Προς το περιεχόμενο

-20% στα καταστήματα Public πληρώνοντας με ibank pay [ΤΕΛΟΣ]

manosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, manosfp είπε

Πήρες τους πόντους άμεσα; 

Ναι, με το που έφυγα απο το ταμείο μπήκαν. Πρώτη φορά είδα να μαζεύονται τόσο γρήγορα τόσες χιλιάδες πόντοι ☺️

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάποιος έχει μια μυρωδιά από ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, internet banking και λίγο εξοικείωση με apps και smartphones, τέτοιου είδους προσφορές είναι ό,τι πρέπει. Αντί να πληρώσεις μετρητά στο ταμείο πληρώνεις από το λογαριασμό σου (μέσω καρτών, ibank pay, payband κλπ) και το αποτέλεσμα για τη τσέπη σου είναι το ίδιο, συν τα οφέλη της  προσφοράς. [Στη συγκεκριμένη προσφορά χρησιμοποιείται ο τρόπος πληρωμής ibank pay]

Προφανώς τέτοιου είδους προσφορές δεν προορίζονται για τη γιαγιά μας όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Όσοι έχουν τα παραπάνω στοιχεία ή διάθεση για μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο,  είναι κρίμα στις μέρες μας λόγω άγνοιας να μην εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους προσφορές. Γι αυτό υπάρχει και το φορουμ εδώ άλλωστε ;)

2 λεπτά πριν, manosfp είπε

Μπαααα εγώ τα θέλω τα λεφτά στην τσέπη να τα πιάνω . Τα σιξ χαντρεντ σιξτυ σιξ δε με αγγίζουν. Διαδωσται!!!1

χαχαχαχα καρτες και internet banking ολα του σατανααααα!!!11

• Moderators

To θεμα νομιζω οτι εχει υπερκαλυφθει, δεν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζουμε και δεν το ξερουμε, δεν εχουμε αναμονη για παραλαβες οπως εχουμε για αλλα θεματα που ειναι και ο λογος που μενουν ανοικτα, οποτε καλυτερα ειναι να κλειδωσει αφου ολοι εχουμε ενημερωθει με καθε λεπτομερεια και επιπλεον και με αρκετο χιουμορ.

Να μενει συνεχως ψηλα χωρις να προσφερουν κατι οι νεες απαντησεις, δεν προσφερει σε κανεναν κατι, παρα μονο παιζει ρολο διαφημισης - χωρις να το θελει, ειμαι σιγουρος, κανεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...