Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Μια παρατήρηση θέλω να κάνω. Άλλαξα πρόσφατα κινητό, πήρα ένα Xperia XZ2 και δοκίμασα λίγο τον Dolphin. Έβαλα Metroid Prime και Path of Radiance και παίζουν νεράκι. Δηλαδή τα GC games παίζουν fluently σε έναν fan-made emulator. Η Ν θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει κάνει παπάδες με το μηχανάκι της. 

Απορώ τι περιμένουν... 

Που να ζορίζονται τώρα, υπάρχουν 1000+ indies για να καλύψουν αυτό το κενό... Πλέον το 90% του eshop αποτελείται από αυτά. Οι καλοί τίτλοι είναι θαμένοι κάπου μέσα στον πάτο του ωκεανού. Εγώ πλέον πολύ σπάνια κάνω τον κόπο να μπω καν στην εφαρμογή.

Δύο χρόνια μετά και όσο αναφορά το Nintendo emulation, ακόμα είμαστε με NES τίτλους. Και μου αρέσει ότι περίμενα ανακοίνωση τουλάχιστον για SNES στην Ε3.

Μπορεί να είναι τόσο ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του συστήματος που ίσως αρχίσουν να μας δίνουν τους κλασικούς αγαπημένους τίτλους με το τσιγκέλι. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Μια παρατήρηση θέλω να κάνω. Άλλαξα πρόσφατα κινητό, πήρα ένα Xperia XZ2 και δοκίμασα λίγο τον Dolphin. Έβαλα Metroid Prime και Path of Radiance και παίζουν νεράκι. Δηλαδή τα GC games παίζουν fluently σε έναν fan-made emulator. Η Ν θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει κάνει παπάδες με το μηχανάκι της. 

Απορώ τι περιμένουν... 

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Αν το βάλω στο πισι θα παίξω άνετα ocarina και μερικά ακόμα που θέλω; 

Τρέχουν σωστά; Χειριστήριο; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Απορώ τι περιμένουν... 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε κάτι τέτοια θέματα η Nintendo είναι σχεδόν "αψυχολογητη" σαν εταιρία...

• Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, james9tito said:

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Αν το βάλω στο πισι θα παίξω άνετα ocarina και μερικά ακόμα που θέλω; 

Τρέχουν σωστά; Χειριστήριο; 

Χρόνια τώρα παιζει κομπλέ ο dolphin σε windows. Και όχι μόνο gc games...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, GeorgeMan said:

Χρόνια τώρα παιζει κομπλέ ο dolphin σε windows. Και όχι μόνο gc games...

Οχι, δεν παίζει απλά κομπλέ: είναι ο μόνος σωστός τρόπος να παίζει κανείς GC/Wii games.

Full HD and all that. 

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δύο χρόνια μετά και όσο αναφορά το Nintendo emulation, ακόμα είμαστε με NES τίτλους. Και μου αρέσει ότι περίμενα ανακοίνωση τουλάχιστον για SNES στην Ε3.

2.5χρονια εχουν περασει και ακομα περιμενουμε ανακοινωση για να βγαλουν ενα Metroid παιχνιδι εστω και το Trilogy :lol::lol:

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο αλλο τροφοδοτικο στη δικη μας αγορα που να κανει για το dock? Το original ειναι λιγακι μεγαλο και δε χωραει στη θηκη μεταφορας, ψαχνω κατι πιο μαζεμενο για χρηση με dοck παντα. Κανενας τεσταρισμενος φορτιστης κινητου ξερω γω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, stafftw είπε

Λοιπον και εμενα μου βγηκε το κλασικο προβλημα με το αριστερο joycon παλι καλα εχω εγγυηση, απλα επειδη διαβαζω και πιο πανω μηπως να το παω απο το καταστημα η καλυτερα να κανω τη διαδικασια με την  αιτηση στη cd media?

Και εγώ φίλε την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισα πρόβλημα στο αριστερό μπλέ joy-con. Την προηγούμενη πέμπτη πέρασε κουριερ απο το σπίτι μου και το πήρε, την τρίτη το είχα πίσω φτιαγμένο, μετά από τρεις εργάσιμες μέρες δηλαδή. Πρόβλημα στο rail μου είπανε, πάνω στην ταμπλέτα η μπαταρία έδειχνε γεμάτη, μόλις το έβγαζα  από την ταμπλέτα ήταν τελείως αφόρτιστο. Με την ευκαιρία μου αλλάξανε και τον αναλογικό μοχλό, άψογοι με λίγα λόγια της cd media.

Πάντως λίγο απογοητευτικό για κάποιον που είναι ψείρας και υπερπροστατευτικός με τα προϊόντα της nintendo, και να ξέρει ότι δεν την γλυτώνει από το service λόγο κατασκευαστικής αστοχίας της ίδιας της nintendo.

Επεξ/σία από vampao
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξεθαβω το Yoshi's crafted world. Ναι μεν τα γραφικά είναι λίγο θολά, αλλά η Νιντυ έχει κάνει ακόμα μια φορά το θαύμα της. Δεν υπάρχει το level design, πανέμορφο, πανέξυπνο παρόλο που το παιχνίδι είναι χαλαρό και εύκολο.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, vampao είπε

Και εγώ φίλε την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισα πρόβλημα στο αριστερό μπλέ joy-con. Την προηγούμενη πέμπτη πέρασε κουριερ απο το σπίτι μου και το πήρε, την τρίτη το είχα πίσω φτιαγμένο, μετά από τρεις εργάσιμες μέρες δηλαδή. Πρόβλημα στο rail μου είπανε, πάνω στην ταμπλέτα η μπαταρία έδειχνε γεμάτη, μόλις το έβγαζα  από την ταμπλέτα ήταν τελείως αφόρτιστο. Με την ευκαιρία μου αλλάξανε και τον αναλογικό μοχλό, άψογοι με λίγα λόγια της cd media.

Πάντως λίγο απογοητευτικό για κάποιον που είναι ψείρας και υπερπροστατευτικός με τα προϊόντα της nintendo, και να ξέρει ότι δεν την γλυτώνει από το service λόγο κατασκευαστικής αστοχίας της ίδιας της nintendo.

Είναι όντως απογοητευτικό απλά επειδή παρακολουθώ καιρό τα forum και τα social ήταν απλά θέμα χρόνου να συμβεί (τεράστιο είναι το ποσοστό που το έχουν πάθει) αλλά επίσης έχω δει ότι όντως είναι και πάρα πολύ καλή η cd media και άμεση, επίσης εντάξει και 3 μέρες αν θέλω να παίξω θα υπάρχει τρόπος απλά όχι handheld χαχα...

Να κάνω και μια άλλη ερώτηση αν γνωρίζει κανείς...Στο site λέει κάτι για εταιρικους πελάτες, επειδή εγώ το πήρα με τιμολόγιο πρέπει να κάνω κάτι εκει η να επιλέξω αυτό που λέει υποστήριξη καταναλωτή; 

• Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, vampao said:

Ρε παιδιά εμένα δεν το έχει πάθει ακόμα και το Δεκέμβρη λήγει η εγγύηση....

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, GeorgeMan said:

Ρε παιδιά εμένα δεν το έχει πάθει ακόμα και το Δεκέμβρη λήγει η εγγύηση....

Προφανώς έχεις διορθωμένα joycons. 

Και να στο εμφανίσει πάντως εκτός εγγύησης, δεν νομίζω να μην το φτιάχνουν δωρεάν. Ή αν το χρεώνουν θα το χρεώνουν για 5 ευρώ ξέρω 'γώ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...