Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dexterios είπε

Η revolut αναφέρει για το θέμα :

We advise using your own card to add money to your balance. If someone else would like to add money to your Revolut account, they can send money to your account instantly via their Revolut app

https://www.revolut.com/en-GR/help/getting-started/adding-money-to-revolut/with-card/adding-money-by-card

Οπότε η σωστή διαδικασία είναι να φορτίσεις την δική σου revolut και μετά να κάνεις από εκεί αποστολή σε όποια τρίτη revolut θέλεις.

Έχω φορτίσει με της κοπέλας μου την κάρτα άπειρες φορές. 

Δεν είναι σωστό αλλά γίνεται 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. 

Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια;

Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω;

Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Καλησπέρα.

Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη 7-16 Δεκέμβρη. 

Με συμφέρει να βγάλω revolut (ή και κάποια από τις υπολοιπες...n26 κτλ) για συναλλαγές εκεί σε δολλάρια;

Και βασικό επίσης....προλαβαίνω να βγάλω;

Αν δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα, θα μπορώ να πληρώνω μέσω κινητού πχ (samsung note 9)?

Φυσικά Και συμφέρει!

Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Φυσικά Και συμφέρει!

Μπορείς να την περασεις και στο google pay αμα δε προλαβει να ερθει αλλα δεν ξερω ποσο διαδεδομένο ειναι το NFC στην Αμερικη. Νομίζω ακόμα στο Chip and Pin ειναι στα περισσότερα μικρά μαγαζιά.

Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, soiramk είπε

Ακριβώς... Οι περισσότερες συναλλαγές που έκανα πρόσφατα στη ΝΥ ήταν με swipe απλό και οι υπόλοιπες με Chip and Pin. Πουθενά δεν πλήρωσα contactless.

Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Κακό αυτό, λογικά δεν προλαβαίνω για φυσική καρτα. Πόσο γρήγορα έρχεται; Αν πχ κάνω αίτηση τώρα;

Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση?

Επεξ/σία από nightwalker1990
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

παιδία sos , προσπαθώ να κάνω προσθήκη χρημάτων και οποιαδήποτε κάρτα πάω να βάλω μου βγάζει error τι φάση?

Παρομοίως

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Την κάνεις σήμερα την στέλνουν αύριο και μπορεί να έχει έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή. 

Οκ, να κάνω απόψε λοιπόν μπας κι έχει έρθει ως τότε.

Αν έχει κάποιος πρόσκληση και κερδίζουμε κάτι τι και οι δύο, ας μου στείλει πμ να κάνω την αίτηση.

Δημοσ.

Μολις εκανα topup

Πρωτον ειχε χασει την καρτα, δεύτερον δεν την πρόσθετε γιατι προφανώς ηταν ηδη περασμένη(εβγαζε error), ρεσταρτ στο τηλέφωνο την είδε τελικά, τρίτον λεφτά γιοκ με το topup, μετά απο δυο προσπάθειες ξεκόλλησε αλλα τα χρήμα ενω έφυγαν απο την τράπεζα στην εφαρμογή της ρεβο ηταν pending , μιλαω στο chat και δια μαγιας (χωρις να μου απαντήσουν) έγιναν add μετα απο 20 λεπτα

Αυτα για σήμερα, για πρώτη φορα ολο αυτο μου φάνηκε λιγο ερασιτεχνικό (ρε εμεις οι ελληνες το φτιάξαμε το μαγαζί, πρέπει να μας προσέχετε χαχααααα)

Nα συμπληρώσω οτι η εθνικη ζήτησε και εκείνο το εξτρα verification με τα sms.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Από το μεσημέρι υπάρχει η ειδοποίηση οτι η εφαρμογή δυσλειτουργεί. 

Ναι τώρα βρήκαν που έρχεται η Μ. Παρασκευή :) :) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...