Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 9:41 ΠΜ, ilouko είπε

Καλησπέρα,

Το γυμναστήριο που πάω αποφάσισε να έχει κλειστή την πισίνα 1-22/8 για λόγους συντήρησης.

εγω πηγαίνω μόνο για την πισίνα . Τους είπα πως δεν θέλω να πληρώσω όλο τον μήνα (60 ευρώ είναι πανάκριβο) και μου είπαν πως τις μέρες που θα είναι κλειστή μπορώ να πήγαινω στα αλλά τις αλυσίδας που είναι παρά πολύ μακριά μου .

τους είπα πως δεν με βολεύει και πως αρνούμαι να πληρώσω και πως αν με χρεώσουν θα κάνω  καταγγελία .

δεν πτοήθηκαν συνέχισαν να μου λένε βλακείες .

η χρέωση γίνεται με πάγια εντολή . Αν με χρεώσουν θα προβώ σε καταγγελία και θα τους κράξω παντού .

τι μου προτείνετε να κάνω ; 

Καταγγελία στο ινκα; ή κάπου άλλου ;

που να απευθυνθώ ; 

Θα κόψεις την πάγια εντολή και τέλος. Μετά, όταν όλοι κάνουν τα μπανάκια τους, ή κάνεις νέα σύμβαση, ή πας αλλού. Ούτε ποινές, ούτε τίποτα.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Θα κόψεις την πάγια εντολή και τέλος. Μετά, όταν όλοι κάνουν τα μπανάκια τους, ή κάνεις νέα σύμβαση, ή πας αλλού. Ούτε ποινές, ούτε τίποτα.

Το να κοψει την παγια εντολη δεν τον απαλλασει απο την υποχρεωση για καταβολη των προβλεπομενων δοσεων εως οτου να ακυρωσει την συνδρομή του. Ειναι απλα μια ανοητη αυθαιρεσια. Καλο θα ηταν να μην προτεινουμε ετσι χωρις σκεψη ενεργειες που θα δημιουργησουν προβληματα στον ts. Ωφειλουμε να εχουμε την ευθυνη τουλαχιστον να τον προειδοποιησουμε για τις συνεπειες τους.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το να κοψει την παγια εντολη δεν τον απαλλασει απο την υποχρεωση για καταβολη των προβλεπομενων δοσεων εως οτου να ακυρωσει την συνδρομή του. Ειναι απλα μια ανοητη αυθαιρεσια. Καλο θα ηταν να μην προτεινουμε ετσι χωρις σκεψη ενεργειες που θα δημιουργησουν προβληματα στον ts. Ωφειλουμε να εχουμε την ευθυνη τουλαχιστον να τον προειδοποιησουμε για τις συνεπειες τους.

Εχει αναφέρει μήπως πουθενά ότι έχει ετήσια συνδρομή ή σε ποιο πρόγραμμα είναι;

Ετσι όπως το γράφει εγώ κατάλαβα ότι πληρώνει μηνιαία συνδρομή, σε στυλ αορίστου χρόνου.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Εχει αναφέρει μήπως πουθενά ότι έχει ετήσια συνδρομή ή σε ποιο πρόγραμμα είναι;

Ετσι όπως το γράφει εγώ κατάλαβα ότι πληρώνει μηνιαία συνδρομή, σε στυλ αορίστου χρόνου.

2χρονη σύμβαση /60 ευρώ τον μήνα με πάγια εντολή . 

Στο γυμναστήριο πολλοί λένε ότι κλείνει 22 μέρες την πισίνα για να δώσει άδειες στο προσωπικό και να μην αναγκαστεί να προσλάβει άλλους για τις άδειες και πως η συντήρηση θα είναι το πολύ 1 εβδομάδα όπως περισυ (που φυσικά δεν είπα τίποτα ) . Οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι . Δεν ξέρω τι ισχύει , δεν θα μπω σε διαδικασία . ( και φυσικά τώρα κάποιοι θα πέσετε να με φάτε για το καλό γυμναστηριακι και πως πιστεύω ότι μου λένε ).

την ανακοίνωση για το κλείσιμο την έγραψαν σε έναν πίνακα με κιμωλία που έχουν στην πισίνα κάτω κάτω με μικρά γράμματακια. Κάποιος που είναι καινούριος ούτε το προσέχει ούτε τίποτα ,

εγω κατά τύχη το είδα ...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, spyros007 είπε

Σε 25 μέρες χτίζεις καινούργια πισίνα .Συντήρηση εκτός του οτι γίνεται και χωρίς να κλείσει η πισίνα ,πανω απο μια βδομαδα δεν χρειαζεται .Κατι δεν στεκει καλα.

Γνωρίζεις το μέγεθος της πισίνας καθώς και τους μηχανισμούς που χρειάζονται συντήρηση ? Μήπως στο ίδιο χρονικό διάστημα γίνουν και τυχών επισκευές-αναβαθμίσεις σε κάτι που δουλεύει ακατάπαυστα 1 χρόνο ? Επίσης υπολόγισε ότι ο Αύγουστος είναι νεκρός. Κλείνουν οι προμηθευτές-αποθήκες και γενικά δύσκολα γίνονται τέτοιες εργασίες εκτός και αν υπάρχει από πριν προγραμματισμός (που μάλλον υπάρχει).

Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 10:50 ΠΜ, ilouko είπε

Επειδή έχω θέμα με την μέση μου και μόνο το κολύμπι με βοηθά και το συγκεκριμένο γυμναστήριο με βολεύει που έχει πισίνα και είναι δίπλα στη δουλειά μου δεν θέλω να διακόψω ,

αλλιως θα έκοβα την πάγια εντολή .

πληρωνω με τον μήνα με πάγια εντολή .

απλα ρε φιλε όταν παίρνεις τόσα λεφτά να είσαι λίγο με τον πελάτη σου ευέλικτος .

πληρωνω περίπου 800 ευρώ το χρόνο και πηγαίνω ήδη 2 χρόνια . 

Αναξαρτητως του συμβολαίου εγώ θα προβώ σε καταγγελία και θα τους ξεφτιλισω ακόμα και αν δεν καταφέρω τίποτα.

οι εναλλακτικές που προσφέρουν είναι στα μέτρα τους και όχι στα μέτρα των πελατών .

το ότι λείπει ο περισσότερος κόσμος τον Αύγουστο εμένα δεν μου λέει τίποτα γιατί εγώ θα είμαι εδώ τον Αύγουστο .

γενικα το συγκεκριμένο gym το μόνο που το νοιάζει είναι να αρπάζει . 

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να πληρώσω .

απο την στιγμή που αφαιρούν μια υπηρεσία για 22 μέρες ας αφαιρέσουν και από την συνδρομή ένα ποσό . Οι τσιγκούνηδες . 

Εδω φιλε μου εισαι λαθος ομως... οπως ανεφεραν αρκετοι που διαβασαν το ποστ σου, το γυμναστηριο ειναι συννεπης απεναντι στους πελατες του συμπεριλαμβανομενου κι εσενα,  εσυ απλα θες να μανουριασεις χωρις λογο,  δεν φτανει που σας ενημερωσαν κιολας και σου εδωσαν κι εναλλακτικες τους την "λες" κι απο πανω.. Το αν βρισκεσαι μακρυα απο τα υπολοιπα της αλυσιδας προβλημα δικο σου και καλα θα κανουν αμα στο πουνε. μηπως να σε πηγαινο-φερνουν κιολας???  Μην τα θελουμε ολα δικα μας,  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω θα ήταν τίμιο για όλους να πάρεις ένα μήνα δωρεάν στο τέλος των δύο χρόνων 

Επεξ/σία από karaLRS
Δημοσ.

Επειδή ο ts μας έχει πρήξει να κάνουμε έρανο να συγκεντρωσουμε τα 60 ευρώ και να ηρεμήσουμε όλοι. 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Panas76 είπε

Επειδή ο ts μας έχει πρήξει να κάνουμε έρανο να συγκεντρωσουμε τα 60 ευρώ και να ηρεμήσουμε όλοι. 

Α καλά ότι να ναι ....

Δημοσ.

εγω να ρωτησω λιγο κατι απο την αλλη μερια ; 

Αν χτυπα ξυλο αρρωστησεις 3-4 μερες και κανα 2-3 μετα να συνελθεις απο καμμια γριπη πας και τους λες δεν θα σας πληρωσω 1 εβδομαδα γιατι ειμουν αρρωστος ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν χτυπα ξυλο αρρωστησεις 3-4 μερες και κανα 2-3 μετα να συνελθεις απο καμμια γριπη πας και τους λες δεν θα σας πληρωσω 1 εβδομαδα γιατι ειμουν αρρωστος ; 

Απο τα χειροτερα που διαβασα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 10:32 ΠΜ, YourTrueLegend είπε

Εσεις που του λετε να κοψει την παγια εντολη καλα ειναι να του πειτε κιολας οτι αν το κανει και τελικα πιστολιασει το ποσο που επιθυμει να πιστολιασει, προφανως και θα θεωρηθει απο την μερια του γυμναστηριου ως διακοπη της συμβασης του, αρα θα χασει και την οποια προνομιακη τιμη. Επισης, δεν ξερω τι προβλεπεται σε αυτες τις συμβασεις αλλά δεν αποκλειω να παιζει και επιβαρυνση για προωρη διακοπη.

Στη συνεχεια , αν με τη λογικη σας, παει στις 22/8 και ζητησει νεα συμβαση με το γυμναστηριο 2 ειναι τα σεναρια: α. τρωει  πορτα απο το γυμναστηριο λογω των προηγουμενων ατασθαλειων β. παιρνει νεα τιμη αρκουντως ακριβη για να καλυφθουν σε βαθος χρονου οσα ο συγκεκριμενος πελατης προτιμησε να πιστολιασει.

Αν τωρα ο ts ενδιαφερεται για μονιμη διακοπη της συμβασης με το γυμναστηριο ας το διευκρινησει γιατι απο το ποστ του δεν προκυπτει κατι τετοιο, ισα ισα που λεει ξεκαθαρα οτι θελει να συνεχισει να πηγαινει κανονικα μετα τις 22/8.

Και τελος, οπως ειπε και ενας προλαλησαντας το γυμναστηριο ειναι καλυμμενο για ενα σωρο λογους:

1ον. Ενημερωσε εγκαιρα τους πελατες του για τις εργασιες που θα κανει στην πισινα

2ον. Παρεχει εναλλακτικες για τις οποιες ενημερωσε επισης εγκαιρα (αλλο τωρα αν βολευει ή δεν βολευει τον καθε πελατη ξεχωριστα-οι εναλλακτικες παντως ειναι εκει και υπαρχουν)

3ον και κυριοτερον. Συνεχιζει να παρεχει κανονικα ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που εχετε συμφωνησει στη συμβαση (ασχετως αν εσυ χρησιμοποιεις οπως ισχυριζεσαι, μονο μια απο ολες).

Περα απο ολα τα παραπανω στα συν του γυμναστηριου οτι επελεξε για τις εργασιες την εποχη που ο περισσοτερος κοσμος λειπει ακριβως για να μειωσει στο μετρο του δυνατου το "ξεβολεμα" των πελατων του. Βαση των παραπανω, δεν νομιζω οτι προκυπτει υποχρεωση για το γυμναστηριο να σου επιστρεψει το συνολο του παγιου για αυτες τις 22 μερες...

Φίλε μου τα είπες τόσο ωραία και εμπεριστατωμενα, που άρχισα να πιστεύω ότι είσαι μέλος του Δ. Σ. του εν λόγω γυμναστηρίου. 😁😁😁😁😁😁

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν δεν καταλαβές το άστοχο της ερώτησής σου, το λεπτό σημείο είναι το ποιος έχει την ευθύνη είτε άμεσα είτε έμμεσα. Για να ζητήσεις π.χ. μία αποζημίωση πρέπει την ευθύνη να την έχει το γυμναστήριο. Δεν τήρησε δηλαδή τις δικές του υποχρεώσεις της σύμβασης ως όφειλε.

Προφανώς δεν ευθύνεται το γυμναστήριο για το αν π.χ. σου συνέβηκε ένα ατύχημα (εκτός γυμναστηρίου) ή αν αρρώστησες για κάποιο λόγο και δεν μπόρεσες να πας. Δεν όφειλε να κάνει κάτι αγια αυτό. Οπότε η «άλλη μεριά» που περιγράφεις δεν είναι αυτή.

Η «άλλη μεριά» θα ήταν εσύ να μην τηρήσεις την δική σου πλευρά της σύμβασης ως όφειλες, π.χ. να μην πληρώσεις ένα μήνα επειδή έτσι σου ήρθε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...