Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έως τον Οκτωβρίο νοίκιαζα ένα σπίτι στο οποίο είχα δικα μου έπιπλα. Έπειτα το άφησα αλλά συνεννοηθήκα με την ιδιοκτήτρια να αφήσω τα έπιπλα στο σπίτι καθώς δεν είχα χώρο να τα μετακινήσω. Ακόμη χρωστούσα τρία ενοίκια έως τότε που αργότερα συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω  τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giorgos012 είπε

συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω  τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ??

Στο ενδεχόμενο να τα πούλησε η να τα χάρισε για να μπορέσει να το ξανανοικιάσει,μετα τη "οχι στα σίγουρα συνενόηση",αν όχι  "κατάσχεση" πως αλλιώς θα το θεωρούσες?

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giorgos012 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Έως τον Οκτωβρίο νοίκιαζα ένα σπίτι στο οποίο είχα δικα μου έπιπλα. Έπειτα το άφησα αλλά συνεννοηθήκα με την ιδιοκτήτρια να αφήσω τα έπιπλα στο σπίτι καθώς δεν είχα χώρο να τα μετακινήσω. Ακόμη χρωστούσα τρία ενοίκια έως τότε που αργότερα συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω  τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ??

Καταρχήν μπορείς να αποδείξεις με οποιοδήποτε τρόπο πως η ιδιοκτήτρια έχει στην κατοχή της έπιπλα που ανήκουν σε σένα? Αν όχι τότε υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να σου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα, αλλά και να σε κυνηγήσει κιόλας για τα 3 τρία μισθώματα που χρωστάς.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να υπογράψεις όταν έφυγες ότι θα σου κρατάει τα έπιπλα μέχρι να φέρεις τα τρία ενοίκια, τώρα πολύ δύσκολο άσε που τα έπιπλα μπορεί να έχουν κάνει φτερά να τα έχει πουλήσει δηλαδή ή να τα έχει δώσει αλλού.

Δημοσ.

Μίλα μαζί της μήπως τα βρείτε. Είναι καθαρά θέμα συνεννόησης και από αυτά που έγραψες φαίνεται αρκετά συνεννοήσιμη.

Δημοσ.

Αν παρέδωσες τα κλειδια, εληξες το συμβόλαιο και δεν εχεις υπογράψει χαρτι μετα 10 μηνες, εγω θα τα ειχα βγαλει στο δρόμο

Θα εισαι πολυ τυχερός αν μπορέσεις να βρεις ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...