d3monhunter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Edel είπε 11 τοστ, 2 μεσημεριανό κανονικά από το σπίτι. Βάλαμε στο γραφείο ρεφενέ και έχουμε αγοράσει και ψυγειάκι και φούρνο μικροκυμμάτων. Και έχω βρει την υγειά μου, που μέχρι να γυρίσω σπίτι έτρωγα 4+ και πέθαινα. Νόμιζα πως μόνο εμείς βάζουμε ρεφενέ και αγοράζουμε πράγματα . Είχα την εντύπωση πως οι διοικήσεις των υπόλοιπων εταιρειών ήταν σε άλλα επίπεδα. Ελλαδάρα!!
jakegate7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 3 hours ago, lek88 said: Αφού θα είσαι σε γραφείο θα υπάρχει και ψυγείο κάπου!! Οπότε... Ταπερακι από το σπίτι! Και γω έπαιρνα φαγητό + φρούτο στην δουλειά και τα άφηνα στο ψυγείο για να τα πάρω στο διάλειμμα και σχεδόν πάντα έλειπαν από μεσα!!!!! Τα πετάγανε επίτηδες; Τα τρώγανε άλλοι; Ένας θεός ξέρει! Κ έτσι μετά αναγκάστηκα να πηγαίνω να παίρνω απέξω στο διάλειμμα μου. Όπου υπάρχει πολύς κόσμος (εταιρία πχ.) Συμβαίνουν κ αυτά έχεις πέσει σε περίπτωση, ως τώρα δεν μου έχουν καβατζώσει τα ταπεράκια μου αξίζει το φαγητό από το σπίτι γιατί ξέρεις τι τρως, τρως αυτό που θες και οποτε θες και συμφέρει στην τσέπη 1
terry308 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ταπεράκι από το σπίτι κυρίως, με το χθεσινό φαγητό, ζέσταμα σε φουρνακι φοιτητικό... Και καλή μας όρεξη 2
thant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Stamer είπε Ωστόσο, εαν χρησιμοποιείς ταπεράκια, σίγουρα θα χρειαστείς (αργά ή γρήγορα) να έχεις και κάποια στανταρ πράγματα στο γραφείο όπως αλάτι και λάδι. Για τις σαλάτες για παράδειγμα, εγώ έχω μόνιμα αλάτι, λάδι, μπαλσάμικο. Επίσης κάλο θα ήταν να υπάρχει στο γραφείο μπίρα και κρασί γιατί το μενού μπορεί να είναι χοιρινές μπριζόλες ή φουρνιστό κοτόπουλο με πατάτες. Ποτέ δεν ξέρεις... Τελος πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στο ψυγείο σόδες για την χώνεψη. Καλη δουλεια... 1
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εγώ τρώω 2-3 φρούτα στις 4 ώρες δουλειάς και μετά τρώω κανονικό φαΐ στο σπίτι. Αλλά είμαι περίπτωση καθώς τελειώνω 17.00 και 17.06 είμαι στο σπίτι μου. Έτσι, και φαγητό τρώω πριν το βράδυ αλλά και τις βιταμίνες μου τις παίρνω 2
mylo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Αν το ωράριο σου είναι 8-4 τη βγάζεις άνετα με ένα τοστακι και ένα φρούτο. Αν όμως βαράς 12ωρα τότε ταπερακι 2
devil-ji Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 41 minutes ago, mylo said: Αν το ωράριο σου είναι 8-4 τη βγάζεις άνετα με ένα τοστακι και ένα φρούτο. Αν όμως βαράς 12ωρα τότε ταπερακι Ποτε δεν ετρωγα πολυ αλλα με ενα τοστακι και ενα φρουτο λιμοκτονω κατα το μεσημερι... Βασικα και με 2 τοστακια παλι πειναω αρκετα κατα τις 4 και ξαναλεω παντα με κυνηγουσαν για να φαω/βαριομουν να φαω
talibanakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Backpacker είπε Κουλούρι με κασεράκι μαζί και κανα χυμό. Μερικές φορές σαντουιτς μπαγκετα με τοματούλα/μαρουλι/κασερι/γαλοπουλα φτιαγμένο απ'το σπιτι. Αλουμινόχαρτο και στο ψυγείο. Γιατι ειδικα κασερι; 1
mylo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, devil-ji είπε Ποτε δεν ετρωγα πολυ αλλα με ενα τοστακι και ενα φρουτο λιμοκτονω κατα το μεσημερι... Βασικα και με 2 τοστακια παλι πειναω αρκετα κατα τις 4 και ξαναλεω παντα με κυνηγουσαν για να φαω/βαριομουν να φαω Να υποθέσω τρως καλό πρωινό και δε πας νηστικός στη δουλειά, σωστά;
randomcat Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, lek88 είπε Αφού θα είσαι σε γραφείο θα υπάρχει και ψυγείο κάπου!! Οπότε... Ταπερακι από το σπίτι! Και γω έπαιρνα φαγητό + φρούτο στην δουλειά και τα άφηνα στο ψυγείο για να τα πάρω στο διάλειμμα και σχεδόν πάντα έλειπαν από μεσα!!!!! Τα πετάγανε επίτηδες; Τα τρώγανε άλλοι; Ένας θεός ξέρει! Κ έτσι μετά αναγκάστηκα να πηγαίνω να παίρνω απέξω στο διάλειμμα μου. Όπου υπάρχει πολύς κόσμος (εταιρία πχ.) Συμβαίνουν κ αυτά 7 ώρες πριν, takatakaros είπε Θα ξεκινήσω σε λίγες μέρες την πρώτη μου δουλειά και θα ήθελα να πάρω μερικές ιδέες για το τι τρώτε στην δουλειά σας. Φύλλα στρειδίου με κρέμα, και λεπτές φέτες του κρέατος μοσχαριού με βινεγκρέτ σόγιας, καραβίδες με κρύο χαβιάρι και φουά γκρα με ραβιόλια. Λαχανικά μαγειρεμένα σε κρούστα αλατιού, και κότα αγροκτήματος με αλμυρά μανιτάρια. Για σβήσιμο, κάποιο καλό κόκκινο κρασί. 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, jakegate7 είπε έχεις πέσει σε περίπτωση, ως τώρα δεν μου έχουν καβατζώσει τα ταπεράκια μου αξίζει το φαγητό από το σπίτι γιατί ξέρεις τι τρως, τρως αυτό που θες και οποτε θες και συμφέρει στην τσέπη Δεν το νομίζω, σε παλαιότερα thread εδώ που γινόντουσαν τέτοιες συζητήσεις για ταπεράκια στις δουλειές, υπάρχουν πολλοί με κάλο στον εγκέφαλο που ανοίγουν το τάπερ του άλλου και του παίρνουν το φαγητό. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν που έλεγε οτι του έτρωγε το φαγητό ο εργοδότης και αναγκάστηκε να βάλεί ένα σάντουιτς με καυτή σάλτσα, κάτι πιπέρια wasabi και μόλις το έφαγε το αφεντικό του ήρθε ο ουρανός σφοντίλι, μετά απέλυσε τον εργαζόμενο....... καλά να πάθει το γυφτοαφεντικό βέβαια.
gregory22 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι ζείτε σε μεγαλουπόλεις δεν προλαβαίνετε να πάτε στο σπίτι να φάτε.....στην επαρχία φεύγεις απο τη δουλειά σου στις 3 και στις 5 είσαι πίσω φαγωμένος και λίγο πιο ξεκούραστος! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από gregory22
spectaculator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τίποτα! Μετά τη μάσα με πιάνει υπνηλία και η μέρα δε τσουλά παραπέρα. 2
johntikis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Τις παλιές καλές εποχές βάζαμε και το ταπεράκι πάνω στη crt και ζεσταινοταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα