Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Σημερα πουλησα το xbox one (ημουν στην τσιτα να παρω x)αλλα μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια που ειδα,σκεφτομαι να παρω μια καλη καρτα γραφικων για το πισι μου

Δηλαδή πούλησες μια κονσόλα που παίζεις παιχνίδια επειδή κάποιοι Μεξικάνοι φώναζαν ου ου ου. 

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Τι περίμενες να δεις;Εγώ στο μόνο που απογοητεύτηκα ήταν ότι δεν άκουσα τίποτα για το pass στο pc.Τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα περίμενα.Exclusives τίτλους θα δούμε στη νέα κονσόλα από τα νέα studios.

Όταν υποτιθετε χαιπαρεις τον κοσμο  για ένα καρο ανακοινώσεις ,τουλάχιστον να εχεις και μια βαρβατη μεσα.Τιποτα  από τις χειρότερες παρουσιασεις εβερ.Ειδικα το κοινο από πισω!!πιο στημενο πεθαίνεις

Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Δηλαδή πούλησες μια κονσόλα που παίζεις παιχνίδια επειδή κάποιοι Μεξικάνοι φώναζαν ου ου ου. 

Όχι καμια σχεση.Την πουλησα για να παω σε Χ.Αλλα τωρα το σκεφτομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Όταν υποτιθετε χαιπαρεις τον κοσμο  για ένα καρο ανακοινώσεις ,τουλάχιστον να εχεις και μια βαρβατη μεσα.Τιποτα  από τις χειρότερες παρουσιασεις εβερ.Ειδικα το κοινο από πισω!!πιο στημενο πεθαίνεις

Όχι καμια σχεση.Την πουλησα για να παω σε Χ.Αλλα τωρα το σκεφτομαι

Τον κόσμο τον χάιπαραν μόνο για ανακοινώσεις σχετικά με το gamepass (που έγιναν και μάλιστα πολλές και πολύ καλές) και με νέα στούντιο (όπου ανακοινώθηκαν 2). Μάλλον μπήκες στην διαδικασία του αδικαιολογητου hype σε κάποιο φορουμ/σάιτ που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. 

Ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να δώσει η MS σε ένα event εκτός Ε3, ωστε να κάνει όσο περισσότερη αίσθηση γίνεται τον Ιούνιο. 

Το τι θα κάνεις με τα λεφτα σου είναι καθαρά δική σου επιλογή και κάνεις δεν θα σου πει τι να κάνεις, απλά θεωρώ ότι πλέον είναι άτυχη στιγμή να γυρίσεις την πλάτη στην MS με την ήδη μεγάλη επιτυχία σε hardware με το Χ που έχει πάρει το επάνω χέρι στην γενιά, και με το value for money που δίνει σε software επίπεδο με το game pass. 

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Τον κόσμο τον χάιπαραν μόνο για ανακοινώσεις σχετικά με το gamepass (που έγιναν και μάλιστα πολλές και πολύ καλές) και με νέα στούντιο (όπου ανακοινώθηκε 2). Μάλλον μπήκες στην διαδικασία του αδικαιολογητου hype σε κάποιο φορουμ/σάιτ που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. 

Ήταν το περισσότερο που θα μπορούσε να δώσει η MS σε ένα event εκτός Ε3, ωστε να κάνει όσο περισσότερη αίσθηση γίνεται τον Ιούνιο. 

Το τι θα κάνεις με τα λεφτα σου είναι καθαρά δική σου επιλογή και κάνεις δεν θα σου πει τι να κάνεις, απλά θεωρώ ότι πλέον είναι άτυχη στιγμή να γυρίσεις την πλάτη στην MS με την ήδη μεγάλη επιτυχία σε hardware με το Χ που έχει πάρει το επάνω χέρι στην γενιά, και με το value for money που δίνει σε software επίπεδο με το game pass. 

Περιμενω  black Friday να δω προσφορες για την κονσολα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε

Περιμενω  black Friday να δω προσφορες για την κονσολα.

Θα την βρεις πιστεύω στα 420-450 με κανένα καλό παιχνίδι και δεύτερο χειριστήριο. Αν υπολογίσεις ότι το παιχνίδι και το controller θα μπορέσεις να το σπρώξεις εδώ και τα δύο μαζί κανένα 100αρικο, και την μεταπωλητικη αξία που θα έχει στην αρχή της νέας γενιάς, στην ουσία παίρνεις το Χ με έμμεσο κόστος στην τσέπη σου 60-90 ευρώ το πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Το X σα μηχάνημα σκοτώνει.Εγω παίζω τα exclusives σε pc πλέον αλλά το X είναι πολύ καλό εργαλείο.

Το φορζα 4τα 60 ρε φιλε .Ο λογος που πουλησα την παλια μου κονσολα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Το φορζα 4  στα 60 ρε φιλε .Ο λογος που πουλησα την παλια μου κονσολα

1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Forza Horizon 4 σε 1080/60 θα ήταν λόγος να πάρω Χ αν δεν το έπαιζα έτσι στο pc.Εδω το μηχάνημα τρέχει native 4k το red dead 2,τι να λέμε τώρα.

Για αυτό είμαι σε διλημμα.Αν παρω καρτα θα το παιζω και εγω στα 60 στο πισι μου. Ο 5820κ σε 1080p  και με μια 1060 θα τρεχει ανετα τα παιχνίδια εκει κοντα στα 60

Δημοσ.

Το απολυτο μηδεν η Microsoft και το Xbox

Κριμα και παλι κριμα

Και ας παιρνει στουντιο... Τι να με πει εμενα αυτο? Που ειναι τα παιχνιδια?

Μας εδειχνε σαβουροIndie που υπαρχουν στις τελευταιες σελιδες του steam

Ουτε μια ημερομηνια για ενα Ori δεν μπορει να δωσει

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, _filippos_ είπε

Αυτο ισχύει... αμεσως μολις αγόρασα το μηνιαίο με 1€ και πήγα να δω εαν εξακολουθεί να εμφανιζεται η προσφορά. Δεν εμφανίζοταν, το εδειχνε 9€

Με ενεργό το game pass την Παρασκευή μου βγάζει κανονικά την εξάμηνη στα 30 ευρώ.. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, firepc είπε

Κριμα και παλι κριμα

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

Απαράδεκτο και περίεργο που δεν πρόλαβε να φτιάξει παιχνίδια από τον Ιούνιο μέχρι τώρα. Να κλείσει και να πουλήσει το gaming department να σωθούμε όλοι. 

• Like 5
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, firepc είπε

Κριμα και παλι κριμα

ΜΗΔΕΝ στο πηλικο

Μην φοβάσαι, χτες ξεκίνησαν να φτιάχνουν παιχνίδια τα Studio που εξαγόρασε, σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμα τα διαμάντια!!

Ανάθεμα και αν ξέρεις τι δουλειά θέλει ένα παιχνίδι για να βγει, σίγουρα όμως δεν φυτρώνει στο έδαφος. Από το να κράζεις χωρίς λόγο μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή. Όλα θα γίνουν στο μέλλον. Αλλιώς μπορείς να πουλήσεις το xbox σου (αν έχεις, γιατί αν δεν έχεις και απλά κράζεις είσαι ολίγον τραγικός) και να μην ξανασχοληθείς ποτέ με κονσόλες και παιχνίδια της Microsoft.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...