jokul7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μην το κουράζουμε παιδιά, φταίνε οι νεκροί και ο Σκάι. Πάμε παρακάτω. 7
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, jokul7 είπε Μην το κουράζουμε παιδιά, φταίνε οι νεκροί και ο Σκάι. Πάμε παρακάτω. Καλά ο Σκάι έχει ξεσκιστει... Άμα γινόταν επί Κούλη θα ήταν πιο ήρεμοι, θα έλεγαν αυτό συμβαίνει δεκαετίες και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος τώρα ανέλαβε εξουσία, φταίει ο προηγούμενος κ.ο.κ Εδώ η αλλη του Σκάι παντρεύτηκε από οικογένεια Μπακογιάννη τι περιμένεις; Όχι ότι και οι άλλοι πάνε πίσω... 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην έχουμε αυταπάτες. Αγνοούμενοι σε τέτοιες πυρκαγιές κατά 95% δυστυχώς δεν έχουν και πολλές ελπίδες να βρεθούν. 3 λεπτά πριν, aris1986 είπε Καλά ο Σκάι έχει ξεσκιστει... Άμα γινόταν επί Κούλη θα ήταν πιο ήρεμοι, θα έλεγαν αυτό συμβαίνει δεκαετίες και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος τώρα ανέλαβε εξουσία, φταίει ο προηγούμενος κ.ο.κ Εδώ η αλλη του Σκάι παντρεύτηκε από οικογένεια Μπακογιάννη τι περιμένεις; Όχι ότι και οι άλλοι πάνε πίσω... Μόνο αν γεννήθηκες το 2014 μπορείς να υποστηρίζεις ότι η κριτική που ακούγεται σήμερα είναι αυστηρή. Δεν έχω ξαναδεί τόσες δεκαετίες πιο ήπια κριτική-αντιπολίτευση, παρά τις κλασικές δημοσιογραφικές υπερβολές. Ούτε κρεμάλες είδα στο σύνταγμα, ούτε γερμανοτσολιάδες,ούτε μολότωφ. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
redykt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 απορια, οι παραλιες εκει ειναι ολες ετσι βραχώδεις με γκρεμους;
jokul7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, aris1986 είπε Καλά ο Σκάι έχει ξεσκιστει... Άμα γινόταν επί Κούλη θα ήταν πιο ήρεμοι, θα έλεγαν αυτό συμβαίνει δεκαετίες και δεν πρόλαβε ο άνθρωπος τώρα ανέλαβε εξουσία, φταίει ο προηγούμενος κ.ο.κ Εδώ η αλλη του Σκάι παντρεύτηκε από οικογένεια Μπακογιάννη τι περιμένεις; Όχι ότι και οι άλλοι πάνε πίσω... Το ξέρεις ότι ο Σκάι είναι τηλεοπτικό κανάλι έτσι; Δηλαδή μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ και να δεις άλλο κανάλι. Λυπάμαι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω σε τι ενοχλεί ένα τηλεοπτικό κανάλι σε Δημοκρατικό πολίτευμα. 6
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δλδ ο ΣΚΑΙ δεν σας αρεσει με λιγα λογια γιατι σας ελεγε πριν,πως δεν γινεται με ενα νομο-ενα νομοσχεδιο να καταργηθει κανενα μνημονιο,ουτε υπαρχουν λεφτοδεντρα και οπως αποδειχτηκε αυτο ειχε δικιο και εσεις ειστε κουτορνιθια ,αλλεργικοι στην αληθεια και πιαστηκατε για πολλοστη φορα κοροιδα . Μαλιστα . Τωρα ας του προσαψουμε και τις φωτιες να ολοκληρωθει το ρεσιταλ παραλογισμου . Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από Fotis13 6
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε και τα δύο κοριτσάκια είναι αυτοί που ψάχνουν 100%... Είναι η γιαγιά και ο παππούς και τα 2 κοριτσάκια δίδυμα εγγονάκια.... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από stelios18120
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, jokul7 είπε Το ξέρεις ότι ο Σκάι είναι τηλεοπτικό κανάλι έτσι; Δηλαδή μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ και να δεις άλλο κανάλι. Λυπάμαι, αλλά αδυνατώ να καταλάβω σε τι ενοχλεί ένα τηλεοπτικό κανάλι σε Δημοκρατικό πολίτευμα. Εμένα έχει πολλά κουμπιά η lg στο τηλεκοντρόλ. Γυρνάω από εδώ γυρνάω από κει, βλέπω τι υποστηρίζει ο καθένας από ΕΡΤ μέχρι bluesky. Ξέρω... Απλά λέω αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει. Απλά.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Σε αλλα νέα ο ανύπαρκτος και άχρηστος Ψινάκης είπε και ψέμματα οτι το σπίτι του κάηκε όπως κατήγγειλε η ανήψια της Αννας Βισση της οποίας (ανηψιάσ) το σπίτι κάηκε ολοσχερώς 3
aris1986 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δλδ ο ΣΚΑΙ δεν σας αρεσει με λιγα λογια γιατι σας ελεγε πριν,πως δεν γινεται με ενα νομο-ενα νομοσχεδιο να καταργηθει κανενα μνημονιο,ουτε υπαρχουν λεφτοδεντρα και οπως αποδειχτηκε αυτο ειχε δικιο και εσεις ειστε κουτορνιθια και αλλεργικοι στην αληθεια και πιαστηκατε για πολλοστη φορα κοροιδα . Μαλιστα . Τωρα ας του προσαψουμε και τις φωτιες να ολοκληρωθει το ρεσιταλ παραλογισμου . Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα γιατί άμα σου πω τι ψήφισα θα κλαίς... Δεν θα σου αρέσει. Θα απειληθεί η "δημοκρατία" σου...👊👎 Και δεν έλεγε μόνο ο Σκάι για λεφτοδεντρα... Ένα κανάλι έλεγε και ξέρεις ποιο... Βρες τώρα ποιοι είναι οι αλλεργικοί και κουτορνιθια και δειξτους μου να τους ξέρω και εγώ... 1 1
Jimmy08 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στις 25/7/2018 στις 3:39 ΠΜ, akpe είπε Εκκένωση με ελικόπτερο κοντά σε περιοχή πυρκαγιάς, κοντά, ούτε καν δίπλα, είναι επικίνδυνο. Όχι μόνο από τους καπνούς, αλλά και από τη φωτιά που μπορεί να φτάνει τα δεκάδες μέτρα σε ύψος και να χτυπήσει το ελικόπτερο, τις αναθυμιάσεις, τη θερμότητα γενικά κ.ο.κ. Η οργάνωση θα έπρεπε να υπήρχε πολύ νωρίτερα: τη στιγμή που φάνηκε πως το μέτωπο πλησιάζε το χωριό (κάπου διάβασα πως τη βλέπανε στο απέναντι βουνό να πλησιάζει για δύο ώρες - δεν ξέρω αν αληθεύει) θα έπρεπε να δοθεί εντολή εκκένωσης. Το μόνο που άκουσα ήταν πως ο δήμαρχος δήλωσε στα κανάλια πως «δεν του δόθηκε» αυτή η εντολή. Η περιφέρεια λέει πως δόθηκε εντολή το απόγευμα. Μάντης δεν είμαι να ξέρω ποιός λέει ψέμματα, αλλά οκ, ο δήμαρχος όπως λέει δεν πήρε εντολή από την περιφέρεια, αλλά βλέπει πως η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα, δεν του έκοβε να τη δώσει ο ίδιος; Ας του πει κάποιος του κύριου δημάρχου, πως υπάρχει μια λέξη που λέγεται πρωτοβουλία... Αλλά τι είναι πιο εύκολο; Να κατηγορήσει άλλους για την αδράνειά του ή τον εαυτό του;
akpe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Jimmy08 said: Ας του πει κάποιος του κύριου δημάρχου, πως υπάρχει μια λέξη που λέγεται πρωτοβουλία... Αλλά τι είναι πιο εύκολο; Να κατηγορήσει άλλους για την αδράνειά του ή τον εαυτό του; Είχα δει ένα έγγραφο, δεν θυμάμαι που, που δήλωνε ρητά πως την ευθύνη για εντολή εκκένωσης την έχει ο δήμαρχος. Τι το ψάχνουμε τώρα... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από akpe
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Πωπωπω είδα πως έγινε το σπίτι του Ψινάκη ...κάηκε ολόκληρο τελικά Για την αναδόμηση του χρειάζεται. 6 φοίνικες 8 ξαπλώστρες 10 κιλά λευκό χρώμα εξωτερικού χώρου για την μάντρα που μαυρισε Ένα καθαρισμό πισίνας. Ωωωωωπ! έτοιμο το "καμμένο" και κατεστραμμένο σπίτι του. Τι βλάκας θεέ μου. Ο ψεύτης έλεγε κάηκε και δεν έχει πάθει τίποτα!!!! 4
Alithinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Καλά, εγώ ήδη ετοιμάζομαι για ενδεχόμενο σεισμού. Δεν έμεινε και τίποτα άλλο Έλεος όμως, τι άλλο θα πάει σκατά; Αέρας και φωτιά χτύπησαν μαζί, τώρα το νερό, άρα πιο στοιχείο μένει; η γη. 2
panossar95 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Βρεθηκαν 2 διδυμα κοριτσια, και 1 ηλικιωμενο ζευγαρι. Ολοι νεκροι.. Δεν παρακολουθω ειδησεις, τα ξερω απο δημοσιογραφο. Θα γινει ανακοινωση μολις υπαρξει ταυτοποιηση του γενετικου τους υλικου, απαγορευεται να αναφερουν επισημα στα μεσα την ειδηση μεχρι τοτε. Μα τοσες μέρες λένε για νεκρούς χωρίς ταυτοποίηση. Τι εννοείς απαγορεύεται? Όντως δε το γνωρίζω για αυτό ρωτάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις