Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Καλησπέρα παιδιά, ερώτηση US digital game code γίνεται εξαργύρωση σε Ελληνικό account ή να μην το επιχειρήσω?

Το google μου έδωσε ανάμικτες απαντήσεις απο το οτι γίνεται απευθείας χωρίς θέμα μέχρι οτι χρειάζεται vpn ή account migration...

Tο έχω κάνει με χρήση VPN απο υπολογιστή και την εφαρμογή του Xbox για Windows. Γύρισα επίσης την περιοχή στις ρυθμίσεις των windows σε USA. 

Δημοσ.

Εχει το store το bioshock collection στα 10 euro

Τα εχω κ τα 3 στις 360εκδοσεις τους

Ερωτηση κρισεως

Περνω την συλλογη ; (εχω τερματισει μονο το πρωτο) ή δεν θα δω τεραστια διαφορα κ να μεινω με τις παλιες εκδοσεις

( ή μηπως λετε να το βαλουν σε κανα gamepass καποια στιγμη χαχα )

• Moderators
Δημοσ.

Μετά το τελευταίο update σας σέρνεται κι εσάς το OS;

Στο X1S μου μιλάμε κουνάω το μοχλό και αλλάζει tile μετά από τρία σεκς.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Εχει το store το bioshock collection στα 10 euro

Τα εχω κ τα 3 στις 360εκδοσεις τους

Ερωτηση κρισεως

Περνω την συλλογη ; (εχω τερματισει μονο το πρωτο) ή δεν θα δω τεραστια διαφορα κ να μεινω με τις παλιες εκδοσεις

( ή μηπως λετε να το βαλουν σε κανα gamepass καποια στιγμη χαχα )

άσχετα με την απάντηση που περιμένεις αν έχει όλη η collection 10ευρώ είναι ευκαιρία να πάρουν όλοι τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μιλάμε για καταπληκτικά παιχνίδια.

Λογικά είναι πιο προσεγμένα και με καλύτερα γραφικά τα παιχνίδια για xbox one αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να τα ξαναγοράσεις. Πάντως αν ακούσεις οτιδήποτε για νέα καλύτερη έκδοση για xbox series s|x νομίζω ότι αξίζει η αγορά.

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

στο Χ ειμαι ενταξει παντως

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Πια έκδοση update λες ακριβώς για να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα.

το τελευταιο ... 🤣😁😜

Παντως περα απο την πλακα ... μετα το τελευταιο update οντως παει σφαιρα το Χ1Χ

Δημοσ.

Έχει βάλει προσφορά metro 2033 redux και metro last night redux bundle στα 7.5 €. Αξίζει να τα πάρω? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον τίτλο. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Έχει βάλει προσφορά metro 2033 redux και metro last night redux bundle στα 7.5 €. Αξίζει να τα πάρω? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον τίτλο. 

Μπορείς να τα βρεις και φθηνότερα ως παιχνίδια είναι πολύ καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.το λοιπόν.περιμενω το xbox series x και επειδή έχω skiparei την προηγούμενη γενιά θέλω να μου πείτε 3-4 παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξω όπως και δηποτε πριν ασχοληθώ φυσικά με τα καινούρια.δεν με ενδιαφέρει να είναι αποκλειστικά του xbox,και multiplatform μου κάνουν.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimosxania είπε

Καλησπέρα σας.το λοιπόν.περιμενω το xbox series x και επειδή έχω skiparei την προηγούμενη γενιά θέλω να μου πείτε 3-4 παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξω όπως και δηποτε πριν ασχοληθώ φυσικά με τα καινούρια.δεν με ενδιαφέρει να είναι αποκλειστικά του xbox,και multiplatform μου κάνουν.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

red dead redemption 2
Call of Duty: Modern Warfare
assassins creed odyssey
shadow of the tomb raider 

και φυσικα τα κλασσικα 
Forza 
Gears 
halo 
κτλ 

game pass ? φανταζομαι εχεις παρει ? αν οχι ... να παρεις ... διαβασε το αλλο νημα ! 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Φυσικά μιλάμε για υποκειμενικές γνώμες.

Sekiro

Spyro Trilogy/Crash Trilogy

Forza Horizon 4

Mortal Kombat XI

Δημοσ.

Το remote play που το ανανέωσαν πρόσφατα παίζει Ελλάδα; 

Προσπαθώ με Android από Xbox beta app αλλά λέει πως λόγω region δεν παίζουν κάποιες λειτουργίες. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

Το remote play που το ανανέωσαν πρόσφατα παίζει Ελλάδα; 

Προσπαθώ με Android από Xbox beta app αλλά λέει πως λόγω region δεν παίζουν κάποιες λειτουργίες. 

παιζει ... 
πρωτα απο ολα συνδεσε με bluetooth το gamepad με το κινητο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2020 στις 10:56 ΜΜ, dimosxania είπε

Exclusives: Gears 1 Ultimate/4/5, Forza Horizon 4, Ori 1/2, Dead Rising 3, Sunset Overdrive, ReCore, Ηalo 5/Master Chief Collection, Killer Instinct, Rare Replay.

Multiplats: DOOM 2016/DOOM Eternal, Prey/Mooncrash, Wolfenstein TNO/TOB/2, Metro Exodus, DMC5, Sekiro, Dark Souls 3, Deus Ex: Mankind Divided, The Evil Within 1/2, Dishonored 2, Crash Bandicoot 4, Resident Evil 2/3/7, Desperados 3, X-Com 2, Darksiders 3/Genesis, Νier Automata, Titanfall 2, Star Wars: Fallen Order, Samurai Shodown.

Indies: Streets of Rage 4, A Way Out, Little Nightmares, Inside, Hollow Knight, Celeste, Valfaris, Katana Zero, Void Bastards, Trine 4, Sonic Mania, Dead Cells, Monster Boy and the Curse Kingdom, Bloostained, Yooka Layle and the Impossible Lair, Max: The Curse of the Brotherhood, Blazing Chrome, Q.U.B.E 2, The Witness.

Backwards Compatible παιχνιδια με 4K αναβαθμιση που αξιζει να δεις/ξαναδεις: Νinja Gaiden Black/2, Mirror's Edge, Gears 2/3, , Splinter Cell: Blacklist, Prince of Persia, The Orange Box, Portal 2, Panzer Dragoon Orta, SSX3, Crimson Skies.

Nα προτεινεις μονο 3-4 παιχνιδια ειναι σχεδον αδυνατο εφοσον μιλαμε για ολοκληρη γενια. Τσεκαρε να δεις ποια σε ενδιαφερουν απο τα παραπανω (τι σε ψηνει και σαν ειδος), ολα αξιζουν ενα playthrough τουλαχιστον.

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...