Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kundi είπε

Μόλις αγόρασα το nba2k20 ,  Έπαιξα μια δυο φορές αλλά στο ένα λείπανε τα παπούτσια του James και την αλλη ήτανε φάντασμα ενας Παίκτης , . Στο πρωτάθλημα και μόλις πάει 99% με πεταει εξω;;; 

2 μερες εχω το xbox one s 

είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ? 

θα κατεβάσει κανένα patch με σιγουριά 

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 minutes ago, kundi said:

Μόλις αγόρασα το nba2k20 ,  Έπαιξα μια δυο φορές αλλά στο ένα λείπανε τα παπούτσια του James και την αλλη ήτανε φάντασμα ενας Παίκτης , . Στο πρωτάθλημα και μόλις πάει 99% με πεταει εξω;;; 

2 μερες εχω το xbox one s 

Οσο έπαιξα NBA(btw το έχει στο gamepass) δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο. 

One sad εχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξαναπερασα και ολα καλα,,,, 4k τηλεοραση με το xbox one s  δεν χριεαζεσαι ουτε το ps4 pro oute το xbox one x .

Επεξ/σία από kundi
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kundi είπε

το ξαναπερασα και ολα καλα,,,, 4k τηλεοραση με το xbox one s  δεν χριεαζεσαι ουτε το ps4 pro oute το xbox one x .

Oled τηλεόραση και xbox one s θα έλεγα εγώ 😜😜.. 

Αν και πλέον είμαστε σε mood καινούργιας γενιάς.. 

Δημοσ.
11 hours ago, kundi said:

Ίσα ίσα με το Χ χρειάζεσαι 4Κ γιατί όντως μπορεί να το αποδώσει. 

Ναι, στο S και με fullhd είσαι οκ για τα παιχνίδια. 

Δημοσ.

Στο scouting και στις μεταγραφές καλοί είναι. Ποτέ θα τα δούμε όμως είναι το θέμα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kostiger είπε

Σμαρτ ντελιβερυ συνεχεια..

Και η μισητη κατα τα αλλα ΕΑ φαινεται να ανεβαινει στο τρενο.

https://gamingbolt.com/ea-suggests-its-games-will-support-smart-delivery-on-xbox-series-x

Λογικό. Αφού τα έσοδα από τα εξτραδακια εντός των παιχνιδιών είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα των πωλήσεων των παιχνιδιών.

Μακάρι Sega.

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόκειται να πάρω ένα μεταχειρισμένο xbox one s 3 εβδομάδων που δεν έχει γίνει register κ έχω μερικές ερωτήσεις: 

Υπάρχει περιορισμός στο ποτε θα γίνει register η κονσόλα; 

Η εγγύηση ισχύει εφόσον γίνει register η κονσόλα ή δεν παίζει κάποιο ρόλο; 

Η εγγύηση ισχύει για 1 ή 2 χρόνια; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Αυριο αδερφε. Αυριο....

Τον Ιουλιο θα δειξουν αποκλειστικα διαβαζω..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Τον Ιουλιο θα δειξουν αποκλειστικα διαβαζω..

Σωστα και ορθα (πλεονασμος!) διαβαζεις αλλα αυριο θα παρουμε την πρωτη δυνατη τζουρα. Οι ωρες δουλειας αυξανονται, οι ωρες χβοχ μειωνονται αλλα για καποιο λογο νιωθω σαν την πρωτη φορα που εσκασε τζιβο στο νεο τοτε χβοχ360 μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Ολ αμποντ δε χαιπ τρειν 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Σωστα και ορθα (πλεονασμος!) διαβαζεις αλλα αυριο θα παρουμε την πρωτη δυνατη τζουρα. Οι ωρες δουλειας αυξανονται, οι ωρες χβοχ μειωνονται αλλα για καποιο λογο νιωθω σαν την πρωτη φορα που εσκασε τζιβο στο νεο τοτε χβοχ360 μου και εμεινα με το στομα ανοιχτο. Ολ αμποντ δε χαιπ τρειν 

Μου θυμισες Νικο Αλεφαντο αν και δεν πολυ παρακολουθεις το εν λογω χωρο. Παικτης καλοοος, ταχυς και γρηγορος..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hexenlord είπε

Αυριο αδερφε. Αυριο....

Μαλλον φαγαμε φιασκο με Elden Ring και Cyberpunk οποτε εγω εχω ριξει προσδοκιες, πραγματικα παντως δεν ξερω τι να περιμενω για αυριο...μακαρι να δουμε καμια νεα ανακοινωση τουλαχιστον. Ειχε βγει κ ο Itagaki κ ειχε πει οτι θα δειξει το επομενο του project συντομα οποτε αμα ειναι μουλτιπλατ ειναι πολυ πιθανο να το δουμε αυριο (αν δεν καταληξει να ειναι καμια μαλακια για τπτ κινητα...).

Console_XGP_ComingSoon.jpg?w=1536

Επεξ/σία από dr_thodt
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...