fidolos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλησπερα. Τελευταια μου αρεσει πολυ τα μακαρονια να τα τρωω φουρνου με λιωμενο τυρι κλπ. Αν και ποτε δεν ειχα προβλημα βαρους αλλα προβληματιζομαι για χοληστερινες κλπ και επειδη βλεπω το πως κολλαει το λιωμενο τυρι στα σκευη, φανταζομαι τι θα γινεται στο σωμα μας. Επειδη ομως δεν παιζει να κοψω το τυρι, θελω να ρωτησω αν εχει διαφορα η μορφη του τυριου. Δηλαδη αν το βαλω σαν τριμενο πανω στα μακαρονια εχει διαφορα για την υγεια απο οτι να το βαλω να λιωσει στο φουρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 αργησες δυο μερες, παρασκευη τα βαζουμε αυτα να εχει κοσμο μεσα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 τυπε εχεις σπουδασει μαρκετινγκ? πολυ πιασαρικος και clickbait τιτλος 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whargoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδοφλεβίως το τρως το λιωμένο τυρί και φοβάσαι για το τι θα κάνει στο σώμα σε αυτή τη συγκεκριμένη μορφή? Εάν δεν το τρως τηγανιτό ή δεν κάνεις fondue με χοιρινό λίπος, σημασία δεν έχει σε πια φάση βρίσκεται (υγρό, στερεό ή αέριο) αλλά η ποσότητα και το είδος τους. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Whargoul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Έτσι σε βλέπω... χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις