MariaPr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 καλησπερα σας , προκειτε να μετακομισω Αθηνα και επιδει εχω μεινη 7 χρονια εκτός Ελλάδος θα ηθελα να με βοηθήσετε ως προς το πιες ειναι η λογικές τιμές στα ενοίκια και στο πιες περιοχές είναι ήσυχες και οικονομικές δεν με ενδιαφέρει η απόσταση απο το κεντρο αρκεί να εχει η περιοχή ΜΜΜ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρωτα απο ολα τι σπιτι ψαχνεις; Δευτερον, μπορει να βολευουν τα ΜΜΜ το σπιτι σου αλλα να θες καμια ωρα ταξιδι για να πας στη δουλεια σου. Κι επειδη καλες περιοχες λιγο πολυ υπαρχουν σε ολους τους "τομεις" της Αθηνας, η περιοχη καλο θα ειναι να βολευει πραγματικα με τη δουλεια σου, δηλαδη κατα προτιμηση κατω απο μισαωρο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από ProponitisTouKanape 1
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Καθε σπιτι εχει τα δικα του,μπορει να εισαι σε ησυχη περιοχη γενικα αλλα το σπιτι να ειναι αναμεσα σε καφετερια και σουβλατζιδικο Επισης οι περιοχες που ειναι κοντα σε μετρο συνηθως ειναι λιγο πιο ακριβες Το αρθρο ειναι παλιο αλλα δινει μια ιδεα: http://www.in2life.gr/home/buy/article/202434/menoyme-athhna-10-kales-periohes-me-liga.html 1
MariaPr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Kατι μικρο ενα ατομο ειμαι, εχω σινιθισει στο ταξιδακι μιας ωρας να πας δουλεια το κανω ειδη με ενδιαφερει πιο πολυ η τιμη και να ειναι καλη περιοχη υσιχη
kaliakman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, MariaPr είπε Kατι μικρο ενα ατομο ειμαι, εχω σινιθισει στο ταξιδακι μιας ωρας να πας δουλεια το κανω ειδη με ενδιαφερει πιο πολυ η τιμη και να ειναι καλη περιοχη υσιχη Και πάλι δεν είπες που είναι η δουλειά. Υπάρχουν αρκετα μέρη που μπορεί να σε καλύπτουν οπότε κύριος παραγοντας είναι και το δρομολόγιο για την δουλειά. 1
MariaPr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, kaliakman είπε Και πάλι δεν είπες που είναι η δουλειά. Υπάρχουν αρκετα μέρη που μπορεί να σε καλύπτουν οπότε κύριος παραγοντας είναι και το δρομολόγιο για την δουλειά. Δεν γνωριζω ακομα ψαχνομαι ταυτοχρονα και για σπιτι και για δουλεια, ξερω βολευει καλυτερα να βρω πρωτα την δουλεια αλλα πρεπει καπου να μενω :/
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Για αυτο τοτε πρεπει να βρεις σπιτι σε σχετικα κεντρικη περιοχη. Οποτε οπου και να κατσει η δουλεια, να εισαι "στοιχειωδως" κοντα. Σχετικα ησυχες ειναι οι περιοχες της Ν. Ιωνιας που εξυπηρετουνται απο τους σταθμους Πευκακια-Περισσος. Και εχουν σταθερη συγκοινωνια για το κεντρο και δεν ειναι πολυ ακριβες. 1
Rod@X Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Ψάξε σε περιοχές με ηλεκτρικό, μέτρο. Στις παραπάνω θα πρόσθετα και το Μοσχάτο. 1
MariaPr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Η ΔΥΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ SITE ΣΕ SITE?
antbyron Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται η περιοχή Μαρία. Εδώ που μένω(Δάφνη, άγιο Δημήτριο, Άλιμο) στα 300 βρίσκεις χάλια σπίτι(παλιό και όχι επιπλωμένο). Από 350 και πάνω βρίσκεις κάτι αξιοπρεπές. Καλές περιοχές για εμένα είναι Αργυρούπολη, Ηλιούπολη άνω Ελληνικό. Είναι ήσυχες σχετικά και έχουν μετρό. Για καλό σπίτι υπολόγιζε στα 400(για δυάρι μιλάω). Για επίπλωση δεν έχω ιδέα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από antbyron 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 48 λεπτά πριν, MariaPr είπε Δεν γνωριζω ακομα ψαχνομαι ταυτοχρονα και για σπιτι και για δουλεια, ξερω βολευει καλυτερα να βρω πρωτα την δουλεια αλλα πρεπει καπου να μενω 😕 Βρες καλύτερα πρώτα τη δουλειά και μετά αποφασίζεις το που θα μείνεις ώστε να είσαι βολικά και με τη δουλειά και με τα κριτήρια που θες. Γκαρσονιέρες αξιοπρεπεισ ξεκινάνε από 250€ και δυάρια από 300€ πάντως σε ησυχεσ περιοχές του κέντρου 2
MariaPr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Αν ειναι ευκολο μπορειτε να μου πειτε και τι ισχυει και για τα κατοικιδια επιτρεπονται παντου?
tz3s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μαρια... Σπιτι καποιου ειναι. Οτι τιμες θελουν βαζουν και τα ζωα αμα θελουν αυτοι τα δεχονται. Οι τιμες κυμαινονται απο 250-400 για 2αρι χωρις επιπλα και 400-550 για 2αρι παλι, επιπλωμενο (αναλογως την αναγκη τους). Το ιντερνετ θα σε βοηθησει παρα πολυ... λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει 1
efo355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Εγώ έχω νοικιασμένο στη Καλλιθέα 62τμ με φως και βλέπει το σπίτι δεν είναι χωμένο, δίπλα από τον ΗΣΑΠ 250 ευρώ. Έχω βρει κυριλέ ενοικιαστή που πληρώνει και παρά του ότι το έχω λίγο φθηνά πληρώνομαι κάθε μήνα στην ώρα μου. Αν φύγει αυτός θα κοιτάξω να το νοικιάσω στα 280 με 300 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα