για Day One αλλιώς αφήνω το πράγμα να τσουλήσει και οποία κονσόλα κάνει καλύτερο λανσάρισμα παύλα κριτικές.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Δεν το πάω πουθενά. 

Λέω ακριβώς αυτό που λέω ότι πλέον οι game developments πρέπει να βγάζουν ενημερώσεις για κάθε παιχνίδι για όλες έκδοσεις κονσολών που έχουν βγει. 

ε ναι,ας βγαζουν που ειναι το προβλημα

Δημοσ.
On 16/03/2020 at 15:24, bfc said:

Θέλει αμερικανική διευθυνση και πιστωτική κάρτα. 

Εγώ το έχω αλλάξει σε US με ψεύτικη διεύθυνση και έφτιαξα νέο US Paypal και σύνδεσα μια ελληνική προπληρωμένη (με 2-3€ που είχα περισσέψει) MasterCard. Ίσως να χρειάζεται US VPN για τις αλλαγές (διεύθυνση και μέθοδος πληρωμής). Σε λογαριασμό XBL που είχα φτιάξει πριν 10 χρόνια στην Ιταλία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ερώτηση άσχετου....

Κατέβασα το call of duty warzone modern warfare ως free (φαντάζομαι demo) έτσι για να πάρω μια γεύση. Έκανα λοιπόν και account κ προσπαθώ να μπω να παίξω...πρέπει να έχω ενεργοποιημένο πακέτο live?

Επεξ/σία από foler79
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Για όλα τα παιχνίδια πρέπει να εχεις gold λογαριασμό αν θες να παίξεις online

Το θέμα είναι το συγκεκριμένο που έχει free στο store απ' ότι κατάλαβα δεν έχει επιλογή για να παίξεις offline

Δημοσ.

Καλησπέρα, σχετικά με τεχνικό πρόβλημα σε xbox one μπορώ να το ανοίξω εδω; δεν θέλω να χαλάω το νήμα το συζήτησης γι αυτο ρωτάω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...