Giorgos012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Έως τον Οκτωβρίο νοίκιαζα ένα σπίτι στο οποίο είχα δικα μου έπιπλα. Έπειτα το άφησα αλλά συνεννοηθήκα με την ιδιοκτήτρια να αφήσω τα έπιπλα στο σπίτι καθώς δεν είχα χώρο να τα μετακινήσω. Ακόμη χρωστούσα τρία ενοίκια έως τότε που αργότερα συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ??
momotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giorgos012 είπε συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ?? Στο ενδεχόμενο να τα πούλησε η να τα χάρισε για να μπορέσει να το ξανανοικιάσει,μετα τη "οχι στα σίγουρα συνενόηση",αν όχι "κατάσχεση" πως αλλιώς θα το θεωρούσες? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από momotis
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Giorgos012 είπε Καλησπέρα παιδιά Έως τον Οκτωβρίο νοίκιαζα ένα σπίτι στο οποίο είχα δικα μου έπιπλα. Έπειτα το άφησα αλλά συνεννοηθήκα με την ιδιοκτήτρια να αφήσω τα έπιπλα στο σπίτι καθώς δεν είχα χώρο να τα μετακινήσω. Ακόμη χρωστούσα τρία ενοίκια έως τότε που αργότερα συνεννοηθήκα να τα βρούμε στα επιπλα (να τα κρατήσει) αλλά όχι κάτι στα σίγουρα. Πλέον έχω τα λεφτά να ξεχρεωσω και θα ήθελα ώστε να πάρω τα έπιπλα πισω. Υπάρχει περιπτωση να μου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα (τα οποία έχουν κόστος πολλαπλάσιο των χρημάτων που χρωστάω) και στην ουσία επειδή ήταν στο σπίτι της να τα 'κατασχει' ?? Καταρχήν μπορείς να αποδείξεις με οποιοδήποτε τρόπο πως η ιδιοκτήτρια έχει στην κατοχή της έπιπλα που ανήκουν σε σένα? Αν όχι τότε υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να σου πει ότι δεν θέλει καθώς κρατάει τα έπιπλα, αλλά και να σε κυνηγήσει κιόλας για τα 3 τρία μισθώματα που χρωστάς.
super3bingo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Κανονικά θα έπρεπε να υπογράψεις όταν έφυγες ότι θα σου κρατάει τα έπιπλα μέχρι να φέρεις τα τρία ενοίκια, τώρα πολύ δύσκολο άσε που τα έπιπλα μπορεί να έχουν κάνει φτερά να τα έχει πουλήσει δηλαδή ή να τα έχει δώσει αλλού.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μίλα μαζί της μήπως τα βρείτε. Είναι καθαρά θέμα συνεννόησης και από αυτά που έγραψες φαίνεται αρκετά συνεννοήσιμη.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Αν παρέδωσες τα κλειδια, εληξες το συμβόλαιο και δεν εχεις υπογράψει χαρτι μετα 10 μηνες, εγω θα τα ειχα βγαλει στο δρόμο Θα εισαι πολυ τυχερός αν μπορέσεις να βρεις ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα