Stamer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αυτή τη γκρίνια με τις πατάτες δεν την καταλαβαίνω ρε παίδες. Ούτε εγώ γουστάρω πατάτες μέσα στην πίτα μου και αν είναι να πω "απ'όλα" απλά θα κολλήσω κι ένα "χωρίς πατάτες". Πόσο δύσκολο είναι? Θυμάμαι υπήρχε περισσότερη γκρίνια κάποτε οταν είχαν αρχίσει κάποιοι να βάζουν πατάτες (την εποχή που ήταν εξτρα) και τότε για όσους δεν έβαζαν, τους λέγαμε τσιγκούνιδες κλπ κλπ. 2
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε Θα βρίσκεις λοιπόν παντα πιο φτηνους ρεβυθοκεφτεδες στο Μεταξουργείο επειδή κανένα αξιοπρεπές ταγκ δεν μπορει να συμβεί εκει, τύπε. Και αν κρινει κανείς απο την αγαπημένη σου προσφώνηση, ειναι περίεργο που δεν το σκέφτηκες το μερος εξαρχής. Ήταν λίγο fatality αυτό ή μου φάνηκε;
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 μόνο και μόνο που ακούω το ρεβυθοκεφτέδες μου έρχεται να ξεράσω. άλλη μόδα είναι τώρα αυτό ε; εμπρός καλά μου προβατάκια.... τέσπα, γούστα είναι αυτά κανένα πρόβλημα 3 ώρες πριν, lsdatas είπε Μπορεί κανείς να φάει χάλια φαλάφελ και να πληρώσει την κιτσογκλαμουριά που του πουλάει ο κάθε επιτήδειος σε εξωφρενικές τιμές ή να φάει το αυθεντικό σε κάποιο κατάστημα που το λειτουργούν άνθρωποι από περιοχές (της Μέσης Ανατολής) που το έχουν ως street food και να πληρώσει πάμφθηνα. Η επιλογή ανήκει στον καθένα μας. ακριβώς αυτό. αλλά είπαμε μόδα, θέλουμε να είμαστε In 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 χαχαχα εδω ο αλλος πουλαει σουβλακι με ψαρι ρε τι να μας πεις; 1
fingolfingr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, l337 είπε Ζω για τη στιγμή που το σουβλάκι θα πωλείται όπως παλιά ΧΩΡΙΣ πατάτες 😛 Προεδρος στο Καλαμάκι. Ούτε πατατες, ούτε γύρο ούτε τζατζικι (είχε svw γιαουργιου). Μία φορα πήγα, εφαγα ακυρο και στα 3 και εφυγα 2 ώρες πριν, palasd είπε Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός γιατί πίτα γύρο 1,50 Ε έχω πολλά χρόνια να δω Μια κουβέντα θα πω ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ Κοντά στο σπίτι μου εχει εναν με 1.2€. Αλλα η πίτα είναι μικρή. Τα είχε παλιοτερα 1€ αλλα με την αλλαγή του ΦΠΑ... είπε να κανει μια γεναια αυξηση. Εγώ από την αλλη δεν εχω καταλαβει τι εννοούμε με τον όρο φαλαφελ. Μιλάμε για αραβική με γεμιση αναλογή ή τους κεφτεδες. Εγώ παντως μία φορα εφαγα φαλαφελ (κεφτεδες) στην Αίγυπτο. Ήθελα να φάω κάτι διαφορετικό βλέπεις. Πέρασα τις επόμενες 2 μέρες με το στομάχι χάλια.
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Φαλαφελ έχει τίμιο με 2,5 € στο Μοναστηράκι στην Ερμού όπως πας προς Σύνταγμα στην εκκλησία την μικρή αριστερά πάνω , πολύ καλή ποσότητα 1
Getta Robo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 14 hours ago, randomcat said: και βλέπω μια ψιλομπαγιάτικη λεπτή πίτα ανοιγμένη που γινόταν εύκολα κομματάκιααλλά τουλάχιστον αρκετά από αυτά τα φτιάχνουν γεμάτα, χορταστικά και νόστιμα. Ειναι απαραδεκτο να αγοραζεις κατι μπαγιατικο, και εξυπακουεται πως υγειονομικα ειναι μεγαλο σφαλμα τους. Μπορεις να καλεσεις και να ζητησεις καποιον υπευθυνο να παραπονεθεις γιαυτο. Αν ειναι δυνατον να δινεις τοσα χρηματα για το τιποτα και να ειναι αλλοιωμένο και το φαγητο. Απο εκει και περα, απο τοτε που καγκουρο-χιπστεροποιηθηκε το Γκαζι, τα περισσοτερα καταστηματα τριγυρω ειναι πανακριβα. Εδω και χρονια. 1
παπι Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, tsioulak είπε Που τα ειδες ολα αυτα; Επειδη εγω το μονο που βλεπω ειναι συνεχομενη πτωση της ποιοτητας με συγχρονη αυξηση της τιμης καθως και μια μικρη πτωση της ποσοτητας, πλεον ψαχνω καλο σουβλατζιδικο που να αξιζει τα λεφτα του με το τουφεκι, και μενω και Θεσσαλονικη. Ενω εδω αθηνα δακρυζουμε από ποιότητα και τιμη. Το 90% δουλευει με προκατ σουβλακια/γυρο απο megagyro και προκατ πιτες απο ασσος, προκατ σαλατες απο φρεσκουλης. Πας σε 10 διαφορετικα μ;γαζια και τρως ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η τιμη... Προβδομαδα εφαγα ενα πιτογυρο στο καλοψημενο και με χρεωσε 2.4€. 1
Nate Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εδώ Ηράκλειο Κρήτης έχει φαλάφελ σε ένα σουβλατζίδικο, τιμή ίδια με τις υπόλοιπες πίτες. Να ρωτήσω, όσοι τρώτε φαλάφελ, βάζετε μέσα ό,τι βάζετε και στην πίτα γύρο, κοτόπουλο κτλ. που τρώτε ή βάζετε κάτι άλλο; Δεν έχω φάει ποτέ και θέλω να δοκιμάσω.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, patrickdrd είπε και δεν χτυπαω μια ρεβυθαδα σουπερ σπεσιαλ αμα θελω να φαω ρεβυθια; και θα χορτασω και λιγοτερα θα πληρωσω +1000 κι αν τα πεις ροβύθια θα γεμίσει το στόμα σου χωρίς να τα φας 1
villasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Παντως παιδια αρχες λιοσιων , ολη η αχαρνων σχεδον ( οπου μυρισεις ναργιλε ) , το μεταξουργειο κλπ εχουν μαγαζια ( που τα εχουν μεταναστες ) και εχουν φτηνους και καταπληκτικούς ροβυθοκεφτεδες . Τωρα αμα πατε σε gourmεδιες μαγαζια καλα σας κανουν και σας βαρανε ...... Παντως τους πιο καλους τους έτρωγα χρονια πριν ( τωρα αλλαξε ονομα & ιδιοκτητες ) στο ΝΟΥΡΑ στην Μ.Αλεξανδρου στο μεταξουργειο , ο κυρ Ηλιας εκανε καταπληκτικα φαγητα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 10 minutes ago, villasg said: Παντως παιδια αρχες λιοσιων , ολη η αχαρνων σχεδον ( οπου μυρισεις ναργιλε ) , το μεταξουργειο κλπ εχουν μαγαζια ( που τα εχουν μεταναστες ) και εχουν φτηνους και καταπληκτικούς ροβυθοκεφτεδες . Τωρα αμα πατε σε gourmεδιες μαγαζια καλα σας κανουν και σας βαρανε ...... Παντως τους πιο καλους τους έτρωγα χρονια πριν ( τωρα αλλαξε ονομα & ιδιοκτητες ) στο ΝΟΥΡΑ στην Μ.Αλεξανδρου στο μεταξουργειο , ο κυρ Ηλιας εκανε καταπληκτικα φαγητα Αυτό που είναι στην αρχή της Λιοσίων (νομίζω Λιοσίων 1) είναι από τα πιο γνωστά για original φαλάφελ κλπ. (http://popaganda.gr/afthentiko-tragano-falafel-stin-platia-vathi/) 1
villasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Και απο τα πιο παλια , τοτε που δεν ηξεραν οι πιο πολλοι τι σημαινει φαλαφελ
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, billdanos είπε Πάντως αφού το καταστρέψαμε το θέμα, να συμπληρώσω κι εγώ: ΘΑΝΑΤΟΣ στα τυλιχτά με πατάτες μέσα που δεν μπορούν να κλείσουν και που είναι μισό κιλό το ένα και πρέπει να βουτήξεις όλο το κεφάλι σου μέσα για το φας! BTW αν έχει εντοπίσει κανείς μαγαζί που να τα κάνει όπως παλιά μικρά και λαχταριστά (να χωράει στο στόμα και με 4-5 δαγκωνιές να το έχεις φάει), να με ενημερώσει. Δεν με νοιάζει το κόστος, πλερώνω όσο όσο! 😛 Ακούω καλά λόγια για το Hoocut στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το δοκίμασε κανείς? Εδώ είσαι Χρόνια ο "Λευτέρης" στη Νέα Σμύρνη .Τα σουβλάκια είναι πάντα με αλάδωτη πίτα, κρέας, κρεμμύδι, ντομάτα, αλατοπίπερο. Σως διαφόρων ειδών, πατάτες, κλπ απλά δεν παίζουν. Σίγουρα δεν είναι το μεγαλύτερο σουβλάκι, αφού για να το τουμπανιάσεις συνήθως βοηθάνε οι πατάτες . Παλιά "έπαιζε" στην Ομήρου αλλά τελευταία έχει μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Από τη μετεγκατάσταση δεν έχω περάσει. Ελπίζω να μην άλλαξε και άρχισε το πατατικό. 1
laradoomed123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Για φτηνό και καλό φαλάφελ τσεκάρετε το Persepolis στις αρχές της Αχαρνών. Μέχρι πέρσι το είχε 1ε, τώρα νομίζω το χει πάει 1,5ε. Αλλά αντί για πατάτες πείτε του να βάλει τηγανιτή μελιτζάνα, που σε συνδιασμό με τις πίκλες το κάνει τούμπανο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα