fabercastle Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Καλησπερα σας του χρονου δινω πανελληνιες και θελω να περασω στο ΤΕΙ Καβαλας πιστευει αξιζει σαν φοιτητουπολη; το ΤΕΙ ειναι καλο; ο λογος που επιλεγω το συγκεκριμενο ειναι επειδη ειναι το ποιο κοντινο απο την πολη μου.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι καλή φοιτητουπολη. Για το ΤΕΙ δεν ξέρω. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από Μακιαβέλλι 1
frozex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 πολύ καλό το τμήμα της πληροφορικής αλλά νομίζω την Καβάλα δεν μπορείς καν να την ονομάσεις φοιτητούπολη. τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ ωραία με διάφορο κόσμο και τουρίστες αλλά το χειμώνα άστα. 1
fabercastle Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τι εχει το χειμωνα; δεν εχει πολυ κοσμο; εχεις ζησει εκει ή ζεις εκει;
frozex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 μένω καβάλα, έχει αρκετές καφετέριες αλλά δεν έχει πολλά για το βράδυ μετά τις 12. αν είσαι φίλος του φαγητού ταβέρνα - ουζερί και τέτοια θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. από κόσμο τώρα έχει ωραίο κόσμο σε διάφορες ηλικίες αλλά όχι πολύ. από όσο βλέπω και ακούω οι περισσότεροι φοιτητές τον χειμώνα αν είναι σε σχολές που δεν έχουν υποχρεωτικά μαθήματα γυρνάνε στις πόλεις στους ή πάνε σε άλλες πόλεις (βλ. Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή) στους φίλους τους και γυρνάνε για εξεταστική.
fabercastle Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εγω μενω Ορεστιαδα αρα προφανως και πολυ κοσμο να μην εχει θα ειναι πολυ καλυτερα απο την Ορεστιαδα!
Thaninho Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, fabercastle είπε Εγω μενω Ορεστιαδα αρα προφανως και πολυ κοσμο να μην εχει θα ειναι πολυ καλυτερα απο την Ορεστιαδα! Λίγο καλύτερα θα είναι πολύ όχι.
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Είμαι στήν ίδια σχολή αλλά στήν Σπάρτη. Δέν ξέρω τι οδηγό σπουδών έχει στήν Καβάλα. Σε εμάς τουλάχιστον έχει 3 κατευθύνσεις ( Προγραμματισμό- Δίκτυα-Hardware). Γενικά υπάρχουν θέματα , σε εμάς έχουν περικόψει κάποια εργαστήρια. Το σημαντικότερο είναι οτι δέν πηγαίνουν στίς θεωρίες.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, fabercastle είπε Εγω μενω Ορεστιαδα αρα προφανως και πολυ κοσμο να μην εχει θα ειναι πολυ καλυτερα απο την Ορεστιαδα! Από Ορεστιάδα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα imo. Μόνο που γλιτώνεις τους καραβανάδες σε κάθε σου βήμα...
fabercastle Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σκεφτομαι και για Ηρακλειο ΤΕΙ, ειναι μακρια αλλα προφανως θα ειναι τελεια! τι γνωμη εχετε εσεις; πως ειναι το κοστος εκει ειναι φθηνα; τα σπιτια; ειδα στο ιντερνετ για σπιτια και η τιμη ειναι περιπου ιδια!
christakos07 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, fabercastle είπε Σκεφτομαι και για Ηρακλειο ΤΕΙ, ειναι μακρια αλλα προφανως θα ειναι τελεια! τι γνωμη εχετε εσεις; πως ειναι το κοστος εκει ειναι φθηνα; τα σπιτια; ειδα στο ιντερνετ για σπιτια και η τιμη ειναι περιπου ιδια! Θαρρώ πως είναι καλύτερη επιλογή το ΤΕΙ Ηρακλείου, λόγω υψηλότερου επιπέδου σπουδών. Αν το πρόβλημα σου δεν είναι η μεταφορά(αεροπλάνο,πλοία), τόλμησε το. 1
fabercastle Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Θελω να παρω το αυτοκινητο μαζι μου! ειναι ευκολο;
TehJoHnX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Το ΤΕΙ Καβάλας υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να γίνει ΑΕΙ από τον Σεπτέμβριο, γενικά καλά ακούγονται. Ο @frozex έχει δίκιο, και δυστυχώς πέρα από αυτά που είπε, η Καβάλα δεν είναι και πολύ οικονομική... 1
fabercastle Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Το ΤΕΙ Καβάλας υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να γίνει ΑΕΙ από τον Σεπτέμβριο, γενικά καλά ακούγονται. Ο @frozex έχει δίκιο, και δυστυχώς πέρα από αυτά που είπε, η Καβάλα δεν είναι και πολύ οικονομική... Για ΤΕΙ Ηρακλειου; αξιζει σαν φοιτητης; ειναι ακριβα; τα ενοικια;
TehJoHnX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, fabercastle είπε Για ΤΕΙ Ηρακλειου; αξιζει σαν φοιτητης; ειναι ακριβα; τα ενοικια; Δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια φάση με εσένα βρίσκομαι και ψάχνομαι. Το ΤΕΙ Ηράκλειου το έχω ψιλό απορρίψει γιατί είναι μακριά και η μετακίνηση θα κοστίζει, πάντως έχω ακούσει ότι Επιστήμης Υπολογιστών είναι κορυφή. Για το ΤΕΙ δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα