Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Για αυτόν Τον λόγο Δεν επιτρέπει συναλλαγές με Την καρτα σε εταιρείες Που διαχειρίζονται χρήματα (Revolut,monese,icard κ.α.) και πως μεταφερεις απο dip σε revo/icard κλπ ; μονο μεσω iban ?
loyros13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, VICKR είπε και πως μεταφερεις απο dip σε revo/icard κλπ ; μονο μεσω iban ? Μέσω Google Pay! 1
loyros13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δίνει δωρεάν μια Pride κάρτα ή Revolut, και τα μεταφορικά δωρεάν. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από loyros13 1 1
vagstef Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 2:41 ΜΜ, bjj-p είπε Κ ξανα ρωτω. Η φορτιση της revolut απο καρτα απ ευθειας(της εθνικης προς το παρον), θεωρειται ή αλλιως ισοδυναμει σαν αγορα καποιας υπηρεσιας; Γιατι το εμβασμα προς revolut δεν θεωρειται κατι τετοιο, απλα μετακινηση χρηματων. Εγώ πάντως όταν φορτίζω με την Πειραιώς 50 ευρώ την di Pocket παίρνω 50 yellows. σαν αγορά.
Donmitsos10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Θέλω να κάνω top up την revolut σε πραγματικό χρόνο χωρίς να περιμένω εμβάσματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Είναι ο μόνος λόγος που δεν χρησιμοποιώ την revolut για αγορές απτό internet.
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε Θέλω να κάνω top up την revolut σε πραγματικό χρόνο χωρίς να περιμένω εμβάσματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Είναι ο μόνος λόγος που δεν χρησιμοποιώ την revolut για αγορές απτό internet. Μέσω Εθνικής (Δεν ξερουμε για ποσο ακομα θα δουλεύει) περνάει άμεσο top-up με της καρτες της.
Billator Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 2:41 ΜΜ, bjj-p είπε Κ ξανα ρωτω. Η φορτιση της revolut απο καρτα απ ευθειας(της εθνικης προς το παρον), θεωρειται ή αλλιως ισοδυναμει σαν αγορα καποιας υπηρεσιας; Γιατι το εμβασμα προς revolut δεν θεωρειται κατι τετοιο, απλα μετακινηση χρηματων. Δεν έχω δοκιμάσει με ελληνική κάρτα, αλλά με αυτές που δοκίμασα οι τράπεζες το βλέπουν ως αγορά υπηρεσίας και συγκεκριμένα online shopping έξοδα. Οπότε λογικά το ίδιο θα ισχύει κ από εδώ.
dream21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μια ερώτηση. Παω να στείλω λεφτά από τράπεζα Πειραιώς στην κάρτα της γυναίκας μου Revolut από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα που έχει και ενώ έχω συμπληρώσει τα στοιχεία τέρμα κάτω ζητάει σε ενα πεδίο "κωδικός αναφοράς εντολέα SEPA" τι συμπληρωνω εκει;
asdfnikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια ερώτηση. Παω να στείλω λεφτά από τράπεζα Πειραιώς στην κάρτα της γυναίκας μου Revolut από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα που έχει και ενώ έχω συμπληρώσει τα στοιχεία τέρμα κάτω ζητάει σε ενα πεδίο "κωδικός αναφοράς εντολέα SEPA" τι συμπληρωνω εκει; Ειναι "Αιτιολογία για τον δικαιούχο" Μπορείς να το αφήσεις και κενό. 1
dream21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Ειναι "Αιτιολογία για τον δικαιούχο" Μπορείς να το αφήσεις και κενό. Σε ευχαριστώ
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος.
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, le_bron είπε Επειδη σε 20 μερες θα παω Νορβηγια, παραγγειλα revolut για μενα και επεισα και το φιλο μου να το κανει για να μη μας ληστεουν με τις μετατροπες. Εβαλα 10 ευρω μεσα και περιμενω να μου ερθει. Πριν λιγο πηγα να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας στην CU με τα 10 ευρω που εχει μεσα η καρτα μου και την απερριψε. Γιατι συνεβη αυτο? Αν εχουμε προβλημα στο ταξιδι και δε μας την παιρνουν θα με θαψει ζωντανο ο αλλος. Εχεις ενεργοποιημενες της online Συναλλαγές απο το security της κάρτας;
le_bron Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Εχεις ενεργοποιημενες της online Συναλλαγές απο το security της κάρτας; Ναι κανονικα. Μηπως φταιει που η εφαρμογη της CU χρησιμοποιει το alpha e-commerse?
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, le_bron είπε Ναι κανονικα. Μηπως φταιει που η εφαρμογη της CU χρησιμοποιει το alpha e-commerse? Σου εμφανίστηκε στης συναλλαγές η κίνηση που έκανες;Οτι έγινε η προσπάθεια για πληρωμη;Μερικές εταιρίες (βλ. wind) δεν δέχονται ανανέωση με πληρωμη κάρτας εξωτερικού.Δεν θυμάμαι τι ισχύει στην Vodafone.Δοκίμασε να πληρώσεις μεσω PayPal με χρέωση της κάρτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα