Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Βγηκε και επισημο Amber Alert.

Απλα με ξεπερνα αυτο το τι μπορει να εγιναν 2 παιδιά που τα είδαν στο βιντεο των διασωθέντων, δεν στεκει...

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απ την αστυνομία, τα κοριτσάκια στο βίντεο δεν ήταν τα δίδυμα. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως για αυτό κοινοποιήθηκε τώρα το alert;

Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια βάζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για για παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του. Πηγή: Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες | iefimerida.gr 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stormrain είπε

Βγηκε και επισημο Amber Alert.

Απλα με ξεπερνα αυτο το τι μπορει να εγιναν 2 παιδιά που τα είδαν στο βιντεο των διασωθέντων, δεν στεκει...

FB_IMG_1532519433793.jpg

Δεν είναι σίγουρο ότι ήταν αυτά. Εκτός αν τα  απαγαγαν. Δεν πιστεύω να βρεθούν μάλλον είναι νεκρά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μακάρι να στέκει και να βρεθούν αλλά τόσες ώρες μετά οι πιθανότητες όλο και μειώνονται... 

Τώρα ειπώθηκε δυστυχώς οτι δεν ήταν τελικά αυτά τα κοριτσάκια στη βάρκα.

Δημοσ.

Οπότε η πέθαναν, η απαγωγή.

Μάλιστα....

(Μακάρι να βρεθούν βέβαια αλλά μετά τοσες ώρες και ενώ δεν υπάρχουν πουθενά,μάλλον απίθανο)

Δημοσ.

Είμαι Αθήνα και ρίχνει καρεκλίτσες... εύχομαι μόνο να ρίχνει και δυτικότερα λίγο, εκεί που πρέπει. Σκέφτομαι όμως και αυτούς που θα βρίσκονται στις λάσπες (προσεχώς) για χίλιους δυο λόγους όμως εκεί πέρα... 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, stelios18120 said:

Οπότε η πέθαναν, η απαγωγή.

Μάλιστα....

(Μακάρι να βρεθούν βέβαια αλλά μετά τοσες ώρες και ενώ δεν υπάρχουν πουθενά,μάλλον απίθανο)

Ποια απαγωγή βρε παιδιά... Χάθηκαν μαζί με τους παππούδες τους μέσα στη φωτιά... 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ποια απαγωγή βρε παιδιά... Χάθηκαν μαζί με τους παππούδες τους μέσα στη φωτιά... 

Επειδή είναι παιδάκια και κοριτσακια,εγώ σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αυτό....δεν ξέρεις πότε πού και πότε θα βρεθεί ο άρρωστος/ανώμαλος να κάνει τέτοια. 

Μικρά παιδάκια είναι, μπορεί να σώθηκαν στην  ακτή να βγήκαν  και πχ να είπε ένας ελάτε να σας πάω στους γονείς σας και τα πήρε.

Βέβαια ότι και να έχει γινει,εκτός από το αν είναι ζωντανά είναι φρικτό...

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Επειδή είναι παιδάκια και κοριτσακια,εγώ σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αυτό....δεν ξέρεις πότε πού και πότε θα βρεθεί ο άρρωστος/ανώμαλος να κάνει τέτοια. 

Μικρά παιδάκια είναι, μπορεί να σώθηκαν στην  ακτή να βγήκαν  και πχ να είπε ένας ελάτε να σας πάω στους γονείς σας και τα πήρε.

Βέβαια ότι και να έχει γινει,εκτός από το αν είναι ζωντανά είναι φρικτό...

Δεν έχουν νόημα τέτοιες κουβέντες. Περιμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο, τίποτε άλλο.

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εννωώ ότι θέλει επί του θέματος.

Δεν είναι το insomnia πίνακας ανακοινώσεων / ενημέρωσης.

Ειναι χώρος συζήτησης.

Εκτός αν είναι να λέμε τους mods δημοσιογράφους ξέρω γω ή υπέυθυνους σύνταξης.

Όποιος θέλει ενημέρωση να απευθυνεται στους αρμορδίους.

Το θεμα ειναι να εκμεταλλευτουμε ΟΛΑ τα διαθεσιμα μεσα ωστε οσοι περισσοτεροι γινεται να διαβασουν αυτα που πρεπει. Ναι καποιος που δε θα τυχει να δει τη χ ανακοινωση στις ειδησεις ή το fb για παραδειγμα, μπορει να το δει στο insomnia και στο καθε insomnia!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Είμαι Αθήνα και ρίχνει καρεκλίτσες... εύχομαι μόνο να ρίχνει και δυτικότερα λίγο, εκεί που πρέπει. Σκέφτομαι όμως και αυτούς που θα βρίσκονται στις λάσπες (προσεχώς) για χίλιους δυο λόγους όμως εκεί πέρα... 

Είσαι σιγουρος οτι το εύχεσαι αυτο? Έχεις δει βροχή μετα απο πυρκαγιά? Μαύρο ποτάμι πίσσα,δηλητηριασμενο απο αποκαιδια, τοξίνες, επιβραδυντικους αφρούς, καμμενη ύλη και καθε λογης αιωρουμενο σωματίδιο. Μη σου τύχει. 

φυσικά καταλαβαινω πως το λες, ομως δεν ξερω αν είναι προτιμότερο να μην βρέξει τωρα απο το να βρέξει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Είσαι σιγουρος οτι το εύχεσαι αυτο? Έχεις δει βροχή μετα απο πυρκαγιά? Μαύρο ποτάμι πίσσα,δηλητηριασμενο απο αποκαιδια, τοξίνες, επιβραδυντικους αφρούς, καμμενη ύλη και καθε λογης αιωρουμενο σωματίδιο. Μη σου τύχει. 

φυσικά καταλαβαινω πως το λες, ομως δεν ξερω αν είναι προτιμότερο να μην βρέξει τωρα απο το να βρέξει.

Και δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο, δεν γνωρίζω καλά. Μακάρι να τα είχαμε όλα όπως πρέπει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

εννοειται οτι θες θα σου πω. μονο που ξεμενω απο μπαταρια, ειμαι απο βαρδια σε δραση και παλι βαρδια οποτε δεν το χω φορτισει. απλα στο λεω μη παρεξηγηθεις αμα σταματησω να απανταω καποια στιγμη

😕

κυκλοφορουσαν γενικα διαφορες ομαδες νεαρων κυριως ατομων, δεν θελω να βγαλω συμπερασμα τι δουλεια ειχαν να τριγυρνανε στα καμενα. οσο ημασταν εκει δεν εκαναν κατι παντως

βρηκαμε εκει και μια ομαδα του αιγαλαιου. τους ειχαμε πετυχει με δυο αμαξια (νομιζω) στη μαραθωνος αλλα στο νεο βουτζα ηταν ενα και ειχαν φαι και νερο. αν ειναι καποιος απ εκει ευχαριστουμε πολυ :)

επισης ηταν και στρατιωτικοι και προσκοποι. οι στρατιωτικοι ελεγχαν και αυτοι σπιτια (πηγαν ουσιαστικα απο μια μερια του οικισμου και μεις αλλη). δεν ξερω για τους προσκοπους

επισης υπηρχε σημαντικη δυναμη της πυροσβεστικης η οποια θα εμενε εκει μεχρι το πρωι. φανταζομαι αντιστοιχα και σ αλλους οικισμους.

εμεις λοιπον ξεκινησαμε για να βρεθουμε με το δημο ραφηνας, μας ανακατευθυναν στο κεντρο διοικησης της πυροσβεστικης και απο κει μας εδωσαν χαρτη και οδηγιες για να αναζητησουμε ανθρωπους στο νεο βουτζα. στα αμαξια ειχαμε παρει αρκετο εξοπλισμο. σακους α βοηθειων, επινωτιους, τις προσωπικες μας σακες, φορεια και ατομικο εξοπλισμο και ΜΑΠ. εν τελη πηραμε μαζι μας τα ατομικα ειδη και ενα σακο α βοηθειων για εμας εφοσον η δραση δεν θα χρειαζοταν κατι αλλο

στο χωριο εννοειται σκηνες που δεν τις εχουμε δει ουτε σε ταινιες.το πιο χαρακτηριστικο ειχαμε μπει και σε ενα κτηριο (σαλε?) ταιραστιο με ξυλινες σκεπαστες περα του κεντρικου κτηριου, οποτε και ειχαν γκρεμιστει. φαντασου τωρα να εισαι στα υπογια του και να χεις μονο το φως του φακου κεφαλης και γυρω γυρω σκοταδι και σταχτες να πεφτουν σα χιονι

περα απο αυτο τα περισσοτερα σπιτια ηταν σε καλη κατασταση, εκτος απο μερικα που καηκαν. καποιοι ανθρωποι μεναν ακομα, συνηθως δεν ειχαν ρευμα, τους λεγαμε γενικα να προσεχουν για κλεφτες

αναβαν συχνα πυκνα μικρες εστιες. οχι κατι το επικινδυνο καθως δεν ειχαν να εξαπλωθουν, αλλα εδειχνε πως υπογειως καιγαν ακομα

σχεδον ξεμεινα απο μπαταρ, οτι θες μ λες, θα τα δω το μεσημερι/απογευμα. εσυ θα πας και σημερα?

Do your job και μην σε απασχολεί. Εγω όχι σημερα δε θα πάω. Θα παω αύριο πάλι. Δεν έχω τη δυνατότητα να κάθομαι πολλές ώρες λόγω δουλειάς.

Εσεις ειστε πιο οργανωμένη ομάδα απο εμάς πάντως. Φακους κεφαλής? Εμεις ειχαμε απλά φακουδάκια, μπότες και γάντια και φορουσαμε κάτι πορτοκαλί αμάνικα για καταλαβαίνουν οι άλλες ομάδες οτι ειμαστε εθελοντικη ομάδα σε υπηρεσία :P

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλή συνέχεια και καλή δυναμη σε όλους όσους θα βρισκονται εκει αυτές τις μέρες.

• Like 2
Δημοσ.

Τα χαμένα κοριτσάκια σας μοιάζουν με αυτά στο βίντεο; Εμένα καθόλου. Νομίζω πως οι γονείς βλέπουν αυτό που ελπίζουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...