apple2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οσον αφορα το θέμα κληρονομιάς εχουμε ενα θειο ο οποιος μετα απο καποια χρονια απο το θάνατο του πηγε στη γυναίκα και στο γιο του ενα χρεος ...αποποιήθηκαν εκπρόθεσμα ωστοσο οκ αποποιηθηκαν...το ερωτήμα ειναι το εξης. Η μάνα (γιαγια μου) του θειου πεθανε 6 μήνες μετά απ΄ο αυτον...το χρεος λοιπόν εφοσον τον αποποιηθηκαν η γυναίκα και το παιδι του....θα πάει στη γιαγια η οποία ήταν εν ζωή οταν πεθανε ο γιος της? και κατα συνεπεια αφου και η ιδια εχει πεθάνει στους κληρονόμους της? που ειμαστ εγω ο αδερφος μου και η θεια και ο γιος της που αποποιήθηκαν τον μπαμπα τους? δηλ. ή θα πάει στην επόμενη ταξη? που ειναι (νομίζω) τα αδέρφια (δηλ. η μαμα μου) και τα ανιψια του (δηλ. εγω και ο αδερφός μου?) ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από apple2009
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Στις 27/7/2018 στις 1:24 ΠΜ, apple2009 είπε καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οσον αφορα το θέμα κληρονομιάς εχουμε ενα θειο ο οποιος μετα απο καποια χρονια απο το θάνατο του πηγε στη γυναίκα και στο γιο του ενα χρεος ...αποποιήθηκαν εκπρόθεσμα ωστοσο οκ αποποιηθηκαν...το ερωτήμα ειναι το εξης. Η μάνα (γιαγια μου) του θειου πεθανε 6 μήνες μετά απ΄ο αυτον...το χρεος λοιπόν εφοσον τον αποποιηθηκαν η γυναίκα και το παιδι του....θα πάει στη γιαγια η οποία ήταν εν ζωή οταν πεθανε ο γιος της? και κατα συνεπεια αφου και η ιδια εχει πεθάνει στους κληρονόμους της? που ειμαστ εγω ο αδερφος μου και η θεια και ο γιος της που αποποιήθηκαν τον μπαμπα τους? δηλ. ή θα πάει στην επόμενη ταξη? που ειναι (νομίζω) τα αδέρφια (δηλ. η μαμα μου) και τα ανιψια του (δηλ. εγω και ο αδερφός μου?) ευχαριστώ εκ των προτέρων Το σκεπτικό σου ξεκινάει με λάθος βάση, εκπρόθεσμα σημαίνει ότι η αποποίηση δεν έγινε εντός της προκαθορισμένης διορίας, συνεπώς δεν έχει ισχύ. 1
Pokemon640 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 το χρέος πάει αλυσίδα, μπορείς να το προσθέσεις στο δημόσιο χρέος και να σε βοηθήσουμε με έναν έρανο να ξεχρεώσεις, μην αγχώνεσαι 😝 1
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Υπάρχει ενα νήμα εδώ που έχει τίτλο αποποίηση κληρονομιάς. Διάβασε το και θα σου λυθούν οι απορίες.
apple2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 28/7/2018 στις 11:50 ΜΜ, Joshua21 είπε Το σκεπτικό σου ξεκινάει με λάθος βάση, εκπρόθεσμα σημαίνει ότι η αποποίηση δεν έγινε εντός της προκαθορισμένης διορίας, συνεπώς δεν έχει ισχύ. δεν εχει ισχυ το γνωρίζω γι αυτο αλλωστε η γυναικα και ο γιος του εκαναν δικαστηριο διότι τους πηγε το χρέος του θείου. Το ερώτημα ειναι μετα την την αποποιήση μας το χρεος γυρναει στην ημερομηνιά θανάτου οπότε εφοσον η μαμα του ζούσε θα παει σε εκεινη και κατα συνέπεια σε εμας εφοσον εκεινη εχει πεθανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα