talibanakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, mikele13- είπε Μέχρι στιγμής 81 δυστυχώς..... Το μετα ειναι αυτο που φοβαμαι..
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, jokul7 είπε Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι αρχές ζητάνε από τον κόσμο πράγματα; Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τον προϋπολογισμό του κράτους σε συνεννόηση με supermarket και να πάρουν τα απαραίτητα; Γι'αυτό δεν πληρώνουμε τους φόρους; Πόσο σκατάδες μπορεί να είναι οι "υπεύθυνοι" που δεν μπορούν να οργανώσουν τα αυτονόητα; Αυτά λέω από χθες.. αλλα είμαι ο κακός της παρέας.
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, vagos789 said: Τι σημασία έχει το σπίτι του Ψινάκη; Πρέπει να λογοδοτήσει επειδή δεν κάηκε το σπίτι του ; Ναι είπε μια παπάρια εκείνη την ώρα για να μην τον ζαλίζουν , αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο. Εμ ναι , τι σημασια εχει ενας εκλεγμενος απο εσενα, τον μεσο Ελληνα, να βγαινει και να ισχυριζεται οτι εχει υποστει οσα υπεστη και ο λαουτζικος για να παρει κι αυτος μερικους ποντους συμπονοιας (aka ψηφους) ; Εχει καμια σημασια οταν οι αρχοντες λενε ψεματα μπροστα στα μουτρα σου; Οχι βεβαια, το κανουν για να μην τον πρηζουμε, αλλα εμείς, εκει, να τον πρηξουμε. Ε ρε κατι περιεργοι ψηφοφοροι που ελεγχουν τα λεγομενα και την αξιοπιστια των διοικουντων... Θα μπορουσε να βγει και ο πρωθυπουργος εχθες λοιπον να ελεγε, εχασα κι εγω την Περιστερα στην πυρκαγια, ετσι μωρε, για να μην του τα πρηζει ο λαουτζικος...Καλα τα λεω μεσε Ελληνα ψηφοφορε; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από YourTrueLegend 3
mikele13- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Το μετα ειναι αυτο που φοβαμαι.. Είτε είναι 81, είτε 101,δεν θα αλλάξει κάτι, τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή την χώρα.... Μετά από λίγο καιρό θα ξεχαστούν......
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Σύμφωνα με κάποιες πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της Πυροσβεστικής, η αίτια της πυρκαγιάς πιθανότατα οφείλεται στο δίκτυο της ΔΕΗ http://www.zougla.gr/greece/article/apo-edo-ksekinise-o-efialtis 2
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Ο ψινακης είναι αρκετά άξιος σαν πολιτικός. Μακάρι να είχε και παραπάνω θεση 1
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, bilya είπε το θέμα είναι οτι η ΛΕΑ στην Μαραθώνος την μπλοκαραν (οχι το κράτος), ολοι οι δρόμοι μπλοκαρισμενοι με αμαξια, μετά εχεις άτομα που τα έσωζαν κ ξαναγυρναγαν πίσω κτλπ κτλπ κτλπ οποτε το κράτος έκανε οτι μπορούσε. πχ στη Μάνδρα ΚΑΙ το κρατος εχει ξεκάθαρες ευθύνες. Διαφωνω ριζικα με το bold. Το οτι οι ηλιθιοι μπλοκαραν τη ΛΕΑ, δε σημαινει πως το κρατος εκανε ο,τι μπορουσε. Σημαινει πως οι ηλιθιοι προκαλεσαν προβληματα με τη ΛΕΑ (θες εγκληματικα, θες δολοφονικα, οπως θελεις πες τα) αλλα ταυτοχρονα, οχι, το κρατος δεν εκανε ο,τι θα επρεπε να ειχε κανει. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Το αν ηταν ο,τι μπορουσε τελικα ειναι αλλο κεφαλαιο και σιγουρα οχι της παρουσης και δε θα ηθελα να επεκταθω σε αυτο.
talibanakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mikele13- είπε Μετά από λίγο καιρό θα ξεχαστούν...... Αυτο σκεφτομουν χθες την ωρα που δουλευα και εβλεπα τις εξελιξεις. Οτι σε μερικες μερες θα ειναι σα να μην εγινε τιποτα,θα το θυμηθουν 1 χρονο μετα και θα μας το δειξουν στην τιβι "ενας χρονος" . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από talibanakos 3
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Just now, BLaCK_NePtUnE said: Σύμφωνα με κάποιες πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της Πυροσβεστικής, η αίτια της πυρκαγιάς πιθανότατα οφείλεται στο δίκτυο της ΔΕΗ http://www.zougla.gr/greece/article/apo-edo-ksekinise-o-efialtis Ουτε ο Ερντογαν; Ουτε ο Πουτιν; Ουτε εκεινοι που επιχειρουν την αποσταθεροποιηση της σταθερης μας χωρας; Ουτε ασσυμετρη απειλη; Ουτε καποιος τρελος που γυρναει βολτες και πεταει στουπια απο δω κι απο κει; Ουτε εμπρηστης εστω; 2
BLaCK_NePtUnE Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Ουτε ο Ερντογαν; Ουτε ο Πουτιν; Ουτε εκεινοι που επιχειρουν την αποσταθεροποιηση της σταθερης μας χωρας; Ουτε ασσυμετρη απειλη; Ουτε καποιος τρελος που γυρναει βολτες και πεταει στουπια απο δω κι απο κει; Ουτε εμπρηστης εστω; ε τώρα.. ακριβως ,κανείς δεν ξέρει προστοπαρών... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από BLaCK_NePtUnE
talibanakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Ουτε ο Ερντογαν; Ουτε ο Πουτιν; Ουτε εκεινοι που επιχειρουν την αποσταθεροποιηση της σταθερης μας χωρας; Ουτε ασσυμετρη απειλη; Ουτε καποιος τρελος που γυρναει βολτες και πεταει στουπια απο δω κι απο κει; Ουτε εμπρηστης εστω; Οχι οχι,το δικτυο εφταιγε. Ατυχημα ηταν.
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Αυτο σκεφτομουν χθες την ωρα που δουλευα και εβλεπα τις εξελιξεις. Οτι σε μερικες μερες δε θα τρεχει μια.. Εγώ δεν πρόκειται να ξεχάσω πάντως. Όλη την εφηβεία μου εκει την έβγαλα.
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Just now, talibanakos said: Οχι οχι,το δικτυο εφταιγε. Ατυχημα ηταν. Πες μου τη θεωρια συνομωσιας σου να σου πω ποιος εισαι...
Virus200 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Ηλεια: Γιαγια εψηνε κολυβα και της εφυγε η φωτια αν εσύ τώρα πιστεύεις ότι η φωτιά στην ηλεια έπιασε από την γιαγιά είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου. χωρίς παρεξήγηση πάντα. 1
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Πες μου τη θεωρια συνομωσιας σου να σου πω ποιος εισαι... Τα ufo με λέιζερ τα έκαψαν. Ποιος είμαι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις