JimasGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αδιαμφισβητητα ο βασιλειας του thread ειναι η ανδρικη εσπαντριγια!
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, idomeneas7 είπε Μετά από σοβαρή σύσκεψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απαιτείται να συλλέξουμε όλα τα είδη γυφταριού για επιστημονική χρήση. Αυτά που έχουμε έτοιμα είναι: παπούτσια stan smith, ψηλόμεσα παντελόνια, φαρδιές μπλουζες που βαζουν μεσα στα παντελόνια, σκουλαρικια με φούντες απο δέστρες κουρτίνας, χρωματισμένα φρύδια, κατουρλι ανταυγειες, παπουτσια με χοντρο ισιο πατο, σακιδια πλατης MCM, μπλουζες με φράκο από πίσω και παπούτσια με φελο. Αντε πειτε. Αν και δεν είχα ποτέ, θα διαφωνήσω σχετικά με την "συμμετοχή" τους στη λίστα σου. Ίσως με συγκεκριμένο συνδυασμό ατόμου (ντύσιμο/στυλ) να μπορεί κάποιος να σχολιάσει κάτι αλλά και πάλι σίγουρα όχι για λίστα γυφταριού και βέβαια όχι σαν πρώτη σκέψη. Μήπως έχεις αρνητικές εμπειρίες από άτομο του παρελθόντος/παρόντος σου που τα φορούσε και σε επηρεάζει λίγο;
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mary είπε Η απορία σε αυτό είναι : μπορούν να πιάσουν τίποτα με τέτοια νύχια; κωλ*χ#ρτο στη τουαλέτα; μάλλον όχι Να πατήσεις καζανάκι; όχι Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πόσο βρωμιαρες είναι αυτές που έχουν τέτοια νύχια. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, you have a point mary. Mακριά οι βρωμιάρες από μας! Είμεθα καθαρά παιδιά 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μήπως έχεις αρνητικές εμπειρίες από άτομο του παρελθόντος/παρόντος σου που τα φορούσε και σε επηρεάζει λίγο; Δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω σε κάποιον με τέτοια παπούτσια οπότε όχι.
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγω φταιω που σου πα για το alba 😛 Ε οχι και γυφτια τα stan & η mcm.... μαργαρίτα, ο μιμητισμος την πειραζει οχι το προϊόν αυτό καθ αυτο, πήρε πρώτη και απο τα δυο και σπάστηκε που εγινε μοδα και τωρα ωρα να πουμε για τα μπραζιλιαν στην παραλία
idomeneas7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Το προϊόν με χαλάει και σιγά μην το έπαιρνα. Από παλιότερα χρόνια με χαλαγαν οι τσαντες TOUS με τα αρκουδακια και κατι Longchamp γεροντιστικες. Οπως και οι μπαλαρινες Tory Burch με το τεραστιο στρογγυλο μεταλλο.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε και τωρα ωρα να πουμε για τα μπραζιλιαν στην παραλία Χάλια είναι.. Να τα βγάλουν! Περήφανος υποστηρικτής του κινήματος ομοιόμορφο μαύρισμα παντού 1
Stamer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε μαργαρίτα, ο μιμητισμος την πειραζει οχι το προϊόν αυτό καθ αυτο, πήρε πρώτη και απο τα δυο και σπάστηκε που εγινε μοδα Αυτό το πιστεύω! Αν κάτι παίρνει μεγάλες διαστάσεις κιόλας (επιδημίας ενα πραμα) τότε ακόμα χειρότερα. Το ίδιο είχα πάθει με το iphone το 2007 που δεν υπήρχε στην Ελλάδα και όλοι το κοίταζαν σαν ufo. Μετά το 5 σταμάτησα και σιχάθηκα να το βλέπω, δεν άντεξα άλλο!
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, Έλεος είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σιχαίνομαι παντώς τύπου ψεύτικο νύχι πιο μακρί από μισό πόντο. Το θεώρησα αντιαισθητικό και κιτς από την πρώτη στιγμή που το είδα σε γυναικείο χέρι. -επειδή σε αντρικό είναι έκτακτο Πλέον όποτε βλέπω κοπέλα με γυμνό νορμάλ νύχι ίνσταντλι κερδίζει πόντους συμπάθειας και ενδιαφέροντος και μου γεννιούνται απορίες τύπου "τι πήγε τόσο σωστά στη ζωή σου;". 😄 Σαν σουτζουκάκια σμυρνεικα είναι αυτά τα δάχτυλα ρε συ. 17 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, you have a point mary. Mακριά οι βρωμιάρες από μας! Είμεθα καθαρά παιδιά Όχι όλοι...
spectaculator Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, mp123 είπε τζιν παντελονι σιδερομενο με τσακιση στην μεση.γενικα οτι '80 . ναι ειμουν παιδι των 80΄και ντρεπομε για αυτο. μαλλι λασποτηρας , μαλλινη μπλουζα μεσα απο το παντελονι , doc martins , wermaht μποτες , stan smith , all star. Άσε ρε φίλε, πονεμένες ιστορίες. Θυμάμαι που όλα τα παιδιά στο σχολείο φορούσαν τζιν παντελόνι κι εμένα η μάνα μου μ' έντυνε με κοτλέ καμπάνα! Άστα να πάνε! 2
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Και μερικές εικόνες....φρίκης: 1) οι τεράστιες ΒΑΤΕΣ 2) Τα choker που είχαν σχεδόν όλα τα κοριτσάκια στα 90s και που ΔΥΣΤΥΧΩΣ πριν λίγα χρόνια επέστρεψαν στη μόδα. 3) Τα γυαλιστερά κολάν.. 4) Τα flatforms [ή αλλιώς: πώς να δείξει ατσούμπαλο ή/και χοντρό ακόμα και ένα λεπτό πόδι]. 2
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Άσε ρε φίλε, πονεμένες ιστορίες. Θυμάμαι που όλα τα παιδιά στο σχολείο φορούσαν τζιν παντελόνι κι εμένα η μάνα μου μ' έντυνε με κοτλέ καμπάνα! Άστα να πάνε! Εμενα τζιν με τσακιση αλλα και κοτλε παλι με τσακιση Τα αθλητικα τα zita hellas η' τις ελβιελες τα θυμασε. αλλη πονεμενη ιστορια 😂 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από mp123
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 5 minutes ago, mp123 said: Εμενα τζιν με τσακιση αλλα και κοτλε παλι με τσακιση Τα αθλητικα τα zita hellas η' τις ελβιελες τα θυμασε. αλλη πονεμενη ιστορια 😂 Ίσα με τη μάνα μου πρέπει νά'σαι εσύ :')
spectaculator Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ίσα με τη μάνα μου πρέπει νά'σαι εσύ :') Όχι τόσο και γι' αυτό ήταν τόσο δράμα! : )))))
vrwmiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Και μερικές εικόνες....φρίκης: 1) οι τεράστιες ΒΑΤΕΣ 2) Τα choker που είχαν σχεδόν όλα τα κοριτσάκια στα 90s και που ΔΥΣΤΥΧΩΣ πριν λίγα χρόνια επέστρεψαν στη μόδα. 3) Τα γυαλιστερά κολάν.. 4) Τα flatforms [ή αλλιώς: πώς να δείξει ατσούμπαλο ή/και χοντρό ακόμα και ένα λεπτό πόδι]. Και εκείνα τα καλώδια τηλεφώνου που φοράνε στον αγκώνα, δεν μπορώ να καταλάβω που χρησιμεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις