thory Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Καλημέρα. Το μπιφτεκακι πλέον είναι ορατό όπως και να κουρευτω, οπότε σκέφτομαι να τα πάρω τελείως. Με την ψιλή εννοώ, δεν θα βάλω ξυραφάκι. Στα μπροστά δεν έχω πρόβλημα, αλλά πίσω με λες και Ζιντάν! Καλά ένα τσακ λιγότερο τραγικό Βασικά σκέφτομαι να τα συντηρώ κάπως έτσι https://www.google.gr/search?q=guardiola+hair&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwibm9mArNXbAhVBbFAKHa1wDIAQ_AUIESgB#imgrc=X8lCi-ddLJvXhM: Οπότε μερικά tips από όσους έχουν μπει σ'αυτό το τρυπακι θα με βοηθούσαν. Πχ 1. Το στυλ αυτό επιτυγχάνεται με την ψιλή σωστά; Την πρώτη φορά θα πάω στον κουρέα, μετά κάθε πότε θα πρέπει να τα παίρνω για να τα διατηρώ; Επίσης έχω καλή κουρευτική σπίτι,θα είναι δύσκολο να τα κάνω μόνος; 2. Τι παίζει με τον ήλιο; Θα πρέπει να χρησιμοποιώ συνέχεια καπέλο η αντιλιακο ξέρω γω; Και γενικά ότι θα φανεί χρήσιμο ριχτε το.
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μην ασχολείσαι με τρίχες και σκέψου και το αλλο,ότι στις γυναίκες αρέσει ο Ιάσωνας ο Στέιθαμ 😛 3 1
nipoa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μην ασχολείσαι με τρίχες και σκέψου και το αλλο,ότι στις γυναίκες αρέσει ο Ιάσωνας ο Στέιθαμ 😛 νταξει ειναι ψυχολογικο το θεμα κυριως Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από nipoa 1
gia_nnis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μην ασχολείσαι με τρίχες και σκέψου και το αλλο,ότι στις γυναίκες αρέσει ο Ιάσωνας ο Στέιθαμ 😛 Ακομα να προσθεσω οτι μπορεις να μπεις και με το κεφαλι! Οποτε οι καραφλοι 100% καλοι εραστες!!!! 2 1
thory Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακριβως επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι θέλω να τα κουρεψω. Τεσπα άκυρες και οι 2 απαντήσεις με την ερώτηση. Edit : Και η 3η. Τυρόπιτα. Στο θέμα κανείς; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από thory
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, thory είπε 1. Το στυλ αυτό επιτυγχάνεται με την ψιλή σωστά; Την πρώτη φορά θα πάω στον κουρέα, μετά κάθε πότε θα πρέπει να τα παίρνω για να τα διατηρώ; Επίσης έχω καλή κουρευτική σπίτι,θα είναι δύσκολο να τα κάνω μόνος; 2. Τι παίζει με τον ήλιο; Θα πρέπει να χρησιμοποιώ συνέχεια καπέλο η αντιλιακο ξέρω γω; Απο φίλους που ξέρω το κάνουν μόνοι τους με κουρευτική μηχανή (χωρίς καθόλου σκάλα). Έτσι ξυρίζω κι εγώ τα γένια μου. Νομίζω το κάνουν όλοι πολύ εύκολα γιατί δεν θες να πετύχεις κάποιο συγκεκριμένο κούρεμα, απλά ουσιαστικά να τα κουρέψεις όλα το ίδιο. Γενικά θεωρώ οτι είναι δύσκολο να αποτύχεις. Όσο αφορά αντιλιακό, τι να σου πω... τόσοι και τόσοι άνθρωποι κυκλοφορούν έτσι. Χρησιμοποίησε λίγο common sense ρε φιλαράκι. Ασχέτως τι κάνουν οι άλλοι, αν είσαι σε παραλία ή τέλος πάντων πολύ ώρα εξω με πολύ ήλιο, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ενα αντιλιακό (κάποιο χωρίς γυαλάδες )
Thulogur Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1. Σκάλα No1 ή 2 και καλο σβήσιμο, οποτε ισως και να δυσκολευτείς να το κανεις μονος. 2. Οχι απαραίτητα, εξαρτάται απο τον τυπο δέρματος. Αν εισαι ασπρουλιάρης ομως καλο θα ειναι να προσέχεις. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Thulogur
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κάθε πότε πρέπει να τα παίρνεις εξαρτάται από το...κεφάλι σου. Και πιο συγκεκριμένα από την ταχύτητα που μεγαλώνουν οι τρίχες. Αν πάντως θες να έχεις σταθερό στυλ χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις (πότε πιο μεγάλες, πότε πιο μικρές τρίχες) θα πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου να το κάνεις τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα. Αναφορικά με το εύκολο/δύσκολο, δεν είναι κάτι τρομερό. Στην αρχή ίσως σε δυσκολέψει αλλά όταν το συνηθίσεις θα είσαι οκ. Πρακτικό θέμα, ειδικά αν το κάνεις τακτικά, το θέμα της καθαριότητας στο μπάνιο (αν φυσικά τα κουρεύεις εκεί). Οι ψιλές τρίχες έχουν μία τάση να πετάνε παντού. Και ίσως να καταλήξεις να θες περισσότερο χρόνο για καθάρισμα απ' ότι για το κούρεμα (ο βασικός λόγος που πέρασα από την "ψιλή" στο ξυράφι αφού με το ξυράφι, λόγω σαπουνάδας, δεν υπάρχουν τρίχες γύρω/γύρω). 1 ώρα πριν, Thulogur είπε 1. Σκάλα No1 ή 2 και καλο σβήσιμο, οποτε ισως και να δυσκολευτείς να το κανεις μονος. Αν τα παίρνει όλα δε νομίζω ότι χρειάζεται "σβήσιμο". Εκτός πια αν και η πλάτη είναι φάση γοριλέ και θα φαίνονται άσχημα τα "σύνορα" στο τριεθνές κεφαλής-λαιμού-πλάτης Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από haris_216 1
Thulogur Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν τα παίρνει όλα δε νομίζω ότι χρειάζεται "σβήσιμο". Εκτός πια αν και η πλάτη είναι φάση γοριλέ και θα φαίνονται άσχημα τα "σύνορα" στο τριεθνές κεφαλής-λαιμού-πλάτης Τα γυρω-γυρω ειναι πιο πυκνα και μεγαλώνουν και πιο γρήγορα, οποτε ενα σβήσιμο παντα ειναι καλο + ειναι παντα καλο να εχεις καθαρο αυχενα !! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Thulogur
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν διαφωνώ. Επίσης κάθε κεφάλι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Για το σενάριο όμως που μιλάει ο ts (self-service) τα "σβησίματα", τουλάχιστον στην αρχή, θεωρώ ότι δεν παίζουν. Εκτός πια αν ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης ή υπάρχει κάποιος να τον βοηθάει που δεν βαριέται εύκολα (λόγω επανάληψης). Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ (προσωπική μου άποψη και προσέγγιση, τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι) ως πιο πρακτική λύση το συχνότερο κούρεμα με την ψιλή (ή ξύρισμα, αν το επιλέξει) έτσι ώστε να προλάβει τις ανομοιομορφίες που προκαλούνται όταν μεγαλώσουν λίγο παραπάνω (για τους λόγους που ανέφερες) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από haris_216 2
vagos789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τι παίζει με τον ήλιο; Θα πρέπει να χρησιμοποιώ συνέχεια καπέλο η αντιλιακο ξέρω γω; Καπελο συνεχως Εκτος του οτι θα γυαλιζει η ιδρωμενη καραφλα (more or less) το αντιηλιακο ελαχιστα προστατευει το δερμα το οποιο θα κοκκινιζει ευκολα πια
g..kar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μην τρελλαίνεσαι ρε φιλαράκι.Τρίχες είναι. Και όσο για την ψυχολογία μην τρελλαθούμε.Σιγά το πρόβλημα: Φιλικά. 1
gia_nnis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, thory είπε Ακριβως επειδή δεν θέλω να ασχολούμαι θέλω να τα κουρεψω. Τεσπα άκυρες και οι 2 απαντήσεις με την ερώτηση. Edit : Και η 3η. Τυρόπιτα. Στο θέμα κανείς; Αν ειναι στη φαση που με κουρεμα-συντηρηση εισαι οκ τοτε πρεπει ενα δικο σου ατομο να ξερει να στα παιρνει με τη μηχανη και λιγο ψαλιδι.. γιατι αλλιως θα σε φανε τα εξοδα του κουρεα.. Αν εισαι στην φαση ομως που και λιγο αν μεγαλωνουν να φαινονται ασχημα τοτε μπορεις να τα παιρνεις με τη μηχανη μονος σου(ολα) Ανεβασε μια φωτο με το μπιφτεκι για να καταλαβουμε το βαθμο του προβληματος... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από gia_nnis
ILIAS GR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μη κάνετε το λάθος και σκέφτεστε έτσι! Ούτε τα κοτσιδάκια και οι πλεξούδες, ούτε η καράφλα κρατάνε ή διώχνουν μια σχέση, αλλού είναι η ομορφιά ενός ατόμου…. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα