skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Η πιο προσοδοφόρα ασχολία της μεταπολίτευσης είναι τα κομματικά. Είσαι στο μόνο κράτος στον κόσμο όπου ότι και να σπουδάσεις το κομματόσκυλο θα βγάζει πάντα πιο πολλά από εσένα.
ss13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Κομμωτής χωρίς ταττου.Ετσι κάτι πρωτότυπο... Να σου πω το καλύτερο απ ' όλα αλλά σκέψου πολύ καλά πριν γελάσεις , τσαγκάρης φίλε , εαν γίνεις ξέρεις τι μεροκάματο έχει ; Στο κέντρο όλα τα τσαγκαράδικα πάνε καρφί , λόγω κρίσης κανείς δεν παίρνει καλό παπούτσι κάθε χρόνο ( έχω φίλο μου που έχει τσαγκαράδικο και μου τα λέει , α και μαύρα όλα , δεν κόβει τίποτα ) , δεν σου μιλάω για το Κολωνάκι που βγάζουν 3.000 ευρώ το μήνα το τσαγκαράδικό που είναι απέναντι από το Zara , γενικά η τέχνη πληρώνεται αλλά με το σύστημα της παγκοσμιοποίησης έχουν πέσει τα μεροκάματα , σου λέει ο άλλος : εγώ βρήκα έναν Ινδό και μου κάνει Format με 15 ευρώ , οπότε εκεί είναι το πρόβλημα , κατεβάζουμε όλοι τα μεροκάματα ή μπαίνουμε στο αεροπλάνο και πάμε έξω ή βάζουμε βόμβα στο σπίτι του Ινδού , αυτές είναι οι μόνες λύσεις . Το πιο γελοίο το άκουσα προχθές , στο κέντρο υπάρχει μπαρμπέρης Έλληνας με 7 ευρώ το κούρεμα , λίγο πιο κάτω Ινδός με 5 ευρώ το κούρεμα και ανακάλυψαν στη Πλατεία Βικτορίας έναν Πακιστανό που παίρνει 3 ευρώ το κούρεμα , μια κατάσταση μπουρ#!λο δηλαδή ( όπως έλεγαν οι παλιοι : η φτήνια τρώει τον παρά ( και τους μαλ!@κες που έκανα έτσι τη κατάσταση δεν τους νοιάζει ) πάμε σε μια 5ετία σε κοινωνία που αν παίρνεις 500 ευρώ το μήνα θα φαίνεσαι Ωνάσης 😎 5 ώρες πριν, skiabox είπε Η πιο προσοδοφόρα ασχολία της μεταπολίτευσης είναι τα κομματικά. Είσαι στο μόνο κράτος στον κόσμο όπου ότι και να σπουδάσεις το κομματόσκυλο θα βγάζει πάντα πιο πολλά από εσένα. Καλύτερα να γίνω Νονός παρά γλύφτης φίλε . Μπα τώρα από έγκυρη πηγή ( έχω συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει στο Πεντάγωνο στη Μεσογείων ) , τα επόμενα μέτρα είναι πως όποιος δεν έχει μπει με ΑΣΕΠ ή Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης θα πέσει ο μισθός τους στα 700 ευρώ το μήνα ( έρχεται χαράτσι από τη Μέρκελ ) . Φαντάσου πως εδώ και τρία χρόνια έχουν κοπεί όλα τα δώρα , ο μισθός σε θέση τομεάρχη από ( Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ) δηλαδή σε άνθρωπο που έχει στρώσει κ!@ο και διάβασε για να μπει ( όχι από τσατσοιστορίες και γλυψίματα πρ@κτω!) είναι ξερά 1100 ευρώ το μήνα , οπότε το γλύφω πρωκτ@ και σώθηκα πάει , το μεγάλο θέμα είναι πως όλοι αυτοί που κοιμούνται και παίρνουν 1000 ευρώ το μήνα αν τους τα πάνε 700 τι θα κάνουν που δεν μπορούν να κουνηθούν από τη ρέκλα ; Ακόμα τα Ταχυδρομεία θα ιδιωτικοποιηθούν , θα τα πάρουν εταιρίες και από 1100 ευρώ το μήνα που παίρνουν τώρα θα τους έχουν με 500 ευρώ το μήνα ( μου το είπε ένας φίλος μου ο οποίος έχει δυο παιδιά και τρέμει με τη μείωση ) Ελλάς το μεγαλείο σου 😎
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το σημαντικότερο δεν μας είπες: το συγγενικό σου πρόσωπο είναι ο μπατζανάκης της κουνιάδας του συμπέθερου της τρίτης σου ξαδέρφης? 2
ss13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε Το σημαντικότερο δεν μας είπες: το συγγενικό σου πρόσωπο είναι ο μπατζανάκης της κουνιάδας του συμπέθερου της τρίτης σου ξαδέρφης? Ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι αλλά είναι η αδερφή μου στο Πεντάγωνο , μπήκε μέσω ( Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ) με τρελλό διάβασμα , οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι , όπως ξέρω πως όλοι φωνάζουν πως δεν μπαίνει κόσμος με μέσο τώρα και κάθε μέρα έχουνε 10 παράνομες προσλήψεις με γλύψιμο με Υπουργούς κλπ ( ΠΟΤΕ δεν λέω κάτι χωρίς να έχει βάση ) 😎 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από ss13
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, ss13 είπε Ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι αλλά είναι η αδερφή μου στο Πεντάγωνο , μπήκε μέσω ( Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ) με τρελλό διάβασμα , οπότε τα ξέρω από πρώτο χέρι , όπως ξέρω πως όλοι φωνάζουν πως δεν μπαίνει κόσμος με μέσο τώρα και κάθε μέρα έχουνε 10 παράνομες προσλήψεις με γλύψιμο με Υπουργούς κλπ ( ΠΟΤΕ δεν λέω κάτι χωρίς να έχει βάση ) 😎 Από πότε ο στρατός είναι δημόσια δίοίκηση ?
skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 ss13 : Σεβαστά όσα γράφεις αλλά απλά επιβεβαιώνουν αυτά που έγραψα εγώ. Επίσης δείχνουν ότι έχεις άγνοια για το πόσο δυνατό ρουσφετοεργαλείο είναι το ΑΣΕΠ αφού επιβραβεύει τους μεγαλύτερους γλυφτρες κατουρημενων ποδιών. Οι συμβασιούχοι παίρνουν μόρια και άλλα τέτοια ωραία. Δηλαδή όσο πιο πολύ προσπαθείς να μπεις στο δημόσιο τόσο πιο πολύ σε επιβραβεύει. Μιλάμε πάντα για απλούς απόφοιτους λυκείου έτσι;
ss13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, DrLo είπε Από πότε ο στρατός είναι δημόσια δίοίκηση ? Έχει παντού σε όλο το Στρατό πολιτικό προσωπικό σε κάποιες θέσεις 😢
TermiL1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Κομπλε πηρα πολλες απαντησεις που βοηθησαν και τα αρνητικα που ακουσα.
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, TermiL1 είπε Κομπλε πηρα πολλες απαντησεις που βοηθησαν και τα αρνητικα που ακουσα. Οκ ενταξη παιδια.το παιδι θα γινει αφεντικος.αποφασισε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, skiabox είπε ss13 : Σεβαστά όσα γράφεις αλλά απλά επιβεβαιώνουν αυτά που έγραψα εγώ. Επίσης δείχνουν ότι έχεις άγνοια για το πόσο δυνατό ρουσφετοεργαλείο είναι το ΑΣΕΠ αφού επιβραβεύει τους μεγαλύτερους γλυφτρες κατουρημενων ποδιών. Οι συμβασιούχοι παίρνουν μόρια και άλλα τέτοια ωραία. Δηλαδή όσο πιο πολύ προσπαθείς να μπεις στο δημόσιο τόσο πιο πολύ σε επιβραβεύει. Μιλάμε πάντα για απλούς απόφοιτους λυκείου έτσι; Ο ΑΣΕΠ είναι μια τεράστια καινοτομία για την Ελλάδα, σε σύγκριση πάντα με το τι γινόταν πριν ιδρυθεί το '90. Ας καταργήσουν την νομολογία που δίνει παραπάνω μόρια στους συμβασιούχους, το ΑΣΕΠ εφαρμόζει κανονισμούς που ψηφίζει το πολιτικό σύστημα, δεν φταίει το ΑΣΕΠ αν οι πολιτικοί ψήφισαν να λαμβάνουν περισσότερα μόρια οι συμβασιούχοι.
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να σπουδάσεις;;;;; Στην Ελλάδα.... Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Οι δουλειές του "ποδαριού" πάντα είχαν πέραση στην Ελλάδα. Σίγουρα, καλά λεφτά, ξεκούραστα φυσικά μαύρα να δηλώνεις άνεργος ώστε να κερδίζεις και τα προνόμια από ΟΑΕΔ - Πολιτεία. Χαρίσματα;;; Μηδέν γνώσεις, πτυχία αν χρειάζονται βγάζεις πλαστά εξάλλου στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι γουστάρεις ακόμη και για πρόσληψη στο Δημόσιο,φυσικά 2-3 κομματικές ταυτότητες ανάλογα με το ποιος κυβερνά,τσαμπουκάς,ωχαδερφισμός και οποσδήποτε να σε νοιάζει μόνο ο εαυτούλης σου. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από papoys1
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ο ΑΣΕΠ είναι μια τεράστια καινοτομία για την Ελλάδα, σε σύγκριση πάντα με το τι γινόταν πριν ιδρυθεί το '90. Ας καταργήσουν την νομολογία που δίνει παραπάνω μόρια στους συμβασιούχους, το ΑΣΕΠ εφαρμόζει κανονισμούς που ψηφίζει το πολιτικό σύστημα, δεν φταίει το ΑΣΕΠ αν οι πολιτικοί ψήφισαν να λαμβάνουν περισσότερα μόρια οι συμβασιούχοι. Δεν νομίζω να είναι καινοτομία ο σφραγιδοπατητής με 3 πτυχία αντί για μηχανογράφηση. 1
pontez2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Υπάρχουν συγκεκριμένες προκυρήξεις που ΚΑΠΟΙΟΙ συμβασιούχοι μπορει να λάβουν κάποια μορια περισσότερα. Και αυτο συμβαίνει όταν μιλάμε για άτομα που μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ σε συγκεκριμένες προκυρήξεις και απέκτησαν προυπηρεσία. Το να εκμηδενίζουμε τα πάντα, δειχνει κατ αρχην το πόσο άγνοια έχουμε για τη λειτουργία ενός τέτοιου όργανου ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ μεσον (μου θυμιζει κάτι τυπους που λένε οτι τα κεπα δινουν πιστοποιητικά αναπηρίας για πλάκα) και β πως όσα δε πιάνει η αλεπού....Εθνικη σχολή δημοσιας διοικησης πρέπει να ματωσεις για να μπεις και να τη τελειώσεις παρεμπιπτόντως. Ασεπ επισης πρέπει να ματωσεις για να διοριστείς.
ss13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, pontez2 είπε Υπάρχουν συγκεκριμένες προκυρήξεις που ΚΑΠΟΙΟΙ συμβασιούχοι μπορει να λάβουν κάποια μορια περισσότερα. Και αυτο συμβαίνει όταν μιλάμε για άτομα που μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ σε συγκεκριμένες προκυρήξεις και απέκτησαν προυπηρεσία. Το να εκμηδενίζουμε τα πάντα, δειχνει κατ αρχην το πόσο άγνοια έχουμε για τη λειτουργία ενός τέτοιου όργανου ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ μεσον (μου θυμιζει κάτι τυπους που λένε οτι τα κεπα δινουν πιστοποιητικά αναπηρίας για πλάκα) και β πως όσα δε πιάνει η αλεπού....Εθνικη σχολή δημοσιας διοικησης πρέπει να ματωσεις για να μπεις και να τη τελειώσεις παρεμπιπτόντως. Ασεπ επισης πρέπει να ματωσεις για να διοριστείς. Μέχρι και στις εξετάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης οι Υπουργοί ήταν με το τηλέφωνο στο χέρι , επίσης δεν είμαι ούτε κομπλεξικός ούτε έχω ανάγκη ( οικονομική ) ούτε ζηλεύω την θέση του Δημόσιου Υπάλληλου αν αυτό υπονοείς ( β πως όσα δε πιάνει η αλεπού ) , άρα με το δικό σου σκεφτικό τα πράγματα πάνε ρολόι στην Ελλάδα ;;; Δεν νομίζω . Ακόμα το 70 % των συμβασιούχων είναι με γλύψιμο και πιστεύουν πως με 2 - 3 ανανεώσεις σύμβασης θα γίνουν μόνιμοι ( είναι το κλασσικό βλάχικο - κουτοπόνηρο κόλπο ) γι αυτό είμαστε 300 χρόνια πίσω ( νοοτροπία χωριού έχουμε ακόμα δυστυχώς ) γι αυτό γελάνε όλοι μαζί μας ( δεν έχω τίποτα με τα χωριά , έχω σπίτι σε επαρχία , μου αρέσει το χωριό αλλά η αλήθεια να λέγεται ) το πιο γελοίο είναι πως αντί να δει ο κόσμος πως αυτό το σύστημα καταρρέει οικονομικά , ακόμα ο καθένας θέλει να μπει στο Δημόσιο ( φιλικά τα λέω χωρίς παρεξήγηση ) 😎
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, skiabox είπε Δεν νομίζω να είναι καινοτομία ο σφραγιδοπατητής με 3 πτυχία αντί για μηχανογράφηση. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά σε κάποιο βαθμό, ούτε για αυτό φταίει ο ΑΣΕΠ, φταίει το πολιτικό σύστημα που δεν τον εκσυγχρόνισε, δεν παύει να αποτελεί καινοτομία για το '90-00 σε σύγκριση με το παλαιότερο καθεστώς. 13 ώρες πριν, papoys1 είπε Να σπουδάσεις;;;;; Στην Ελλάδα.... Σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Οι δουλειές του "ποδαριού" πάντα είχαν πέραση στην Ελλάδα. Σίγουρα, καλά λεφτά, ξεκούραστα φυσικά μαύρα να δηλώνεις άνεργος ώστε να κερδίζεις και τα προνόμια από ΟΑΕΔ - Πολιτεία. Κακό το κεφαλιού τους βέβαια όσοι προτιμούν τις παραπάνω τακτικές. Όταν θα έρθει η ώρα της σύνταξης και δεν θα έχουν ένσημα θα κλαίγονται για το "κολοκράτος".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα