Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 ατομα καταγεγραμμενα επίσημα νεκροί + 26 άτομα δυστυχώς σε μια ταβέρνα που κάηκαν οι άνθρωποι επειδή είχαν εγκλωβιστεί...

:( :(

και κάτι πήρε το μάτι μου σε μια στιγμή ότι κάηκαν και μερικά άτομα σε ένα χωράφι που δεν μπορούσαν να φύγουν :(

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λέξη κρίμα είναι πολύ λίγη. Ωστόσο είμαι περίεργος, πως το ξέρετε ότι είναι τα περισσότερα από τα καμένα είναι αυθαίρετα;

Επεξ/σία από studiokristo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

24 ατομα καταγεγραμμενα επίσημα νεκροί + 26 άτομα δυστυχώς σε μια ταβέρνα που κάηκαν οι άνθρωποι επειδή είχαν εγκλωβιστεί...

Βάλε και 30 στο κόκκινο λιμανάκι που μεταδίδει τώρα ο σκάι

Άκυρο, αν κατάλαβα καλά οι 30 στο κόκκινο λιμανάκι είναι οι 26 της ταβέρνας

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, studiokristo said:

Η λέξη κρίμα είναι πολύ λίγη. Ωστόσο είμαι περίεργος, πως το ξέρετε ότι είναι τα περισσότερα από τα καμένα είναι αυθαίρετα;

Η φωτιά πέρασε σε κατοικημένες περιοχές με νόμιμες κατοικίες κλπ... 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Βάλε και 30 στο κόκκινο λιμανάκι που μεταδίδει τώρα ο σκάι

Άκυρο, αν κατάλαβα καλά οι 30 στο κόκκινο λιμανάκι είναι οι 26 της ταβέρνας

Σωστά

Δημοσ.

εντάξει σιγά θα έχουμε 100 νεκρούς, χιλιάδες άστεγες οικογένειές, θα το ρίξουμε σε τίποτα πράκτορες και ΟΛΑ καλα. τι σκατε; ούτε αυτάκι δεν θα ιδρώσει. μερικές συγνώμες, θα πούμε και για τους προηγούμενους και θα πάμε για φρέντο εσπρέσο σκέτο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, karaLRS said:

εντάξει σιγά θα έχουμε 100 νεκρούς, χιλιάδες άστεγες οικογένειές, θα το ρίξουμε σε τίποτα πράκτορες και ΟΛΑ καλα. τι σκατε; ούτε αυτάκι δεν θα ιδρώσει. μερικές συγνώμες, θα πούμε και για τους προηγούμενους και θα πάμε για φρέντο εσπρέσο σκέτο. 

Παραιτήσεις δεν προβλέπονται...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ThReSh said:

Παραιτήσεις δεν προβλέπονται...

Τα εκ των υστέρων λίγη σημασία έχουν. Το θέμα είναι να γίνεται κάτι πριν... 

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο κρίμα τόσες ζωές.. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά γιατί εχθες δεν έριχναν νερά απο πανω με ελικόπτερα τουλάχιστον?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Τα εκ των υστέρων λίγη σημασία έχουν. Το θέμα είναι να γίνεται κάτι πριν... 

όχι έχει σημασία γιατί συντηρείς ένα κλίμα ατιμωρησίας. δηλαδή εάν περάσω το στοπ και σκοτώσω να μην δικαστώ το κακό έγινε; πρέπει να υπάρχουν παραιτήσεις και δικαστήρια. 

Γιατί δεν πετάνε τα αεροσκάφη; γιατι δεν υπάρχουν κρουνοι; γιατι γιατί γιατί. 

ανθρωποκτονία με πρόθεση!! 

Μόλις τώρα, daPro είπε

Ποσο κρίμα τόσες ζωές.. Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλά γιατί εχθες δεν έριχναν νερά απο πανω με ελικόπτερα τουλάχιστον?

ίσως ο αέρας και οι αναταράξεις από τα γύρω βουνά 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για όσους γνωρίζουν, αυτό που έγινε χθες, και τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Αυστραλίας να ειχαμε, ισως να μη προλαβαίναμε να το αντιμετωπίσουμε.

Δε το λέω εγω. Το λένε όσοι κατάφεραν και γύρισαν πίσω από νωρίς από το μπάνιο τους στη Ν. Μάκρη και οι διασώστες.

Σε κάποια φάση φυσαγε απίστευτα πολυ! Το περίεργο ειναι πάντα το πως γινεται να έχεις 4-5 διαφορετικές εστίες.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορω να το χωνεψω...τοσοι ανθρωποι...οικογενειες,παιδια με τοσο φριχτο τροπο.

Μαυρισε η ψυχη μου,δεν εχω λογια.

Στη θεση τους θα μπορουσε να ηταν ο καθενας μας.

Κουράγιο στους οικείους τους

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...