Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 28/07/2018 at 11:20, Retromaniac said:

Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουμε ότι 8 προϊόντα της Google έχουν πάνω από 1 δις χρήστες γιατί η Google εκμεταλλεύεται της προνομιακή της θεση. Κάτι που έκανε και η Microsoft. Κακό για τον ανταγωνισμό.

Το κακό είναι ότι οι "οπαδοί" της Google σκύλιαζουν για τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντί να καταλάβουν ότι συμφέρει και τους ίδιους.

Έτσι είναι, έχεις δίκιο.

On 28/07/2018 at 11:50, ProponitisTouKanape said:

O Chrome εχει πολυ μεγαλο ποσοστο στα desktop ενω δεν ειναι προεγκατεστημενος, σε αντιθεση με τον Explorer (πλεον Edge). Το Google Maps εφυγε απο τα iPhone και παρ'ολα αυτα ειναι μεσα στις 10 πιο δημοφιλεις εφαρμογες. Το Youtube πρακτικα δεν εχει ανταγωνιστικη πλατφορμα. Το Gmail βγηκε σε μια περιοδο που Yahoo/Hotmail αλωνιζαν και τους πηρε και τα σωβρακα. Και πριν καν εκτιναχθει σε δημοφιλια το Android, που θελει google account.

Τα προϊοντα της Google δεν ειναι δημοφιλη γιατι μας επιβαλλονται, ειναι δημοφιλη γιατι ειναι καλυτερα ή ευκολοτερα στη χρηση απο ολο τον ανταγωνισμο. Και στο λεει καποιος που δε τα πολυχρησιμοποιει, ουτε το Gmail χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση, ουτε Google Drive, ουτε εχω κινητο Android. 

Μα τω Θεώ κι εσύ δίκιο έχεις...

Δημοσ.

Βάλτε το παρακάτω σε ένα schedule και θα είναι μια χαρά το Google Drive. Όσο άθλιο κι αν είναι, χρειαζόμαστε το χώρο του:

taskkill /F /IM googledrivesync.exe /T
start /d "C:\Program Files\Google\Drive\" googledrivesync.exe

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Highlander είπε

Βάλτε το παρακάτω σε ένα schedule και θα είναι μια χαρά το Google Drive. Όσο άθλιο κι αν είναι, χρειαζόμαστε το χώρο του:

taskkill /F /IM googledrivesync.exe /T
start /d "C:\Program Files\Google\Drive\" googledrivesync.exe

τι ειναι αυτο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

τι ειναι αυτο? 

Το Google Drive γενικώς κολλάει και δεν ανεβάζει.
Δείχνει πως ανεβάζει αλλά δεν.
Οπότε βάζεις τα παραπάνω σε ένα batch file, το βάζεις σε ένα schedule και το βάζεις να τρέχει αν 1-2-3 ώρες και είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

α μαλιστα, καταλαβα. δεν χρησιμοποπιω Gdrive γενικα.. με mega και dropbox ειμαι καλυμμένος. αυτο που μου εχει λειψει, ειναι το copy, για οσους το ηξεραν.. ειχα 1tb storage δωρεαν.. 

Δημοσ.

Χωρίς τι Google θα ειμασταν 20 χρονια πίσω. Για μένα δουλεύετε όλες τις υπηρεσίες της αλλά πάντα με adblock

Στο κινητό adguard για no root και adaway για root 

Στον υπολογιστή ublock origin YouTube adblock 

Στα windows βάζουμε o&o shut up και κόβουμε όλα τα telemetry της Microsoft. 

Αν θέλετε βοήθεια στείλτε μου πμ να σας δώσω λινκ για πιο αναλυτικά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βαλαμε ολοι το λιθαρακι μας για να γιγαντωθει η google. ΑΠο τις εποχες που το gmail ηταν ακομα με προσκλησεις και προσπαθουσαμε να πεισουμε αλλους να βαλουν gmail λες και ειχαμε μετοχες στην εταιρεια, μεχρι την τρελη υποστηριξη στο android, εποχες 1.6, που παρολο ηταν απαraδεκτο ηταν η σημαια μας εναντια στην apple.

Τωρα ας φαμε στην μαπα τις μονοπωλιακες τακτικες της google που εχει γινει χειροτερη απο την ms.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Capt.staros είπε

ΑΠο τις εποχες που το gmail ηταν ακομα με προσκλησεις και προσπαθουσαμε να πεισουμε αλλους να βαλουν gmail λες και ειχαμε μετοχες στην εταιρεια,

Επειδή έχω gmail απο όταν πρωτοβγήκε με πρόσκληση, καμμία σχέση με μετοχες κτλ. Απλά το gmail απείχε έτη φωτός απο τις άλλες υπηρεσίες της εποχής.

Ο βασικός λόγος που έγινε χαμός τότε με τις προσκλήσεις ήταν οτι το Gmail έδινε ένα γίγα όταν οι άλλοι ανταγωνιστές της εποχής, Hotmail και Yahoo δίνανε 20-30MB.

Ο δεύτερος λόγος ήταν το spam filter που στο gmail δούλευε σωστά και έκοβε σχεδόν τα πάντα, ενώ στους άλλους ήταν κάτι άγνωστο, και κάθε μέρα έπρεπε να κάνεις ανασκαφή στο inbox για να βρείς τα πραγματικά email.

Ήταν σαν να ερχόταν κάποιος και σου χάριζε ή μία Ferrari ή ενα Yugo. Η επιλογή ήταν μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/7/2018 στις 11:47 ΠΜ, akatsim είπε

Το dropbox ειναι μια κλαση μονο του.

Οντως το backup & sync ειναι τρισ-αθλιο (και στο mac).

Εγώ διαφωνώ... τέλειο το backup και sync...κολλούσε παλιά π είχα vdsl.. τώρα με οπτική όχι μόνο γρήγορα, αλλά ούτε μια φορά δεν μ κόλλησε ούτε το GDrive ούτε το DropBox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...