Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Choutas είπε

Μεγάλο στοίχημα το καινούργιο Xbox ξέρει κανείς πως πήγε το λανσάρισμα;

Το ότι εξαντλήθηκε από παντού σημαίνει ότι πήγε πολύ καλά, ή ότι δεν το πίστεψε κανείς και υπήρχε ελάχιστο στοκ.

Ποντάρω στο 1ο σενάριο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jokul7 είπε

Και κάπου εδώ φαίνεται ότι τα πάντα είναι θέμα Vision και αποτελεσματικού Project Management!

exwtt0pumaumxwb_jpg_1024x768_crop_upscal

Θα συμφωνήσω. Έχει κάνει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να στριψει ενα υπερωκεανιο που οδευε για βραχια. Δεν αμφισβητειται το όραμα του. Έχει φέρει το τμήμα σε εντελώς αλλη θέση από εκεί που το παρέλαβε, επειτα από το καταστροφικό πέρασμα του Mattrick.

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες υπάρχει τρόπος βάζοντας headset στο χειριστήριο να ακούγεται μόνο από εκεί ο ήχος;ότι διάβασα στο ίντερνετ ναι μεν κλείνει από την τηλεοραση αλλα δεν ακούγεται καθόλου μετά είναι λίγο μπέρδεμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, babis13 είπε

Παίδες υπάρχει τρόπος βάζοντας headset στο χειριστήριο να ακούγεται μόνο από εκεί ο ήχος;ότι διάβασα στο ίντερνετ ναι μεν κλείνει από την τηλεοραση αλλα δεν ακούγεται καθόλου μετά είναι λίγο μπέρδεμα

Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα, ακούγεται κανονικά από το χειριστήριο

• Like 1
Δημοσ.

Αν ψάχνει κάποιος τιμονιέρα το γαλλικό amazon έχει την Thustmaster Force Feedback στα 130€ που με τα μεταφορικά και το ΦΠΑ βγαίνει περίπου 160€. Δεν είναι προσφορά μιας και έχει παίξει και πιο κάτω αλλά είναι λογική τιμή για τη συγκεκριμένη τιμονιέρα, εγώ την πήρα τις προάλλες από το γερμανικό στα 170€

https://www.amazon.fr/ThrustMaster-Volant-Force-Feedback-Retour/dp/B01DPQ4S1C/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3SNA08CDR6WJK&dchild=1&keywords=tmx+force+feedback&qid=1605287460&sprefix=tmx+%2Caps%2C1376&sr=8-1

Δημοσ.
1 hour ago, 1988panos2171 said:

Αν ψάχνει κάποιος τιμονιέρα το γαλλικό amazon έχει την Thustmaster Force Feedback στα 130€ που με τα μεταφορικά και το ΦΠΑ βγαίνει περίπου 160€. Δεν είναι προσφορά μιας και έχει παίξει και πιο κάτω αλλά είναι λογική τιμή για τη συγκεκριμένη τιμονιέρα, εγώ την πήρα τις προάλλες από το γερμανικό στα 170€

https://www.amazon.fr/ThrustMaster-Volant-Force-Feedback-Retour/dp/B01DPQ4S1C/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3SNA08CDR6WJK&dchild=1&keywords=tmx+force+feedback&qid=1605287460&sprefix=tmx+%2Caps%2C1376&sr=8-1

να ηταν η προ θα την ειχα παρει 2 φορες 😁

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος chromium-based browser η πιο καινούρια έκδοση του Edge για το xbox one;

Επίσης, προσπάθησα να κάνω cast από το laptop στο xbox one με το wireless display app αλλά μου βγάζει στα windows, couldn't connect to your device. Καμία λύση;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχει να προτείνει κανείς, για xbox one s controller, ανταλλακτικά για τα thumbsticks (αν τα λέω σωστά)?

Στο ένα χειριστήριο που έχω, έχει φύγει από το αριστερό thumbstick το πλαστικό κάλυμμα, με αποτέλεσμα να γλυστράει το δάχτυλο..

Ξέρει κανείς αν βάζεις απλά κάλυμμα ή πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το thumbstick?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πολλά καλύμματα σε ebay-bangood αν κάνεις μια αναζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις το joystick για να αλλάξεις το thumpstick κατά τη γνώμη μου. 

Edit: Τη 2η λύση του mr terror προτείνω εγώ. 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Dust An Elysian Tail μιλάμε για παιχνιδάρα. Είναι από τα τα indie που δεν αναφέρεται πολύ μετά από τόσα χρόνια αλλά το προτείνω σε όλους όσους δεν το έχουν παίξει. Είναι παιχνιδάρα

Δημοσ.

Αν θυμάστε πριν κάνα μήνα είχα γράψει πως είχα πάρει τα ακουστικά της razer, τα nari ultimate και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξεχάστε ότι είπα τότε. Τα ακουστικά μετά από λίγο καιρό τόσο στο one x όσο και στο series x πλέον έχουν πολλά προβλήματα.

Καταρχάς πολλές φορές για να τα συνδέσεις παίρνει πολύ χρόνο. Υστερα και αφου συνδεθούν έχουν αποσυνδέσεις μέσα στο παιχνίδι και ξανά συνδέονται ή μου έχει τύχει να αποσυνδεθουν τελείως και να πρέπει να τα ανοίξω και να τα κλείσω. 

Πολλές φορές τα ανοίγω και δε συνδέονται αυτόματα (από τη στιγμή που έχει γίνει το 1ο pairing) με αποτέλεσμα να πρέπει να πατήσεις πάλι κουμπί από κονσόλα και ακουστικά και να περιμένεις. Που μπορεί να πάρει πολύ χρόνο... 

Και το κερασάκι είναι ότι πολλές φορές κάνουν ένα διπλό μπιπ ανεξάρτητα αν είναι φορτισμένη η μπαταρία η όχι. Και για να γίνω πιο κατανοητός εκεί που παίζεις για 3-4 λεπτά να ακούγεται συνεχόμενα ανά 3-4 δευτερόλεπτα ένα διπλό μπιπ πάνω από τους ήχους του παιχνιδιού. 

Έχω στείλει ήδη mail στην εταιρία που έχει το support και περιμένω απάντηση. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελπίζω να ξεμπλέξεις γρήγορα και ανώδυνα. Είναι ύπουλα τα wireless, ακόμη και αυτά που κυκλοφορούν  κομμένα και ραμμένα για κονσόλες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...