fidolos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλησπερα. Τελευταια μου αρεσει πολυ τα μακαρονια να τα τρωω φουρνου με λιωμενο τυρι κλπ. Αν και ποτε δεν ειχα προβλημα βαρους αλλα προβληματιζομαι για χοληστερινες κλπ και επειδη βλεπω το πως κολλαει το λιωμενο τυρι στα σκευη, φανταζομαι τι θα γινεται στο σωμα μας. Επειδη ομως δεν παιζει να κοψω το τυρι, θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα η μορφη του τυριου. Δηλαδη αν το βαλω σαν τριμενο πανω στα μακαρονια εχει διαφορα για την υγεια απο οτι να το βαλω να λιωσει στο φουρνο.
makiss8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 αργησες δυο μερες, παρασκευη τα βαζουμε αυτα να εχει κοσμο μεσα 2 1
opcorsa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 τυπε εχεις σπουδασει μαρκετινγκ? πολυ πιασαρικος και clickbait τιτλος 3 1
Whargoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδοφλεβίως το τρως το λιωμένο τυρί και φοβάσαι για το τι θα κάνει στο σώμα σε αυτή τη συγκεκριμένη μορφή? Εάν δεν το τρως τηγανιτό ή δεν κάνεις fondue με χοιρινό λίπος, σημασία δεν έχει σε πια φάση βρίσκεται (υγρό, στερεό ή αέριο) αλλά η ποσότητα και το είδος τους. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Whargoul
Προτεινόμενες αναρτήσεις