Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikelpcpro_GR είπε

Από αστικό κέντρο είμαι συνδεδεμένος.

Τωρα ναι. Με τον ΟΤΕ μπορεί να σε κουμπωσουν στην καμπίνα της περιοχής σου (εφόσον υπάρχει) για αυτό και αναγκαστικά σε πανε σε VOIP. Σε καθε περιπτωση η εργασία γίνεται εκτός. Σε εσένα θα ερθουν μόνο για να σε βοηθησουν να το συνδεσεις, αν θες να συνδεσεις και σε αλλες πρίζες τηλεφωνο κλπ

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, orck είπε

Να πεταξουμε τους καρκινοπαεις κα τα εγκεφαλικα το λες εσυ φιλε μου, οχι εγω.
Υπαρχουν λυσεις, υπαρχουν UPS εαν η περιοχη σου εχει προβληματα και ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ
Υπαρχει το κινητο τηλεφωνο το οποιο εαν εχεις καρκινοπαθη και ανθρωπο που περιμενεις να παθει εγκεφαλικο και το τηλεφωνο θα του σωσει την ζωη του τοτε ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3 τηλεφωνα, φορτισμενα με καρτες μεσα και απο τις 3 εταιριες.
Εαν δεν εχει κατι απο τα παραπανω τοτε δεν σε ενδιαφερουν οι ανθρωποι σου με τα προβληματα υγειας.

Ξερω οταν δεν εχεις επιχειρηματα κοιτας να το ριξεις στην συγκινηση των καρκινωπαθων και των εγκεφαλικων, οτι να 'ναι

Θα παμε μπροστα ειτε το θες ειτε οχι.

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.

Έτσι απάντησες πρίν,δυστυχώς.Το σταματάω εδώ και δεν σου απαντάω.

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε

Τωρα ναι. Με τον ΟΤΕ μπορεί να σε κουμπωσουν στην καμπίνα της περιοχής σου (εφόσον υπάρχει) για αυτό και αναγκαστικά σε πανε σε VOIP. Σε καθε περιπτωση η εργασία γίνεται εκτός. Σε εσένα θα ερθουν μόνο για να σε βοηθησουν να το συνδεσεις, αν θες να συνδεσεις και σε αλλες πρίζες τηλεφωνο κλπ

Δεν θέλω να συνδέσω κάτι άλλο σε πρίζες. Εχω στείλει και εμαιλ στην εεττ να δω τι θα μου πουν. Μόλις πω στον οτε ότι ακυρώνω την φορητότητα να δεις για ποτέ με καλούν 

Δημοσ.

Όταν ένα κλικ δεν είναι αρκετό :)

2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Δεν θέλω να συνδέσω κάτι άλλο σε πρίζες. Εχω στείλει και εμαιλ στην εεττ να δω τι θα μου πουν. Μόλις πω στον οτε ότι ακυρώνω την φορητότητα να δεις για ποτέ με καλούν 

Την αίτηση την εκανες σε καταστημα ή τηλεφωνικά; Που υπεγραψες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Όταν ένα κλικ δεν είναι αρκετό :)

Την αίτηση την εκανες σε καταστημα ή τηλεφωνικά; Που υπεγραψες;

Τηλεφωνικά την έκανα. Και ο .... από Όταν τέλειωσαμε με τη αποδοχή της προσφοράς μου είπε θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου την Δευτέρα 9/7... και τώρα ακούω αλλα νταλον βγάλε άκρη μαζί τους δηλαδή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Τηλεφωνικά την έκανα. Και ο .... από Όταν τέλειωσαμε με τη αποδοχή της προσφοράς μου είπε θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου την Δευτέρα 9/7... και τώρα ακούω αλλα νταλον βγάλε άκρη μαζί τους δηλαδή 

Αν και βγαίνουμε off topic, προσωπικά δεν κανω τίποτα τηλεφωνικά. Ούτε αν γραφει 13888. Από το συγκεκριμένο όταν είχαν καλεσει και τους είπα ότι είχα συμβόλαιο μου είχαν απαντήσει ότι και να χρεωθώ τελη δεν χρειάζεται να τα πλήρωσω άν δεν επιστρεψω πίσω ποτέ.  Πόσο γαματη απαντηση για να σε πείσει να κανεις αίτηση.

Σε καταστημα βέβαια θα εχανες το δικαιωμα υπαναχώρησης αλλα.... θα είχες καπου να τα χώσεις αν δεν πηγαιναν όλα σωστά.

Εφόσον εχει βγεί από την αρχή ημερομηνία 9/7 γιατί μιλάμε για καθυστερηση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Αν και βγαίνουμε off topic, προσωπικά δεν κανω τίποτα τηλεφωνικά. Ούτε αν γραφει 13888. Από το συγκεκριμένο όταν είχαν καλεσει και τους είπα ότι είχα συμβόλαιο μου είχαν απαντήσει ότι και να χρεωθώ τελη δεν χρειάζεται να τα πλήρωσω άν δεν επιστρεψω πίσω ποτέ.  Πόσο γαματη απαντηση για να σε πείσει να κανεις αίτηση.

