Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, loyros13 είπε Όχι ούτε αυτή την παίρνει, Monese και DiPocket όμως κανονικά. Εγω την έχω περάσει,αγγλική Ν26.
bjj-p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 τι επαθαν ρε παιδια τα κρυπτονομισματα; αρχισαν να χτυπανε τα alerts μαζεμενα
Hapatingo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, bjj-p said: τι επαθαν ρε παιδια τα κρυπτονομισματα; αρχισαν να χτυπανε τα alerts μαζεμενα Χαμός και το χρηματιστήριο μεγάλη πτώση σήμερα. Στο Αμέρικα ανοίγουν το ενδεχόμενο για νέα ύφεση. Δεν τα βρήκαν Κίνα- Αμερική συν οτι άργησαν διαδικασία καθαίρεσης του Τράμπ σχετικά με τον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε Κίνα- ΗΠΑ. Απο την άλλη η Αγγλία, κοινοβούλιο και ο Θωμάς ο μάγειρας.
maroulini91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/9/2019 στις 9:48 ΠΜ, gokuthelegend είπε Κατέβασα την εφαρμογή και έκανα λογαριασμό. Μου ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση στοιχείων, αλλά η ταυτότητά μου είναι σε χάλια κατάσταση καθότι την έχω πάνω από 17 χρόνια. Βγάζω φωτογραφία την μπροστά και την πίσω όψη αλλά μετά από λίγο μου στέλνουν μήνυμα ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ταυτοποίηση. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Κυριακη ανοιξα νεο ρεβο λογαριασμο σε φιλη με ταυτοτητα απο το 2004 σε αθλια κατασταση(πλαστικο τσαλακωμενο φουλ και φθαρμενο στις ακρες)και της την δεκτηκε μεσα σε 3 λεπτα αφου εστειλα τις φωτο και την σελφιε..μηπως φταιει ο φωτισμος που βγαζεις φωτο;;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οι Ελληνικες ταυτοτητες απο τον Αυγουστο δεν πρεπει να γινονται δεκτες για ανοιγμα τραπεζικου λογαριασμου ή λογαριασμου ηλεκτρονικου χρηματος εκτος Ελλαδος γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας (υδατογραφηματα κλπ). Το μονο που δεχονται ειναι διαβατηριο σε ισχυ αλλα μερικες FinTech δεχονται και συνδιασμο ταυτοτητας μαζι με το νεο διπλωμα οδηγησης. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
mobile_32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Hapatingo είπε Χαμός και το χρηματιστήριο μεγάλη πτώση σήμερα. Στο Αμέρικα ανοίγουν το ενδεχόμενο για νέα ύφεση. Δεν τα βρήκαν Κίνα- Αμερική συν οτι άργησαν διαδικασία καθαίρεσης του Τράμπ σχετικά με τον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε Κίνα- ΗΠΑ. Απο την άλλη η Αγγλία, κοινοβούλιο και ο Θωμάς ο μάγειρας. Η λογική λέει ότι τώρα που έπεσαν οι μετοχές είναι καλή στιγμή για αγορά ...
babble tribe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι καθημερινά μπλοκάρονται πολλοί λογαριασμοί για “review”, φαινομενικά τυχαία ακόμα και για πολύ μικρά ποσά. Με ένα search στο Twitter “revolutapp” αν πάτε στα latest, θα δείτε ατελειωτη λίστα από χρήστες που ζηάνε πρόσβαση στον λογαριασμό τους, ακόμα και αν έχουν στείλει όλα τα δικαιολογητικά, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Πολλές φορές το account τους ειναι σε review για μήνες. Λεφτά στον λογαριασμό μου μπαίνουν αποκλειστικά από την δικιά μου τράπεζα στην Ελλάδα και έχουμε καθημερινές μεταφορές ποσών εγώ και η κοπέλα μου μεταξύ μας στα revolut account μικρό πόσα Μαξ 10€ πχ αν βγούμε έξω και δεν έχουμε ρευστό το μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο σαν πορτοφόλι Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από babble tribe
greekboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, babble tribe είπε Διαβάζω ότι καθημερινά μπλοκάρονται πολλοί λογαριασμοί για “review”, φαινομενικά τυχαία ακόμα και για πολύ μικρά ποσά. Με ένα search στο Twitter “revolutapp” αν πάτε στα latest, θα δείτε ατελειωτη λίστα από χρήστες που ζηάνε πρόσβαση στον λογαριασμό τους, ακόμα και αν έχουν στείλει όλα τα δικαιολογητικά, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Πολλές φορές το account τους ειναι σε review για μήνες. Λεφτά στον λογαριασμό μου μπαίνουν αποκλειστικά από την δικιά μου τράπεζα στην Ελλάδα και έχουμε καθημερινές μεταφορές ποσών εγώ και η κοπέλα μου μεταξύ μας στα revolut account μικρό πόσα Μαξ 10€ πχ αν βγούμε έξω και δεν έχουμε ρευστό το μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο σαν πορτοφόλι Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία; Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι μηπως να ανοιξω και καμια εναλλακτικη, εχω ηδη N26 αλλα η Revolut με εχει βολεψει περισσοτερο. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι που ειναι πιο κοντα σε Revolut?
Hapatingo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Για μικρά ποσά δεν θα έχετε θέμα, αυτό βέβαια μεταφράζεται ποικιλοτρόπος. Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα γίνονται για την ποσότητα, από το Twitter παράδειγμα ένας με το που άνοιξε λογαριασμό μετέφερε 5.000 λίρες, άλλος 2.000 λίρες από κάρτα. Όταν φορτίζεται η Revolut με μικρά ποσά και παραμένουν εκεί τότε δεν υπάρχει θέμα στην συνολική ποσότητα.
Thanasis159 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/9/2019 στις 8:42 ΠΜ, VICKR είπε οι Ελληνικες ταυτοτητες απο τον Αυγουστο δεν πρεπει να γινονται δεκτες για ανοιγμα τραπεζικου λογαριασμου ή λογαριασμου ηλεκτρονικου χρηματος εκτος Ελλαδος γιατι δεν πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας (υδατογραφηματα κλπ). Το μονο που δεχονται ειναι διαβατηριο σε ισχυ αλλα μερικες FinTech δεχονται και συνδιασμο ταυτοτητας μαζι με το νεο διπλωμα οδηγησης. Το ΣΚ άνοιξα Revolut στην σύζυγο και τον κουμπάρο μου με ελληνικές ταυτότητες, χωρίς πρόβλημα.
VaL Phoenix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Παίδες ετοιμάζομαι για τα 2 πρώτα μου ταξίδια σε χώρες που δεν έχουν ευρό. Η χαζή ερώτηση τώρα κ μην το πάρει κανείς στραβά. Εβαλα ευράκια στην κάρτα. Τώρα στις ξένες χωρίς ευρό χώρες, αφήνω τα χρήματα στην Ρεβο σε ευρό κ όταν πάω σε ένα pos να πληρώσω κάνει απευθείας μετατρωπή ή πρέπει εγώ να έχω κάνει, μέσο της εφαρμογής τη μετατροπή ? Κ αν μετατρέψω π.χ. 100 ευρό στο ξένο νόμισμα κ έχω άλλα 100 στο λογαριασμό σε ευρό, την ώρα της πληρωμής το pos θα τραβήξει κανονικά απο το ντόπιο ξένο νόμισμα??
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, greekboy είπε Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι μηπως να ανοιξω και καμια εναλλακτικη, εχω ηδη N26 αλλα η Revolut με εχει βολεψει περισσοτερο. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι που ειναι πιο κοντα σε Revolut? Monese? 1
bjj-p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Για μικρά ποσά δεν θα έχετε θέμα, αυτό βέβαια μεταφράζεται ποικιλοτρόπος. Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα γίνονται για την ποσότητα, από το Twitter παράδειγμα ένας με το που άνοιξε λογαριασμό μετέφερε 5.000 λίρες, άλλος 2.000 λίρες από κάρτα. Όταν φορτίζεται η Revolut με μικρά ποσά και παραμένουν εκεί τότε δεν υπάρχει θέμα στην συνολική ποσότητα. Ειναι λιγο λαθος η λογικη μικροποσα. Οπως ειπες μετραφραζεται ποικιλοτροπως. αν αναλογιστουμε οτι πρωτιστως η revo ειναι ενα ηλεκτρονικο πορτοφολι και εφοσον υπηρχε χρεωση μεχρι τωρα στα εμβασματα, φυσικα και η προτιμηση ειναι μεγαλυτερα ποσα ωστε να μειωνεται το κοστος(γιαυτο επιλεγεται αλλωστε η revo). Ειναι ασυμφορο να στελνεις 10-10 τα ευρω διοτι το εμβασμα στοιχιζε το 10%, ενω σε καποιον που εστειλε 1000€ με τη μια μειωνεται στο 1 ‰ Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αναφερουμε οσοι αντιμετωπιζουν προβλημα τι κινησεις κανουν και αν ειναι ταυτοποιημενοι απο την πρωτη στιγμη. ηδη γνωριζουμε οτι τα αλισβερισια με στοιχηματικες και ανταλλακτηρια εχουν προβλημα. απο εκει και περα, το συμπερασμα που βγαζω εγω μεχρι τωρα ειναι, οτι δεν εχει θεμα αν στελνεις εμβασμα στη revo απο λογαριασμο σου στη χωρα που δηλωνεις να σου ερθει η καρτα. Επισης δεν εχεις προβλημα να στελνεις απο revo σε λογαριασμο σου σε αλλες υπηρεσιες εκτος χωρας. Αυτο που δεν ξερω ειναι στα εισερχομενα εμβασματα απο τριτες χωρες αν εχουν προβλημα ή αν οχι μεχρι του ποσου που μετεφερες εκτος revo.
babble tribe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Hapatingo είπε Για μικρά ποσά δεν θα έχετε θέμα, αυτό βέβαια μεταφράζεται ποικιλοτρόπος. Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα γίνονται για την ποσότητα, από το Twitter παράδειγμα ένας με το που άνοιξε λογαριασμό μετέφερε 5.000 λίρες, άλλος 2.000 λίρες από κάρτα. Όταν φορτίζεται η Revolut με μικρά ποσά και παραμένουν εκεί τότε δεν υπάρχει θέμα στην συνολική ποσότητα. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση μου προς αυτούς για τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς. "Ι do believe you will be just fine with your top-up transfer Dimitrios, but since we are obligated under the Anti-money laundering and FCA regulations 2011 at some point we might ask you to confirm the source of the incoming funds, any valid document which confirms that you can upload it on chat as proof but once again this will be the worst-case scenario and I cannot confirm if we will ask you to confirm your funds."
asdfnikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Στο Top-up το κάνουμε μέσω Καρτας ώστε να μην χρεωνομαστε τα εξοδα εμβασματος και έχουμε και αμεση πίστωση του ποσου στην Καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα