george1807 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, ronnie79 είπε Εμένα δεν έχει αγγλικά αλλά θυμάμαι στο chat μου έλεγε δεν μπορεί να γίνει πιστοποιήση λόγω του ότι είναι χειρόγραφη. Και εμένα η χειρόγραφη μια χαρά πέρασε. Πρέπει όμως να έχει λατινικούς χαρακτήρες και λογικό το βρίσκω.
bilya Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 You're probably Reesly sick of hearing about Brexit by now. We understand. It's all very Merkely and confusing. We're sorry to Boris you with more Brexit stuff, but please don't send this email to your Juncker folder. We have an important message you May want to hear. For now, all our politicians have stopped having a Barnier about what deal to sign. This is good news. It means that you'll stay as part of our UK entity for the foreseeable future, and that you don’t need to do anything on your side for now. There's a Chancellor this will change in the future, but we will keep you up to date as developments continue. We suggest that you celebrate by using your Revolut card to go out and buy a sweet treat. Maybe a strawberry Macron. Spoiler έκλαψα απλά
Doubt Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μου ήρθε κι εμένα... Δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τι να κανουν και αυτοι οπως και χιλιαδες αλλοι στην αγγλια που καθε μερα τρεμουν με το "θα βγουν, δεν θα βγουν" αν ειχαν βγει χωρις αναβολές θα ηταν πολυ καλύτερα. 2 1
grinder_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Να σταματήσουν μήπως τα χαζά spam emails και in app nofifications περί διπλώματος οδήγησης; Και άλλες εταιρίες έχουν έδρα στο UK, πχ. paysafe, transferwise, αλλά δεν ζήτησαν καμία ενέργεια από τους χρήστες όπως η revolut. Τσουρέκια μας τα είχαν κάνει. 1
pp6210 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, grinder_ είπε Να σταματήσουν μήπως τα χαζά spam emails και in app nofifications περί διπλώματος οδήγησης; Και άλλες εταιρίες έχουν έδρα στο UK, πχ. paysafe, transferwise, αλλά δεν ζήτησαν καμία ενέργεια από τους χρήστες όπως η revolut. Τσουρέκια μας τα είχαν κάνει. Μα νομίζω είναι προφανές οτι το brexit ήταν το πρόσχημα για να μας μεταφέρουν στην Εσθονία ή όπου αλλού το κανονιστικό πλαίσιο είναι πιο χαλαρό από την Αγγλία. Τώρα θα πρέπει να βρονυ άλλο τρόπο να μας δελεάσουν για να το ζητήσουμε από μόνοι μας, για να δούμε...
atrias Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 και που ήρθε πάντως το email αυτό δεν άλλαξε τίποτα στο mobile app συνεχίζει να ζητάει νέο ID
runner69 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2019 στις 1:31 ΜΜ, dancer είπε προβλημα υπηρχε το 2015 το πρωτο μηνα αντε το πολυ διμηνο, εδω βλεπω αλλους να περιμενουν τωρα τετοια καρτα. το προβλημα ηταν αν ο εμπορος φαινοταν σαν εργα τεχνης οχι σε κατι αλλο. Στις 7/4/2019 στις 9:30 ΠΜ, dancer είπε δεν νομιζω να μπορεις να ξεπερασεις τα 100000ευρω που εχω κανει σε αγορες απο το εξωτερικο ουτε κανενας μεσα στο φορουμ με χρηση καρτας... Συριζοτρολ; Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Θα ελεγα οτι ξεκινησες χθες να κανεις αγορες απ'εξω αλλα διατεινεσαι εμμεσα οτι έκανες και τότε...2 μήνες το πολυ μετά. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από runner69
freelove Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 13 μέρες Και το account under review. Κλασικά Στο chat απαντάνε το ίδιο. Unfortunately, your account is still under review. We will provide you with an update as soon we can. Πραγματικά κουράστηκα. Καμμία ιδέα να ξεκολλήσουν??
dancer Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στις 13/4/2019 στις 1:13 ΜΜ, runner69 είπε Συριζοτρολ; Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Θα ελεγα οτι ξεκινησες χθες να κανεις αγορες απ'εξω αλλα διατεινεσαι εμμεσα οτι έκανες και τότε...2 μήνες το πολυ μετά. απαντησε στο παλικαρι απο πανω πρωτα που ο λογαριασμος του ειναι under review εδω και ποσες μερες και ασε τα κομματικα σου για εκτος τεχνολογικου φορουμ, παντως βλεπω αξιοπιστια η revolut παρα πολυ... φοβαμαι αμα συνεβαινε κατι τετοιο σε καποιον απο εσας με ελληνικο τραπεζικο συστημα θα ειχατε παρει σβαρνα τα παντα και θα σκιζατε τα ιματια σας και θα ζηταγατε αποκεφαλισμο του υπαλληλου της τρπεζας.. αρε υποκριτη ελληνα που οταν προκειτε για εξωτερικο κανεις κωλοτουμπες και οταν προκειτε για ελλαδα το παιζεις ιστορια και μαγκια.
runner69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dancer είπε απαντησε στο παλικαρι απο πανω πρωτα που ο λογαριασμος του ειναι under review εδω και ποσες μερες και ασε τα κομματικα σου για εκτος τεχνολογικου φορουμ, παντως βλεπω αξιοπιστια η revolut παρα πολυ... φοβαμαι αμα συνεβαινε κατι τετοιο σε καποιον απο εσας με ελληνικο τραπεζικο συστημα θα ειχατε παρει σβαρνα τα παντα και θα σκιζατε τα ιματια σας και θα ζηταγατε αποκεφαλισμο του υπαλληλου της τρπεζας.. αρε υποκριτη ελληνα που οταν προκειτε για εξωτερικο κανεις κωλοτουμπες και οταν προκειτε για ελλαδα το παιζεις ιστορια και μαγκια. Δεν σε επιασα, σου δηλωσα κάπου υπαλληλος της revolut για να σου απολογηθω; End of topic απο εμενα για να μην ταιζω το τρολαρισμα σου. Γιατί για αυτό μπήκες εδω μέσα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από runner69 1
freelove Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 15 μέρα Και ακόμα ΤΟ account blocked. Πραγματικά ότι χειρότερο Στη revolut. Έχω και monese n26 icard αλλά αυτοί Στη revolut απλά δεν υπάρχουν. Μιλάνε λές ότι νταβατζήδες
akis_supernatural Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 τελικα υπαρχει καποια τραπεζα που δεν εχει χρεωση αναληψης?
kon1to Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε τελικα υπαρχει καποια τραπεζα που δεν εχει χρεωση αναληψης? η Attica και οι λοιπές μη συστημικές (;!)
akis_supernatural Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, kon1to είπε η Attica και οι λοιπές μη συστημικές (;!) οταν λες οι υπολοιπες? οπως για παραδειγμα η Ηπειρου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα