Billator Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε QMMF είναι της T212. Επίσης μέρος των χρημάτων επενδύεται όχι όλα. Σου γράφουν πόσα και που. Ναι άρα δεν είναι αφορολογητα. Σου γράφει συγκεκριμένα σε πια επενδυτικά οχήματα μπαίνουν τα λεφτά σου; Τελευταία φορά που το έψαξα δεν έδιναν καμία αναφορά πέρα από γενικές αναφορές. Ήταν ο λόγος που δεν τους είχα επιλέξει αλλιώς να το ξαναδώ γιατί με ενδιαφέρει. Ο καθένας τα ζυγίζει, είναι σημαντικό απλά να ξέρουμε τι συμβαίνει γιατί παίζει ρόλο στο πώς δηλώνεται. Επεξ/σία 3 Μαϊου από Billator
christou Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Αυτό σκέφτομαι και εγώ ότι ναι μεν δίνει 4,3 αλλά και η ρεβολουτ στο δολάριο δίνει 3% οπότε δεν έχουν μεγάλη διαφορά αν υπολογίσεις και τον φόρο που πρέπει να δηλωθεί στην t212. Συν το ποσοστό από την μετατροπή ευρώ σε δολάρια και ξανά σε ευρώ γίνεται μια ή άλλη τελικά. Ή μου διαφεύγει κατι;
OmeletaMAN Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 3 ώρες πριν, Billator είπε Ναι άρα δεν είναι αφορολογητα. Σου γράφει συγκεκριμένα σε πια επενδυτικά οχήματα μπαίνουν τα λεφτά σου; Τελευταία φορά που το έψαξα δεν έδιναν καμία αναφορά πέρα από γενικές αναφορές. Ήταν ο λόγος που δεν τους είχα επιλέξει αλλιώς να το ξαναδώ γιατί με ενδιαφέρει. Ο καθένας τα ζυγίζει, είναι σημαντικό απλά να ξέρουμε τι συμβαίνει γιατί παίζει ρόλο στο πώς δηλώνεται. Ναι γράφει.
fidepab982 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, christou είπε Αυτό σκέφτομαι και εγώ ότι ναι μεν δίνει 4,3 αλλά και η ρεβολουτ στο δολάριο δίνει 3% οπότε δεν έχουν μεγάλη διαφορά αν υπολογίσεις και τον φόρο που πρέπει να δηλωθεί στην t212. Συν το ποσοστό από την μετατροπή ευρώ σε δολάρια και ξανά σε ευρώ γίνεται μια ή άλλη τελικά. Ή μου διαφεύγει κατι; EUR: Standard 1.74%, Plus 1.89%, Premium 2.34%, Metal 2.49%, Ultra 2.59% GBP: Standard 3.36%, Plus 3.61%, Premium 4.11%, Metal 4.36%, Ultra 4.51% USD: Standard 3.01%, Plus 3.26%, Premium 3.76%, Metal 4.01%, Ultra 4.36% https://help.revolut.com/en-GR/help/app-features/flexible-accounts/where-can-i-find-current-in-flexibleaccountsname-flexible-account-in-flexibleaccountsname/ εγω εχω το ultra, οποτε εχω 4.36%, με τα λεφτα που εχω πληρωνω την συνδρομη καθε μηνα, και μου μενουν και ρεστα Επεξ/σία 4 Μαϊου από fidepab982 3
Billator Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2025 στις 4:53 ΜΜ, fidepab982 είπε EUR: Standard 1.74%, Plus 1.89%, Premium 2.34%, Metal 2.49%, Ultra 2.59% GBP: Standard 3.36%, Plus 3.61%, Premium 4.11%, Metal 4.36%, Ultra 4.51% USD: Standard 3.01%, Plus 3.26%, Premium 3.76%, Metal 4.01%, Ultra 4.36% https://help.revolut.com/en-GR/help/app-features/flexible-accounts/where-can-i-find-current-in-flexibleaccountsname-flexible-account-in-flexibleaccountsname/ εγω εχω το ultra, οποτε εχω 4.36%, με τα λεφτα που εχω πληρωνω την συνδρομη καθε μηνα, και μου μενουν και ρεστα Αν δεν χρησιμοποιείς τα οφέλη της Ultra (ώστε να την κάνεις απόσβεση από εκεί), δεν αξίζει για το 99% του κόσμου. Πχ ότι έχεις βάλει 25,000$ - Standard: Ετήσιο καθαρό κέρδος : 752.50$ - Plus: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 773.12$ - Premium: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 820.12$ - Metal: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 798.62$ - Ultra: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 490$ PS. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο site που μπορούμε να κάνουμε τις δοκιμές μας https://revolutplans.com/dashboard Edit: Για όποιον έχει απορία για USD όταν βάλεις από 113,000$ και πάνω γίνεται απόσβεση διαφορά στη συνδρομή από την διαφορά του % APY Επεξ/σία 6 Μαϊου από Billator 4 1
fidepab982 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 1 ώρα πριν, Billator είπε Αν δεν χρησιμοποιείς τα οφέλη της Ultra (ώστε να την κάνεις απόσβεση από εκεί), δεν αξίζει για το 99% του κόσμου. Πχ ότι έχεις βάλει 25,000$ - Standard: Ετήσιο καθαρό κέρδος : 752.50$ - Plus: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 773.12$ - Premium: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 820.12$ - Metal: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 798.62$ - Ultra: Ετήσιο καθαρό κέρδος (αφαιρώντας την συνδρομή): 490$ PS. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο site που μπορούμε να κάνουμε τις δοκιμές μας https://revolutplans.com/dashboard Edit: Για όποιον έχει απορία για USD όταν βάλεις από 113,000$ και πάνω γίνεται απόσβεση διαφορά στη συνδρομή από την διαφορά του % APY ναι κανω χρηση το ultra για ποντους για ταξιδια αεροπορικα... 1
spH3RiCal Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάνω μεταφορά από τράπεζα σε USD/GBP θα μπει κατευθείαν στον αντίστοιχο λογαριαμό της revolut ή σε ευρώ και θα πρέπει να κάνω μετατροπή?
Doubt Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 7 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάνω μεταφορά από τράπεζα σε USD/GBP θα μπει κατευθείαν στον αντίστοιχο λογαριαμό της revolut ή σε ευρώ και θα πρέπει να κάνω μετατροπή? Μόνο μέσω κάρτας έχω καταφέρει να στείλω δολάρια, να λάβω δολάρια και χωρίς χρέωση. Με την κάρτα της ρεβολουτ έγινε αυτό και τα είχα στείλει στη Wirex. 1
atrias Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάνω μεταφορά από τράπεζα σε USD/GBP θα μπει κατευθείαν στον αντίστοιχο λογαριαμό της revolut ή σε ευρώ και θα πρέπει να κάνω μετατροπή? ναι θα μπει στον λογαριασμό του αντίστοιχου νομίσματος στην revolut Επεξ/σία 12 Μαϊου από atrias 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 9 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάνω μεταφορά από τράπεζα σε USD/GBP θα μπει κατευθείαν στον αντίστοιχο λογαριαμό της revolut ή σε ευρώ και θα πρέπει να κάνω μετατροπή? Εχεις λογαριασμό σε δολάρια στην τράπεζα. Αν ναι θα μπουν στο αντίστοιχο νόμισμα 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 9 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν κάνω μεταφορά από τράπεζα σε USD/GBP θα μπει κατευθείαν στον αντίστοιχο λογαριαμό της revolut ή σε ευρώ και θα πρέπει να κάνω μετατροπή? Αν κάνεις μεταφορά GBP θα δώσεις τα στοιχεία του βρετανικού λογαριασμού, όχι το ΙΒΑΝ. Και πιστώνονται λίρες. Για δολλάρια δε γνωρίζω καθώς δεν υπάρχει ξεχωριστό ΙΒΑΝ και δε το εχω κανει... 1
spH3RiCal Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κάτι δε καταλαβαίνω πάντως. Και οι τρεις λογαριασμοι έχουν το ίδιο ΙΒΑΝ, BIC, διεύθυνση αλλά ο λογαριασμός σε ευρώ έχει διαφορετικό corresponded BIC από τους άλλους δυο. Ποιο από τα δύο BIC βάζω? Επίσης, @ProponitisTouKanape τι εννοείς με το στοιχεία του βρετανικου λογαριασμου?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 30 λεπτά πριν, spH3RiCal είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κάτι δε καταλαβαίνω πάντως. Και οι τρεις λογαριασμοι έχουν το ίδιο ΙΒΑΝ, BIC, διεύθυνση αλλά ο λογαριασμός σε ευρώ έχει διαφορετικό corresponded BIC από τους άλλους δυο. Ποιο από τα δύο BIC βάζω? Επίσης, @ProponitisTouKanape τι εννοείς με το στοιχεία του βρετανικου λογαριασμου? Ο λογαριασμός μου σε στερλίνες έχει και στοιχεία βρετανικού λογαριασμού για εμβάσματα εσωτερικού. Όταν για παράδειγμα δικαιούμουν μια αποζημίωση για μια ακυρωση τρένου, τους έδωσα αυτά τα στοιχεία και όχι το ΙΒΑΝ που είναι για τις διεθνείς. Ωστόσο έχω λογαριασμό Revolut πριν από το Brexit, δε ξερω μηπως για αυτο εχουμε και στοιχεία βρετανικού λογαριασμού.
Billator Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Doubt είπε Μόνο μέσω κάρτας έχω καταφέρει να στείλω δολάρια, να λάβω δολάρια και χωρίς χρέωση. Με την κάρτα της ρεβολουτ έγινε αυτό και τα είχα στείλει στη Wirex. Με ποιον τρόπο έχεις φορτώσει USD στην Revolut χωρίς χρέωση fees; Προσθήκη USD με κάρτα (προς Revolut) χρεώνει "Card surcharge fee" 1.35% σε όλες τις διεθνείς κάρτες. Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες γιατί χάνω αρκετά λεφτά. 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ωστόσο έχω λογαριασμό Revolut πριν από το Brexit, δε ξερω μηπως για αυτο εχουμε και στοιχεία βρετανικού λογαριασμού. Ναι για αυτό έχεις Local UK account, και εγώ έχω και βολεύει αρκετά Οι "νέοι" πελάτες μετά Brexit δεν έχουν Local route number δυστυχώς. Επεξ/σία 12 Μαϊου από Billator
Doubt Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 7 ώρες πριν, Billator είπε Με ποιον τρόπο έχεις φορτώσει USD στην Revolut χωρίς χρέωση fees; Προσθήκη USD με κάρτα (προς Revolut) χρεώνει "Card surcharge fee" 1.35% σε όλες τις διεθνείς κάρτες. Με ενδιαφέρει πολύ αν μπορείς να δώσεις πληροφορίες γιατί χάνω αρκετά λεφτά. Δεν έχω μεταφέρει δολάρια προς ρεβολουτ, ευρώ είχα, αγόρασα μετοχές αμερικάνικες κάτι χρόνια πριν και κάποια στιγμή άρχισα να πουλάω σε δολάριο (δεν έχεις κι άλλη επιλογή) και μαζεύτηκαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα