Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας του χρονου δινω πανελληνιες και θελω να περασω στο ΤΕΙ Καβαλας πιστευει αξιζει σαν φοιτητουπολη; το ΤΕΙ ειναι καλο; ο λογος που επιλεγω το συγκεκριμενο ειναι επειδη ειναι το ποιο κοντινο απο την πολη μου.

Δημοσ.

πολύ καλό το τμήμα της πληροφορικής αλλά νομίζω την Καβάλα δεν μπορείς καν να την ονομάσεις φοιτητούπολη. τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ ωραία με διάφορο κόσμο και τουρίστες αλλά το χειμώνα άστα.

• Like 1
Δημοσ.

μένω καβάλα, έχει αρκετές καφετέριες αλλά δεν έχει πολλά για το βράδυ μετά τις 12. αν είσαι φίλος του φαγητού ταβέρνα - ουζερί και τέτοια θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω. από κόσμο τώρα έχει ωραίο κόσμο σε διάφορες ηλικίες αλλά όχι πολύ. από όσο βλέπω και ακούω οι περισσότεροι φοιτητές τον χειμώνα αν είναι σε σχολές που δεν έχουν υποχρεωτικά μαθήματα γυρνάνε στις πόλεις στους ή πάνε σε άλλες πόλεις (βλ. Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή) στους φίλους τους και γυρνάνε για εξεταστική.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, fabercastle είπε

Εγω μενω Ορεστιαδα αρα προφανως και πολυ κοσμο να μην εχει θα ειναι πολυ καλυτερα απο την Ορεστιαδα!

Λίγο καλύτερα θα είναι πολύ όχι.

Δημοσ.

Είμαι στήν ίδια σχολή αλλά στήν Σπάρτη.

Δέν ξέρω τι οδηγό σπουδών έχει στήν Καβάλα.

Σε εμάς τουλάχιστον έχει 3 κατευθύνσεις ( Προγραμματισμό- Δίκτυα-Hardware).

Γενικά υπάρχουν θέματα , σε εμάς έχουν περικόψει κάποια εργαστήρια.

Το σημαντικότερο είναι οτι δέν πηγαίνουν στίς θεωρίες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fabercastle είπε

Εγω μενω Ορεστιαδα αρα προφανως και πολυ κοσμο να μην εχει θα ειναι πολυ καλυτερα απο την Ορεστιαδα!

Από Ορεστιάδα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα imo. Μόνο που γλιτώνεις τους καραβανάδες σε κάθε σου βήμα...

Δημοσ.

Σκεφτομαι και για Ηρακλειο ΤΕΙ, ειναι μακρια αλλα προφανως θα ειναι τελεια! τι γνωμη εχετε εσεις; πως ειναι το κοστος εκει ειναι φθηνα; τα σπιτια; ειδα στο ιντερνετ για σπιτια και η τιμη ειναι περιπου ιδια!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fabercastle είπε

Σκεφτομαι και για Ηρακλειο ΤΕΙ, ειναι μακρια αλλα προφανως θα ειναι τελεια! τι γνωμη εχετε εσεις; πως ειναι το κοστος εκει ειναι φθηνα; τα σπιτια; ειδα στο ιντερνετ για σπιτια και η τιμη ειναι περιπου ιδια!

Θαρρώ πως είναι καλύτερη επιλογή το ΤΕΙ Ηρακλείου, λόγω υψηλότερου επιπέδου σπουδών. 

Αν το πρόβλημα σου δεν είναι η μεταφορά(αεροπλάνο,πλοία), τόλμησε το.

• Like 1
Δημοσ.

Το ΤΕΙ Καβάλας υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να γίνει ΑΕΙ από τον Σεπτέμβριο, γενικά καλά ακούγονται. Ο @frozex έχει δίκιο, και δυστυχώς πέρα από αυτά που είπε, η Καβάλα δεν είναι και πολύ οικονομική...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Το ΤΕΙ Καβάλας υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να γίνει ΑΕΙ από τον Σεπτέμβριο, γενικά καλά ακούγονται. Ο @frozex έχει δίκιο, και δυστυχώς πέρα από αυτά που είπε, η Καβάλα δεν είναι και πολύ οικονομική...

Για ΤΕΙ Ηρακλειου; αξιζει σαν φοιτητης; ειναι ακριβα; τα ενοικια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fabercastle είπε

Για ΤΕΙ Ηρακλειου; αξιζει σαν φοιτητης; ειναι ακριβα; τα ενοικια;

Δεν ξέρω, και εγώ στην ίδια φάση με εσένα βρίσκομαι και ψάχνομαι. Το ΤΕΙ Ηράκλειου το έχω ψιλό απορρίψει γιατί είναι μακριά και η μετακίνηση θα κοστίζει, πάντως έχω ακούσει ότι Επιστήμης Υπολογιστών είναι κορυφή. Για το ΤΕΙ δεν γνωρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...