Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Τελευταια μου αρεσει πολυ τα μακαρονια να τα τρωω φουρνου με λιωμενο τυρι κλπ. 

Αν και ποτε δεν ειχα προβλημα βαρους αλλα προβληματιζομαι για χοληστερινες κλπ και επειδη βλεπω το πως κολλαει το λιωμενο τυρι στα σκευη, φανταζομαι τι θα γινεται στο σωμα μας. Επειδη ομως δεν παιζει να κοψω το τυρι, θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα η μορφη του τυριου. Δηλαδη αν το βαλω σαν τριμενο πανω στα μακαρονια εχει διαφορα για την υγεια απο οτι να το βαλω να λιωσει στο φουρνο. 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδοφλεβίως το τρως το λιωμένο τυρί και φοβάσαι για το τι θα κάνει στο σώμα σε αυτή τη συγκεκριμένη μορφή?

Εάν δεν το τρως τηγανιτό ή δεν κάνεις fondue με χοιρινό λίπος, σημασία δεν έχει σε πια φάση βρίσκεται (υγρό, στερεό ή αέριο) αλλά η ποσότητα και το είδος τους. 

Επεξ/σία από Whargoul
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...