Σε καταστημα βέβαια θα εχανες το δικαιωμα υπαναχώρησης αλλα.... θα είχες καπου να τα χώσεις αν δεν πηγαιναν όλα σωστά.

Εφόσον εχει βγεί από την αρχή ημερομηνία 9/7 γιατί μιλάμε για καθυστερηση;

Γιατί όταν κάναμε τηλεφωνικά το συμβόλαιό δεν αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να έρθει τεχνικός ώστε να δρομολογήσει την αναβάθμιση της γραμμης σε ευρυζωνική. Εγώ από όσα μου είπε αυτός ότι θα ενεργοποιθω 9/7 Ήταν @@@@ γιατί μετά Όταν μίλησα με άλλους από οτε δεν είχαν ιδέα για αυτό το πράγμα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Γιατί όταν κάναμε τηλεφωνικά το συμβόλαιό δεν αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να έρθει τεχνικός ώστε να δρομολογήσει την αναβάθμιση της γραμμης σε ευρυζωνική. Εγώ από όσα μου είπε αυτός ότι θα ενεργοποιθω 9/7 Ήταν @@@@ γιατί μετά Όταν μίλησα με άλλους από οτε δεν είχαν ιδέα για αυτό το πράγμα..

Γι' αυτό και δεν κανουμε ποτέ και τίποτα τηλεφωνικά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Γι' αυτό και δεν κανουμε ποτέ και τίποτα τηλεφωνικά.

Όπως και να έχει. Δεν είμαι κορόιδο να με ξεγελάσουν. Τώρα περιμένω να δω αν με πάρουν (σιγά που θα με πάρουν στα @@ με έχουν γραμμένο) υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Όπως και να έχει. Δεν είμαι κορόιδο να με ξεγελάσουν. Τώρα περιμένω να δω αν με πάρουν (σιγά που θα με πάρουν στα @@ με έχουν γραμμένο) υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Η μόνη δύναμη που μας έμεινε σαν καταναλωτές είναι να παραγγέλνουμε τηλεφωνικά,Έτσι έχουμε και το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά και το ότι οι κλήσεις καταγράφονται κι έτσι μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας (αν έχουμε) ανά πάσα στιγμή.

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pier88 είπε

Η μόνη δύναμη που μας έμεινε σαν καταναλωτές είναι να παραγγέλνουμε τηλεφωνικά,Έτσι έχουμε και το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά και το ότι οι κλήσεις καταγράφονται κι έτσι μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας (αν έχουμε) ανά πάσα στιγμή.

Έχω ιστορικό κλήσεων και μάλιστα ηχογραφημένο δεν πρόκειται βέβαια να το στείλω Αλλά έχω αποδείξεις στα όσα μου είπαν. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Έχω ιστορικό κλήσεων και μάλιστα ηχογραφημένο δεν πρόκειται βέβαια να το στείλω Αλλά έχω αποδείξεις στα όσα μου είπαν. 

Αυτό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι έχεις και τι σου χουν πει,κι όποτε θέλεις μπορείς να επικαλεστείς τη συνομιλία.Το ίδιο κάνω κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω από HOL voip εδώ και 5-6 χρόνια , πέρα από την περίπτωση να μην έχεις τηλέφωνο λόγω διακοπής ρεύματος δεν έχει άλλα μειονεκτήματα (ποιότητα σταθερή μια χαρά , δεν έχει επίδραση στην ταχύτητα του internet).

Φυσικά και είσαι "παντρεμένος" με το router τους για τους ποιο ψαγμένους.

ΥΓ

Οταν πρόκειται για τηλεφωνική σύμβαση (όχι προσωπική συνομιλία) και αυτοί σε καταγράφουν έχεις δικαίωμα να τους καταγράψεις και εσύ και να το χρησιμοποιήσεις κι'ολας.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, pier88 είπε

Αυτό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι έχεις και τι σου χουν πει,κι όποτε θέλεις μπορείς να επικαλεστείς τη συνομιλία.Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Αυτό θα κάνω αλλά ότι κάνω θα είναι από την άλλη βδομάδα πια όπου θα τελειώνει η δήθεν ημερομηνία που μου έδωσε ο τυπάκος 

Δημοσ.

Υποχρεωτική πλέον η voip στης γραμμές;

Τόσα σχόλια και στο βασικό σου ερώτημα δεν απάντησε κανένας!Γιατί άραγε;

Κι εσύ αδερφέ μου,τι ερώτηση έκανες;Είναι σαν να ρωτάς στο ΣΚΑΙ γιά τα μνημόνια,να σου απαντήσει ο πορτοσάλτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...