sheldon_cooper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, dexterios είπε Η revolut αναφέρει για το θέμα : We advise using your own card to add money to your balance. If someone else would like to add money to your Revolut account, they can send money to your account instantly via their Revolut app https://www.revolut.com/en-GR/help/getting-started/adding-money-to-revolut/with-card/adding-money-by-card Οπότε η σωστή διαδικασία είναι να φορτίσεις την δική σου revolut και μετά να κάνεις από εκεί αποστολή σε όποια τρίτη revolut θέλεις. Έχω φορτίσει με της κοπέλας μου την κάρτα άπειρες φορές. Δεν είναι σωστό αλλά γίνεται
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια; Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω; Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)?
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Alxnks είπε Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια; Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω; Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)? Φυσικά Και συμφέρει! Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά. 1
soiramk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Φυσικά Και συμφέρει! Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά. Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless.
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, soiramk είπε Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless. Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα;
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alxnks είπε Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα; Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή.
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδιά sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από nightwalker1990
Joe22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε παιδία sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση? Παρομοίως
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Περναει περίοδο μαλλον η εφαρμογη Αυτή την στιγμη γιατί κολλαει απίστευτα
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή. Οκ, να κάνω απόψε λοιπόν μπας κι έχει έρθει ως τότε. Αν έχει κάποιος πρόσκληση και κερδίζουμε κάτι τι και οι δύο, ας μου στείλει πμ να κάνω την αίτηση.
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Περναει περίοδο μαλλον η εφαρμογη Αυτή την στιγμη γιατί κολλαει απίστευτα πάνω απο μισή ώρα γίνεται αυτό..
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε πάνω απο μισή ώρα γίνεται αυτό.. Από το απογευμα Σέρνετε...
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Μολις εκανα topup Πρωτον ειχε χασει την καρτα, δεύτερον δεν την πρόσθετε γιατι προφανώς ηταν ηδη περασμένη(εβγαζε error), ρεσταρτ στο τηλέφωνο την είδε τελικά, τρίτον λεφτά γιοκ με το topup, μετά απο δυο προσπάθειες ξεκόλλησε αλλα τα χρήμα ενω έφυγαν απο την τράπεζα στην εφαρμογή της ρεβο ηταν pending , μιλαω στο chat και δια μαγιας (χωρις να μου απαντήσουν) έγιναν add μετα απο 20 λεπτα Αυτα για σήμερα, για πρώτη φορα ολο αυτο μου φάνηκε λιγο ερασιτεχνικό (ρε εμεις οι ελληνες το φτιάξαμε το μαγαζί, πρέπει να μας προσέχετε χαχααααα) Nα συμπληρώσω οτι η εθνικη ζήτησε και εκείνο το εξτρα verification με τα sms.
Hapatingo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Από το μεσημέρι υπάρχει η ειδοποίηση οτι η εφαρμογή δυσλειτουργεί.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Από το μεσημέρι υπάρχει η ειδοποίηση οτι η εφαρμογή δυσλειτουργεί. Ναι τώρα βρήκαν που έρχεται η Μ. Παρασκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα