Panas76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Χρωστάω σε τράπεζα 900 ευρώ και με ρύθμιση έφτασαν τα 420 ευρώ Αδυνατώ να πληρώσω εξαιτίας έκτακτων εξόδων Σε περίπτωση άμεσης διαταγής πληρωμής από τράπεζα και τελικά πλειστηριασμο τί μπορούν να μου πάρουν; Το σπίτι δεν είναι στ ονομα μου, το αυτοκίνητο δεν έχω κάνει άρση παρακράτησης παρ όλο που το έχω ξοφλήσει
bromiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Για εμένα πρέπει να πληρώσουν όλοι οτι δανείστηκαν... Εσύ χρωστούσες 900. Σου χάρισαν τα μισά και πάλι Δεν πληρώνεις. Δεν φταις εσυ αλλά το @@@@@ κράτος που επιβραβεύει όποιον τρώει και πίνει είς υγεία των κορόιδων, που στερούνται τα πάντα για να ειναι συνεπείς. 3 1
Panas76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, bromiaris είπε Για εμένα πρέπει να πληρώσουν όλοι οτι δανείστηκαν... Εσύ χρωστούσες 900. Σου χάρισαν τα μισά και πάλι Δεν πληρώνεις. Δεν φταις εσυ αλλά το @@@@@ κράτος που επιβραβεύει όποιον τρώει και πίνει είς υγεία των κορόιδων, που στερούνται τα πάντα για να ειναι συνεπείς. Όταν χρειάζεται γιατρό και εγχείρηση το παιδί σου ξαναπεστω 1 2 2
christakos07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, bromiaris είπε Για εμένα πρέπει να πληρώσουν όλοι οτι δανείστηκαν... Εσύ χρωστούσες 900. Σου χάρισαν τα μισά και πάλι Δεν πληρώνεις. Δεν φταις εσυ αλλά το @@@@@ κράτος που επιβραβεύει όποιον τρώει και πίνει είς υγεία των κορόιδων, που στερούνται τα πάντα για να ειναι συνεπείς. Ναι θα πουλήσει το νεφρό του για 900 ευρώ. Κάποιοι είστε απαράδεκτοι και εκτός πραγματικότητας. Γιατί να μην τα βάλει η τράπεζα από την τσέπη της, εφόσον αυτή γνώριζε καλύτερα τους οικονομικούς δείκτες και ρίσκαρε το δανεισμό; 3 2
solton57010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Πριν μπεις στο χ,ψ forum και διαβασεις την καθε μ@@@@ που θα γραψει ο καθε ασχετος ,ξυπνα το πρωι πηγαινε στην τραπεζα και ζητα εναλλακτικη λυση στο προβλημα σου(Ναι γίνεται ρυθμιση στην ρυθμιση,και διαγραφη μέρος του κεφαλαιου και δίνεται και περίοδος χάριτος κτλπ ανάλογα το πως θα σε αξιολογησει η καθε τράπεζα ).Καμια τραπεζα δεν θελει να μπει στην διαδικασια να εχει νεα "κοκκινα" δανεια και σιγουρα δεν θελει να μπαινει στην διαδικασια κατασχεσεων για παρομοια ποσα.Το προβλημα σου σε περιπτωση που αφησεις τα 420 απληρωτα-αρυθμιστα θα είναι οι τοκοι υπερημεριας κτλπ και στο τελος θα φτασει η τραπεζα να σου ζηταει πολλα παραπανω και σε δευτερο στάδιο η διαταγη πληρωμης,κατασχεση κτλπ .... 1
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Συνολικη οφειλη 420 ευρω εχεις; Δεν θα ασχοληθει κανεις προς το παρον γιατι εισαι κατω απο τα 500 Αλλα και εφοσον δεν εχεις τιποτα στο ονομα σου ειναι γενικα χαμενη ιστορια να ασχοληθουν Ο κινδυνος θα υπαρξει οταν και αν βρεθεις με λεφτα ή ακινητα απο κληρονομια ή δουλεια Ως γενικη αρχη,θα ελεγα οτι ειναι καλη ιδεα να πηγαινεις στην τραπεζα και να λες τον πονο σου Και μονο που θα μπαινεις σε μια ρυθμιση και δεν θα τρεχουν τοκοι υπερημεριας,κερδος σου ειναι.
Panas76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θα πάω αύριο να κάνω ρύθμιση στη ρύθμιση που άλλωστε λήγει την άλλη εβδομάδα Αν δε δεχτούν αυτοί θα χάσουν
Comic maniak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Για εμένα πρέπει να πληρώσουν όλοι οτι δανείστηκαν... Εσύ χρωστούσες 900. Σου χάρισαν τα μισά και πάλι Δεν πληρώνεις. Δεν φταις εσυ αλλά το @@@@@ κράτος που επιβραβεύει όποιον τρώει και πίνει είς υγεία των κορόιδων, που στερούνται τα πάντα για να ειναι συνεπείς. Ντροπη σου και μονο που το εγραψες αυτο.Δεν ξερεις τι αναγκες μπορει να εχει ο αλλος για να παρει δανειο.Να σκεφτομαστε λιγο πριν μιλαμε. 1 ώρα πριν, Panas76 είπε Όταν χρειάζεται γιατρό και εγχείρηση το παιδί σου ξαναπεστω Φιλε μου περαστικα στο παιδι σου.Μακαρι ολα να πανε καλα😁. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Comic maniak 1
JoooJ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Ναι θα πουλήσει το νεφρό του για 900 ευρώ. Κάποιοι είστε απαράδεκτοι και εκτός πραγματικότητας. Γιατί να μην τα βάλει η τράπεζα από την τσέπη της, εφόσον αυτή γνώριζε καλύτερα τους οικονομικούς δείκτες και ρίσκαρε το δανεισμό; 27 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Ντροπη σου και μονο που το εγραψες αυτο.Δεν ξερεις τι αναγκες μπορει να εχει ο αλλος για να παρει δανειο.Να σκεφτομαστε λιγο πριν μιλαμε. Φιλε μου περαστικα στο παιδι σου.Μακαρι ολα να πανε καλα😁. συγνώμη ρε παιδιά γιατί θα τρελαθούμε τελείως. ο bromiaris είπε το αυτονόητο. ότι όποιος χρωστάει πρέπει να πληρώνει. κι εσείς βγαίνετε και τον κράζετε. Ντροπή του κιόλας που το έγραψε; δηλαδή έχουμε ξεφύγει τελείως ε; @christakos07 έχεις δίκιο, είμαστε εκτός πραγματικότητας διότι η πραγματικότητα λέει ότι τίποτα δεν είναι τζάμπα. Κι ό,τι πάρεις εσύ δωρεάν κάποιος άλλος το έχει πληρώσει δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση αλλά έχω την απορία, αν χρωστούσαν σε εσάς θα λέγατε τα ίδια; εκεί θα υπολογίζατε τις ανάγκες αυτού που σας χρωστάει ή .... όταν ανοίγει κανένα θέμα που ο εργοδότης αφήνει απλήρωτους εργαζομένους, γίνεται χαμός. κι εκεί όμως μπορεί ο εργοδότης να έχει το παιδί του στο γιατρό. αλλά τι μας νοιάζει, να πληρώσει ο αλήτης περαστικά στο παιδί, περαστικά και σε όλους 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Ναι θα πουλήσει το νεφρό του για 900 ευρώ. Κάποιοι είστε απαράδεκτοι και εκτός πραγματικότητας. Γιατί να μην τα βάλει η τράπεζα από την τσέπη της, εφόσον αυτή γνώριζε καλύτερα τους οικονομικούς δείκτες και ρίσκαρε το δανεισμό; Γιατί στην ουσία από τη δική μας τσέπη θα βγουν(φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το πως γίνεται αυτό). 2
green gordon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Panas76 είπε Θα πάω αύριο να κάνω ρύθμιση στη ρύθμιση που άλλωστε λήγει την άλλη εβδομάδα Αν δε δεχτούν αυτοί θα χάσουν Καταρχην περαστικα στο παιδακι αν ισχυουν αυτα που γραφεις. Φιλε μου αυτοι θα χασουν 900€ απο σενα αλλα εσυ θα χασεις τη δυνατοτητα να δανειστεις ξανα για παντα.
doctorser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Για εμένα πρέπει να πληρώσουν όλοι οτι δανείστηκαν... Εσύ χρωστούσες 900. Σου χάρισαν τα μισά και πάλι Δεν πληρώνεις. Δεν φταις εσυ αλλά το @@@@@ κράτος που επιβραβεύει όποιον τρώει και πίνει είς υγεία των κορόιδων, που στερούνται τα πάντα για να ειναι συνεπείς. οτι να ναι...
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Φίλε ts πόσο καιρό το χρωστάς το συγκεκριμένο ποσό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις