Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, molot12 said:

Γιατι να ανοιξει καποιος λογαριασμο στο di pocket (πολωνικη εταιρεια διαχειρισης ηλεκτρονικου χρηματος) και οχι σε μια κανονικη τραπεζα Ν26 ;  Αν το κανετε μονο και μονο για την δωρεαν φορτιση της revolut σας πληροφορω οτι το ιδιο γινεται και με την Ν26 

Η dipocket δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες, ανέξοδα και επιτόπου. Πραγματικά αυτό εξυπηρετεί πάρα πολύ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Η dipocket δέχεται top up απο όλες τις ελληνικές κάρτες, ανέξοδα και επιτόπου. Πραγματικά αυτό εξυπηρετεί πάρα πολύ.

αρα σπαει τα capital controls ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, molot12 είπε

το ιδιο γινεται και με την Ν26 

Η N26 δεν έχει επιλογή φόρτισης με κάρτα. Μόνο έμβασμα. 

Το top up σε di pocket και top up σε revolut παίρνει το πολύ 10 δευτερόλεπτα.

Επίσης το di pocket σου δίνει την ευκαιρία να προσθέσεις καρτα το GPay Ελλάδα όπως και η revolut για κάποιους.

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.

Τοσο καιρό χρησιμοποιούσα το Revolut στο εξωτερικό(χωρα εκτος ευρώ) και δεν μου ζητουσε προμηθεια για αναλήψεις, τώρα που γύρισα Ελλάδα πήγα σε ΑΤΜ εθνικής, πειραιώς και νομίζω και Alpha και ζητούσε προμήθεια 2-2.5€ για καθε ανάληψη. Υπάρχει κάποιο ΑΤΜ τράπεζας που να μπορώ να κάνω αναλήψεις δωρεάν;

Επίσης άλλη μία κρίσιμη ερώτηση. Στο balance inquiry στο ελληνικό ΑΤΜ μου έβγαζε ότι έχω καμιά 100αριά ευρώ παραπάνω. Στο balance inquiry του ΑΤΜ της τραπεζας του εξωτερικού, μου βγάζει ότι είμαι πλούσιος και ότι έχω πολλαπλάσια ευρώ απ'ότι πραγματικά έχω...λέτε να είναι κανα bug της τράπεζας λόγο της μετατροπής νομίσματος και να μπορώ να αρχίζω να βγάζω σάκους με λεφτα; 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

Τοσο καιρό χρησιμοποιούσα το Revolut στο εξωτερικό(χωρα εκτος ευρώ) και δεν μου ζητουσε προμηθεια για αναλήψεις, τώρα που γύρισα Ελλάδα πήγα σε ΑΤΜ εθνικής, πειραιώς και νομίζω και Alpha και ζητούσε προμήθεια 2-2.5€ για καθε ανάληψη. Υπάρχει κάποιο ΑΤΜ τράπεζας που να μπορώ να κάνω αναλήψεις δωρεάν;

Δωρεάν ανάληψη μπορείς να κάνεις σίγουρα από ATM της Τράπεζας Αττικής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν ανάληψη εκτος των 4  Συστημικων (Eurobank,Πειραιως,Εθνικη,Alpha)

Επεξ/σία από asdfnikos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Δωρεάν ανάληψη εκτος των 4  Συστηματικων (Eurobank,Πειραιως,Εθνικη,Alpha)

Μάλλον εννοείς συστημικών

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης επιβεβαιώνω μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό N26 μέσω Skrill με χρέωση ελληνικής κάρτας (μηδέν προμήθεια και σε μια εργάσιμη) , με δυνατότητα μετέπειτα μεταφοράς σε Revolut μέσω debit card N26. 

Δημοσ.

Λαμβάνω κάποια χρήματα από Αμερική και για να μην πληρώνω τέλη προμήθειας στις ελληνικές τράπεζες (τα οποία κυμαίνονται σε 3~5€ ανά συναλλαγή) έχω δηλώσει την κάρτα Revolut μου. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ανάλογα με το IBAN που δηλώνω σε αυτό το νόμισμα θα μου έρθουν τα χρήματα. Αυτό είναι θέμα "ασφάλειας" του αποστολέα και το οποίο δεν γίνεται να αλλάξει. Επομένως στη Revolut λαμβάνω λίρες μιας και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να έχω IBAN που να αρχίζει με GR, κάτι το οποίο μου έχουν εξηγήσει τα άτομα στο customer support. Και επειδή λαμβάνω λίρες πρέπει να μπαίνω στον κόπο να κάνω ανταλλαγές λίρας σε ευρώ με αποτέλεσμα να χάνω χρόνο και ίσως και μερικά χρήματα.

Για αυτό θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτική fintech η οποία όμως να έχει ως αρχικά  IBAN χώρα είτε Ελλάδας είτε Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να δέχομαι ευρώ.

(Έχω δοκιμάσει την Ν26 αλλά δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό εκεί, από ότι κατάλαβα το πρόβλημα τους είναι ότι είμαι νέος στην ταυτότητα και επομένως δεν την δέχονται)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aggelow είπε

Λαμβάνω κάποια χρήματα από Αμερική και για να μην πληρώνω τέλη προμήθειας στις ελληνικές τράπεζες (τα οποία κυμαίνονται σε 3~5€ ανά συναλλαγή) έχω δηλώσει την κάρτα Revolut μου. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ανάλογα με το IBAN που δηλώνω σε αυτό το νόμισμα θα μου έρθουν τα χρήματα. Αυτό είναι θέμα "ασφάλειας" του αποστολέα και το οποίο δεν γίνεται να αλλάξει. Επομένως στη Revolut λαμβάνω λίρες μιας και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος να έχω IBAN που να αρχίζει με GR, κάτι το οποίο μου έχουν εξηγήσει τα άτομα στο customer support. Και επειδή λαμβάνω λίρες πρέπει να μπαίνω στον κόπο να κάνω ανταλλαγές λίρας σε ευρώ με αποτέλεσμα να χάνω χρόνο και ίσως και μερικά χρήματα.

Για αυτό θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια εναλλακτική fintech η οποία όμως να έχει ως αρχικά  IBAN χώρα είτε Ελλάδας είτε Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να δέχομαι ευρώ.

(Έχω δοκιμάσει την Ν26 αλλά δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό εκεί, από ότι κατάλαβα το πρόβλημα τους είναι ότι είμαι νέος στην ταυτότητα και επομένως δεν την δέχονται)

Άνοιξε μια viva wallet άμα θέλεις ελληνικό IBAN.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggelow είπε

Δες https://www.icard.com/ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Άνοιξε μια viva wallet άμα θέλεις ελληνικό IBAN.

Νομίζω η Viva δέχεται εμβάσματα μονο SEPA, αρα δε βολεύει στη συγκεκριμένη περίπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, aggelow said:

Το iban της revolut είναι υβριδικό, δηλαδή ένα για όλα τα νομίσματα. Επίσης τι εννοείς οτι χάνεις χρόνο στην μετατροπή? 3 κουμπιά πατάς, νομίζω οτι υπερβάλεις! Χρήματα δεν χάνεις, ίσα ίσα μπορεί να κερδίσεις κιόλας μιας και το ποσό που σου στέλνουν είναι στο αρχικό του νόμισμα.

Δες και την monese, σαν εναλλακτική.

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Νομίζω η Viva δέχεται εμβάσματα μονο SEPA, αρα δε βολεύει στη συγκεκριμένη περίπτωση

Σωστα.Δεν το σκεφτηκα.μίλησε με την N26.Ισως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα.Δεν παιζει να μην σε δέχονται γιατί φαίνεσαι μικρος στην φωτογραφία της ταυτότητας.Πόσο καιρό την έχεις;

Επεξ/σία από asdfnikos
Δημοσ.

Και με τη revolut και με τη monese μπορείς να χεις λογαριασμός σε ΕΥΡΩ, με βρετανικό IBAN. Γιατί να έιναι GR;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...