Snolly Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ρε παιδια βοηθήστε λιγο να καταλάβω. Πως δουλευει το eShop της Nintendo στην Ελλαδα; Απο που ψωνίζουμε;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, Snolly said: Ρε παιδια βοηθήστε λιγο να καταλάβω. Πως δουλευει το eShop της Nintendo στην Ελλαδα; Απο που ψωνίζουμε; Από τη Νότιο Αφρική.
Snolly Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 minute ago, Malthador said: Από τη Νότιο Αφρική. φαντάζομαι λόγω τιμών; μπορεί κανεις να μου εξηγησει πως δουλευει αυτο το πραγμα με τις χωρες;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Just now, Snolly said: φαντάζομαι λόγω τιμών; μπορεί κανεις να μου εξηγησει πως δουλευει αυτο το πραγμα με τις χωρες; Μπαίνεις my.nintendo, κάνεις log in και αλλάζεις region.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, Prospector8 said: Eιναι λιγο τεραστια τελικα.. Από που σου ήρθε ήδη γμτ; Αυτό το Public ποτέ δεν έχει κάνει εξυπηρέτηση όποτε τους έχω ζητήσει game νωρίτερα από το launch.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Aπο το ShopTo. Hρθε λιγο πληγωμενη κατω αριστερα αλλα δεν γαμιεται..
Drake27 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ερώτηση αποριας,τώρα που στο splatoon 2 έγινε το τελευταίο splatfest σημαίνει ότι το παιχνίδι θα αρχίσει να πεθαίνει σιγά σιγά? Γιατί το γουστάρω τρέλα και να πω την αλήθεια είναι από τα λίγα παιχνίδια που μου αρέσει να παίζω online.
NickTG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, Prospector8 said: Aπο το ShopTo. Hρθε λιγο πληγωμενη κατω αριστερα αλλα δεν γαμιεται.. Και μένα κάτω αριστερά έχει χτύπημα και το πήρα από Ελλάδα. Τι παίζει!? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από NickTG
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σου ηρθε σε κουτα ή σε μεγαλο φακελο με φουσκες?
NickTG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πήγα εγώ στο κατάστημα και το παρέλαβα οπότε ότι έγινε ήταν στην αποστολή προς τα εκεί.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ok εχω κιαλλα ατομα απο discord που παραλαβανε με το ιδιο σημείο τσαλακομενο.. Μυριζονται όλοι fail απο πλευράς distribution... Μλκιες..
NickTG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Με το κέρμα όμως μπροστά στη φώτο μου δεν φαίνεται τίποτα! 😝 Αν πάντως είναι γενικό το πρόβλημα αξίζει να γίνει κάτι. Κυρίως ώστε να μην επαναληφθεί αλλά προσωπικά θα ήθελα και κάτι σαν αποζημίωση από κεντρικά!
paularas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 11:09 ΠΜ, Malthador είπε Το lore του παιχνιδιού προκύπτει από τις λιγοστές φράσεις των NPC's, από τις περιγραφές των αντικειμένων και από τα boss που πολεμάς κάθε φορά. Γενικά είναι ένα game που θέλει μεγάλη προσοχή στα surroundinds. With this in mind, επιγραμματικά και σε πολύ γενικές γραμμές το story του παιχνιδιού όπως το θυμάμαι, έχει spoilers από όλα τα endings μέσα, οπότε προσοχή: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υπήρχαν κάποια τεράστια αρχαία πλάσματα στο Hallownest που λέγονταν Wyrms, τα οποία όταν έφταναν στο τέλος της ζωής τους δεν πέθαιναν, αλλά μεταμορφώνονταν. Ένα από αυτά τα Wyrms μεταμορφώθηκε στον Pale King, ο οποίος ζούσε στο White Palace, είναι το μέρος όπου πηγαίνεις στο Dream Realm όπου τον βρίσκεις νεκρό (?). Ο Pale King αυτοανακυρήχθηκε άρχοντας του Hallownest και επειδή ήταν νάρκισσος του κερατά ήθελε οι υποτακτικοί του να τον λατρεύουν σαν θεό. Έλα όμως που οι υποτακτικοί του είχαν μυαλό αμοιβάδας αφού ήταν κατσαρίδες. Οπότε ο τύπος τους έδωσε συνείδηση και ευφυία με αντάλλαγμα να τον αγαπάνε και να τον φροντίζουν. Ο Pale King έμοιαζε τόσο σοφός και λαμπρός στα μάτια των μαμουνιών, οπότε άρχισαν να αρνούνται τους παλιούς θεούς τους και λάτρευαν αυτόν σαν θεό. Παίρνει λοιπόν ανάποδες ο Radiance, μια θεότητα που είχε ξεχαστεί από τα μαμούνια και προκαλεί το Infection με τα γνωστά αποτελέσματα. Ο Pale King προκειμένου να απομονώσει το Infection, πήρε τον γιο του τον Ηollow Knight (ο οποίος είναι Vessel, όπως και ο πρωταγωνιστής, δηλαδή κι αυτός γιος του Pale King και της White Lady)) και προσπάθησε να κάνει contain το Infection μέσα του (με τα γνωστά αποτελέσματα που είδαμε στο πρώτο ending). Αυτά σε γενικές γραμμές, στο τέταρτο και στο πέμπτο ending ξεφορτώνεσαι μια για πάντα τον Radiance και απελευθερώνεις τον Hollow Knight από την υποχρέωση που είχε να συγκρατεί μέσα του το Infection. Το wiki έχει πολύ αναλυτικότερες πληροφορίες, για όποιον ενδιαφέρεται. για να μην spoilarw κατι, μετά τον teacher. αφού τον νικήσεις και κάνεις κάτι. έχει να πάρεις τίποτα απο εκεί? ή απλά τον νικάς, κάνεις αυτό που ειναι να κάνεις και φεύγεις? (για κάποιο λογο τώρα πήγα ενώ έχω 2 αποθήκες, 7 ζωες και 9 notches)
dekulinkgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, Drake27 είπε Ερώτηση αποριας,τώρα που στο splatoon 2 έγινε το τελευταίο splatfest σημαίνει ότι το παιχνίδι θα αρχίσει να πεθαίνει σιγά σιγά? Γιατί το γουστάρω τρέλα και να πω την αλήθεια είναι από τα λίγα παιχνίδια που μου αρέσει να παίζω online. Λογικα οχι.Κοσμο θα εχει.Μονο τους Γιαπωνεζους να παρεις που ειναι πορωμενοι θα εχει κοσμο για αρκετο καιρο. Παντως και εγω συμφωνω οτι ειναι εθιστικο παιχνιδι.Ουτε εγω παιζω online multiplayer παιχνιδια αλλα το splatoon το λατρεψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις