Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οσον αφορα το θέμα κληρονομιάς

εχουμε ενα θειο ο οποιος μετα απο καποια χρονια απο το  θάνατο  του πηγε στη γυναίκα και στο γιο του  ενα  χρεος ...αποποιήθηκαν εκπρόθεσμα 

ωστοσο οκ αποποιηθηκαν...το ερωτήμα ειναι το εξης.

Η μάνα (γιαγια μου) του θειου πεθανε  6 μήνες μετά απ΄ο αυτον...το χρεος λοιπόν εφοσον τον αποποιηθηκαν η γυναίκα και το παιδι του....θα πάει στη γιαγια η οποία ήταν εν ζωή οταν πεθανε ο γιος της? και κατα συνεπεια αφου και η ιδια εχει πεθάνει στους κληρονόμους της? που ειμαστ εγω ο αδερφος μου και η θεια και ο γιος της που αποποιήθηκαν τον μπαμπα τους?

δηλ. ή θα πάει στην επόμενη ταξη? που ειναι (νομίζω) τα αδέρφια (δηλ. η μαμα μου) και τα ανιψια του (δηλ. εγω και ο αδερφός μου?) 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από apple2009
Δημοσ.
Στις 27/7/2018 στις 1:24 ΠΜ, apple2009 είπε

καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οσον αφορα το θέμα κληρονομιάς

εχουμε ενα θειο ο οποιος μετα απο καποια χρονια απο το  θάνατο  του πηγε στη γυναίκα και στο γιο του  ενα  χρεος ...αποποιήθηκαν εκπρόθεσμα 

ωστοσο οκ αποποιηθηκαν...το ερωτήμα ειναι το εξης.

Η μάνα (γιαγια μου) του θειου πεθανε  6 μήνες μετά απ΄ο αυτον...το χρεος λοιπόν εφοσον τον αποποιηθηκαν η γυναίκα και το παιδι του....θα πάει στη γιαγια η οποία ήταν εν ζωή οταν πεθανε ο γιος της? και κατα συνεπεια αφου και η ιδια εχει πεθάνει στους κληρονόμους της? που ειμαστ εγω ο αδερφος μου και η θεια και ο γιος της που αποποιήθηκαν τον μπαμπα τους?

δηλ. ή θα πάει στην επόμενη ταξη? που ειναι (νομίζω) τα αδέρφια (δηλ. η μαμα μου) και τα ανιψια του (δηλ. εγω και ο αδερφός μου?) 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το σκεπτικό σου ξεκινάει με λάθος βάση, εκπρόθεσμα σημαίνει ότι η αποποίηση δεν έγινε εντός της προκαθορισμένης διορίας, συνεπώς δεν έχει ισχύ.

• Like 1
Δημοσ.

το χρέος πάει αλυσίδα, μπορείς να το προσθέσεις στο δημόσιο χρέος και να σε βοηθήσουμε με έναν έρανο να ξεχρεώσεις, μην αγχώνεσαι 😝

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 11:50 ΜΜ, Joshua21 είπε

Το σκεπτικό σου ξεκινάει με λάθος βάση, εκπρόθεσμα σημαίνει ότι η αποποίηση δεν έγινε εντός της προκαθορισμένης διορίας, συνεπώς δεν έχει ισχύ.

δεν εχει ισχυ το γνωρίζω γι αυτο αλλωστε  η γυναικα και ο γιος του εκαναν δικαστηριο διότι τους πηγε το χρέος του θείου.

Το ερώτημα ειναι μετα την την αποποιήση μας το χρεος γυρναει στην ημερομηνιά θανάτου οπότε εφοσον η μαμα του ζούσε  θα παει σε εκεινη και κατα συνέπεια σε εμας εφοσον εκεινη εχει πεθανει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...