Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Θελω να ρωτησω ξανα το εξης,γιατι δεν βγαζω ακρη...Ειχα το S και πηρα τωρα το Χ.

Μετεφερα τα παιχνιδια στον εξωτερικο σκληρο και στη συνεχεια τον εβαλα στο Χ οπου και τον διαβασε κανονικα.Δεν βλεπω διαφορα ομως στα μεγεθη των παιχνιδιων που ειναι XBOX one x enhanced.Δε θα επρεπε να παρουν καποιο update και να αυξηθουν τα gb των παιχνιδιων αυτων;Εχω ενα σωρο φιλους αλλα κανεις δεν εχει Χ για να συγκρινω τα μεγεθη των παιχνιδιων,αλλα και ασε αυτους αυτα που εχουμε κοινα,το ιδιο μεγεθος με τα δικα μου εχουν

Δημοσ.

Δεν παίρνουν όλα patch. Ίσως να έχεις απενεργοποιημένα και την επιλογή στις ρυθμίσεις. Γεια κοίτα ντο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, otello_gr είπε

Το αλλάζεις μετά. Έκανες τα βήματα; Μόνο το warzone έχω κι εγώ όχι ολόκληρο το παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο. 

Θα τα κάνω και θα σου πώ...

Τι σύνδεση έχεις?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, john1080 είπε

Καλησπερα παιδια

Θελω να ρωτησω ξανα το εξης,γιατι δεν βγαζω ακρη...Ειχα το S και πηρα τωρα το Χ.

Μετεφερα τα παιχνιδια στον εξωτερικο σκληρο και στη συνεχεια τον εβαλα στο Χ οπου και τον διαβασε κανονικα.Δεν βλεπω διαφορα ομως στα μεγεθη των παιχνιδιων που ειναι XBOX one x enhanced.Δε θα επρεπε να παρουν καποιο update και να αυξηθουν τα gb των παιχνιδιων αυτων;Εχω ενα σωρο φιλους αλλα κανεις δεν εχει Χ για να συγκρινω τα μεγεθη των παιχνιδιων,αλλα και ασε αυτους αυτα που εχουμε κοινα,το ιδιο μεγεθος με τα δικα μου εχουν

Πήγαινε στο library των παιχνιδιών που έχεις εγκατεστημένα και πάνω δεξιά έχει φίλτρο να επιλέξεις μόνο τα x enhanced παιχνίδια.

Κάνε manage στο καθένα και δες πόσα gb έχεις εγκατεστημένα και αν υπάρχει διαθέσιμο update και σύγκρινε το με των φίλων σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Πήγαινε στο library των παιχνιδιών που έχεις εγκατεστημένα και πάνω δεξιά έχει φίλτρο να επιλέξεις μόνο τα x enhanced παιχνίδια.

Κάνε manage στο καθένα και δες πόσα gb έχεις εγκατεστημένα και αν υπάρχει διαθέσιμο update και σύγκρινε το με των φίλων σου.

Ναι αυτο εκανα.Εκει λοιπον τα παιχνιδια που εχω,εχουν το ιδιο μεγεθος και στπυς φιλους μου.Στις ρυθμισεις δεν βρηκα καπου  να ενεργοποιησω να παιρνουν τα παιχνιδια το patch.
Για παραδειγμα,το modern warfare αρχικα μου το βγαζει στο my games and apps στα 107gb και αν πατησω πανω του και manage,μου το βγαζει γυρω στα 167 gb 

Δημοσ.

Είχα δει πολλές αναφορές στο limbo. Το βρήκα στα 2-3 € και το πήρα και το είχα αφήσει. Σήμερα το είδα και είπα να το ξεκινήσω. Σημείωση δεν ήξερα καν περί τίνος πρόκειται. Αρχίζω το παιχνίδι απογοήτευση. Ασπρόμαυρο και ένα παιδάκι με χειρισμό 2 κουμπιών :άλμα και σπρώξιμο ή τράβηγμα. Ήμουν στη φάση κρίμα έστω αυτά τα λίγα λεφτά που έδωσα.... 

10 λεπτά μετά έψαχνα να δω αν έχει βγει και 2!!!😄😄😄

• Like 1
Δημοσ.

Το 2 είναι το Inside διαφορετικός κόσμος και εξελιγμένο gameplay αλλά άνετα το έλεγες limbo 2

Δημοσ.
22 ώρες πριν, john1080 είπε

Καλησπερα παιδια

Ποιά παιχνίδια?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Choutas είπε

Το 2 είναι το Inside διαφορετικός κόσμος και εξελιγμένο gameplay αλλά άνετα το έλεγες limbo 2

Εγώ βρήκα και αυτό πάντως 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Εγώ βρήκα και αυτό πάντως 

Το παιχνίδι δεν υπάρχει αντί αυτού έφτιαξαν το inside.

Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 8:35 ΜΜ, otello_gr είπε

Το αλλάζεις μετά. Έκανες τα βήματα; Μόνο το warzone έχω κι εγώ όχι ολόκληρο το παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο. 

Επανέρχομαι στο θέμα..Εκανα unistall και ξανά install το παιχνίδι, το δοκίμασα 2 φορές τώρα το πρωί και έπαιξε κανονικά...

Ισως κάποιο πρόβλημα είχε οταν έκανε κάποιο update...

Θα το παρακολουθήσω και θα σας ενημερώσω...

Δημοσ.

Παιδιά, κανένα μαγαζί που να έχει παλιά games σε λογικές τιμές γνωρίζετε ? 
Εριξα μια ματιά σε ebay για Panzer Dragοon Orta και Ninja Gaiden black και οι τιμές είναι φαρμάκι, κάποιες είναι κυριολεκτικά απλησίαστες καθώς θεωρούνται πλέον "συλλεκτικά" .

Game.co.uk δεν βρήκα τίποτα επίσης.

'φχαριστώ

Δημοσ.

Μαγαζί με μεταχειρισμένα είναι μόνο το ebay μόνο εκεί υπάρχει πραγματικό ντσραβέρι. Πολλοί πωλητές είναι φυσικά καταστήματα  στην Ιαπωνία νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...