Jiakometi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Πολλά μέσα ευρωπαϊκών χωρών έχουν μετασταθμεύσει στη Σουηδία τις τελευταίες μέρες. Όντως ........ μόλις το άκουσα....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 12 minutes ago, McNerd said: η δημοσιοκαφρία έχει αναλάβει δράση με δημοσίευση καμμένων τραυματιών από κρεβάτια νοσοκομείων κ.α. Έτσι λειτουργούν παντού. Εκτός αν θα ήταν καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις να μεταδίδουν συνεχώς το «καφέ της χαράς»! Οκ και γω δεν μπορώ την υπερβολή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται για να καταλαβαίνουν τα ζωαδια που έβαλαν (αν) τις φωτιές, τι έχουν κάνει ακριβώς...
redykt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 γνωριζουμε πιθανες αιτιες ; κλασικα εμπρησμοι ; γιατι κατι πηρε το ματι μου για εκρηξη ΔΕΔΔΗΕ
fotodv7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Πόσο ζώα είναι κάποιοι που προσπαθούν να επωφεληθούν πολιτικά μέσα από αυτή την κατάσταση... 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Just now, redykt said: γνωριζουμε πιθανες αιτιες ; κλασικα εμπρησμοι ; γιατι κατι πηρε το ματι μου για εκρηξη ΔΕΔΔΗΕ Με ισχυρούς ανέμους εύκολα μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα σε καλώδια ΔΕΗ κλπ και να προκληθεί πυρκαγιά. Όπως βέβαια και με ισχυρούς ανέμους μπορεί να αναλάβουν δράση και οι γνωστοί καταπατητές... 1
jmirko15 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Έτσι λειτουργούν παντού. Εκτός αν θα ήταν καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις να μεταδίδουν συνεχώς το «καφέ της χαράς»! Οκ και γω δεν μπορώ την υπερβολή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται για να καταλαβαίνουν τα ζωαδια που έβαλαν (αν) τις φωτιές, τι έχουν κάνει ακριβώς... Νομίζεις τους νοιάζει;.. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι περιοχές εκεί στην Ανατολική Αττική είναι κατάφυτες και είναι μέρη παραθερισμού. Οι νεκροί θα είναι πολλοί λέει η λογική. Πάρα πολλοί δυστυχώς Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Τοξοβόλος___U__K
Froskeas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μάλλον πάμε για ΠΟΛΛΟΥΣ νεκρούς. Πολλούς ομως.. 1
helicoid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, billdanos είπε Οκ και γω δεν μπορώ την υπερβολή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται για να καταλαβαίνουν τα ζωαδια που έβαλαν (αν) τις φωτιές, τι έχουν κάνει ακριβώς... Πραγματικά πιστεύεις οτι κάποιος (δεν τον αποκαλώ καν άνθρωπο) που βάζει φωτιές επι πληρωμή ή για ίδιον χρηματικό/μεσιτικό όφελος θα νοιώσει τύψεις αν δει έναν καμμένο στο νοσοκομείο ή αν ακούσει για μερικούς νεκρούς; Η πυρκαγιά είναι πολύ σκληρό έγκλημα, δεν είναι κλοπή, ούτε βανδαλισμός. Πόσο μάλλον δε όταν μιλάμε για δασική που εκεί αμέσως αμέσως σκοτώνει χιλιάδες πολυετή δέντρα, χιλιάδες ζώα μεταξύ τους και απειλούμενα είδη, με βιοκλιματικές επιπτώσεις πάνω σε πολλούς τριγύρω κατοίκους και όχι μόνο. Δεν μιλάω καν για το αισθητικό κομμάτι, το πράσινο, το οξυγόνο, κτλ. Ε λοιπόν, αυτός που κάνει το παραπάνω συνειδητά, νομίζεις οτι θα νοιώσει ενοχές αν κάψει και 2-3 ανθρώπους; Δε νομίζω. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από helicoid 4
McNerd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Έτσι λειτουργούν παντού. Εκτός αν θα ήταν καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις να μεταδίδουν συνεχώς το «καφέ της χαράς»! Οκ και γω δεν μπορώ την υπερβολή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται για να καταλαβαίνουν τα ζωαδια που έβαλαν (αν) τις φωτιές, τι έχουν κάνει ακριβώς... Εγω δεν είπα να μη γίνεται ρεπορτάζ γενικώς και να βάλουν καφέ της χαράς. Οι συγκεκριμένες φωτό που είδα εμένα μου φαίνονται ασέβεια προς τα θύματα. Δημοσίευση φωτογραφιών νεκρών, τραυματιών στα νοσοκομεία κλπ. δεν γίνεται παντού απ' όσο έχει πέσει στην αντίληψή μου... Και ούτε θα επιφέρει κάποια μεταμέλεια στους ενόχους... Οπως και να χει, αυτο ειναι το λιγότερο τώρα
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Αν πιστέψουμε σε μαρτυρίες και τα κοράκια τους δημοσιοκάφρους τότε μιλάμε για πάρα πολλούς νεκρούς. Ειμαστε gtp. Καντε με ban γιατί θα αρχίσω να μιλάω πολιτικά. Και δεν ψηφίζω κανέναν τους...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, akamar said: Κρίμα . Νεκρή γυναίκα 70 ετών πολυς κόσμος στις παραλίες Διαβάζω για ένα παιδί που μάζεψαν από τη θάλασσα νεκρό... Η αυριανή μέρα θα είναι δύσκολη. Ψιλοβαρεθηκα κάθε χρόνο-παραχρονο τα ίδια και τα ίδια... 😕 Ps: Αν το θέλετε ανοιχτο το τοπικ, αφήστε απ έξω οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση. 5
panossar95 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως οποίος έχει πάει προς Κινέτα τα πραγματα είναι απαράδεκτα με τα σπίτια. Προφανώς δεν είναι ώρα για τέτοια αλλά αν δεν είχαν χτιστεί ποτε δεν θα είχαμε τέτοια γεγονότα. Θυμάμαι να περνάω με το λεωφορείο για να πάω στη Κόρινθο μέσα από Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους και πραγματικά τα σπίτια ήταν κτισμένα μέσα στο δάσος. Όχι δίπλα σε δρόμο, όταν λέω μέσα, το εννοώ. Ακριβώς στο κέντρο του δάσους. Όπως είπα και πριν 1 νεκρό δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε. Πιστεύω ότι θα είναι πάνω από 20 αύριο, δυστυχώς. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από panossar95 1
Irene.j Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, billdanos είπε Έτσι λειτουργούν παντού. Εκτός αν θα ήταν καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις να μεταδίδουν συνεχώς το «καφέ της χαράς»! Οκ και γω δεν μπορώ την υπερβολή, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως χρειάζεται για να καταλαβαίνουν τα ζωαδια που έβαλαν (αν) τις φωτιές, τι έχουν κάνει ακριβώς... Και να καταλαβαιναν δε θα αλλαζε τιποτα τωρα πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις