stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά. Ανάληψη χρημάτων μέσω revolut από ελληνική τράπεζα πόση προμήθεια έχει; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 6 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Έχω παραγγείλει φυσική κάρτα και δεν μου έχει έρθει ακόμη, μου είχε βγάλει μήνυμα πριν καναδυο μέρες η εφαρμογή και με ρωτούσε αν την παρέλαβα, έβγαζε εκτιμώμενη μέρα παράδοσης στις 26/11, και θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορούμε να δούμε πότε είχε γίνει η παραγγελία και η αποστολή; Την επόμενη μέρα της παραγγελίας μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκε η κάρτα, αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν συγκράτησα τις ημερομηνίες. 2. Από ποια χώρα έρχεται η κάρτα; 3. Και πόσο χρόνο κάνει συνήθως; Μπορείς να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω του τσατ. Εμένα έκανε 5 μέρες να έρθει πάντως. Ψιλό χρόνος ρεκόρ και ήρθε από Γερμανία
soiramk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Γεια σας παιδιά. Ανάληψη χρημάτων μέσω revolut από ελληνική τράπεζα πόση προμήθεια έχει; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων €3 από ATM της Πειραιώς.
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, soiramk είπε €3 από ATM της Πειραιώς. Και πως με χρεώνει αν πχ έχω 100€ revolut και τραβήξω 100; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Και πως με χρεώνει αν πχ έχω 100€ revolut και τραβήξω 100; Θα ζητήσεις 100€ ,θα σου δώσει 100€ αλλά θα χρεωθείς 103€.
stelaras12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα ζητήσεις 100€ ,θα σου δώσει 100€ αλλά θα χρεωθείς 103€. Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 12 minutes ago, stelaras12 said: Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€ Αν έχεις μέσα 100 ευρώ δεν θα σου δώσει 100 προφανώς και θα σου ρίξει άκυρο το ΑΤΜ ώστε να επιλέξεις μικρότερο ποσό...
bilya Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, stelaras12 είπε Άρα στη revolut μετά θα έχω -3€ οχι φυσικά. θα ακυρωθεί η συναλλαγή. στην ρεβο πρέπει να χεις 103€.
sheik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Αν ο εργοδότης σε πληρώνει στη Revolut και εσύ μετά μεταφέρεις τα χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου (eurobank), τι γίνεται με την φορολογία; Γνωρίζει κανείς;
Joe22 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα. Προσπαθώ να βρω το σημείο όπου απενεργοποιείται από την ππ η μετατροπή του συνναλάγματος, αλλά χωρίς επιτυχία... Από τις "ρυθμίσεις" πηγαίνω σε κάποιο link/tab; Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, sheik είπε Αν ο εργοδότης σε πληρώνει στη Revolut και εσύ μετά μεταφέρεις τα χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου (eurobank), τι γίνεται με την φορολογία; Γνωρίζει κανείς; Γιατί τα μεταφερεις σε ελληνική τράπεζα; Πληρώνεσαι απο ελληνική εταιρία; Θα σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τις μεταφορές. ΡΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗ.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί τα μεταφερεις σε ελληνική τράπεζα; Πληρώνεσαι απο ελληνική εταιρία; Θα σου ζητήσουν να δικαιολογήσεις τις μεταφορές. ΡΩΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗ. Και μετα τον λογιστη, ας ρωτησει και ενα δικηγόρο, θα του χρειαστεί αργα ή γρήγορα.
revyien Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Μεθαύριο είναι να πάω Βουδαπέστη για τρεις ημέρες, έχω μετατρέψει ευρώ σε φιορίνια μεσα στην στο λογαριασμό μου ρεβολουτ οπότε λογικά οταν χρησιμοποιώ την κάρτα θα δίνει απο τα φιορίνιαΑ Απλάθέλω να ρωτήσω αν θελήσω μετρητά σε φιορίνια πια διαδικασία ακολουθώ;δεν έχω κάνει ποτέ ανάληψη απο αυτή την κάρτα, βάζω απλά την κάρτα και πατάω ανάληψη και τέλος;η είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, γιατί στις 260 σελίδες κάτι θυμάμαι είχα διαβάσει αλλά πλέον αδύνατον να το ξανα βρω, είχα διαβάσει ότι κάτι σε ρωτάει το μηχάνημα και πρέπει να το πατήσεις αλλιώς έχεις μετατροπή συναλλάγματος από το atm και χάνεις ένα σεβαστό ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς
Hapatingo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 3 minutes ago, revyien said: Καλησπέρα σε όλους Μεθαύριο είναι να πάω Βουδαπέστη για τρεις ημέρες, έχω μετατρέψει ευρώ σε φιορίνια μεσα στην στο λογαριασμό μου ρεβολουτ οπότε λογικά οταν χρησιμοποιώ την κάρτα θα δίνει απο τα φιορίνιαΑ Απλάθέλω να ρωτήσω αν θελήσω μετρητά σε φιορίνια πια διαδικασία ακολουθώ;δεν έχω κάνει ποτέ ανάληψη απο αυτή την κάρτα, βάζω απλά την κάρτα και πατάω ανάληψη και τέλος;η είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, γιατί στις 260 σελίδες κάτι θυμάμαι είχα διαβάσει αλλά πλέον αδύνατον να το ξανα βρω, είχα διαβάσει ότι κάτι σε ρωτάει το μηχάνημα και πρέπει να το πατήσεις αλλιώς έχεις μετατροπή συναλλάγματος από το atm και χάνεις ένα σεβαστό ποσό αλλά δε θυμάμαι ακριβώς Θα σε ρωτήσω εάν θες η μετατροπή συναλλάγματος να γίνει από την τοπική τράπεζα ή από τον οργανισμό έκδοσης της κάρτας σου. Θα πατήσεις αυτό με την κάρτα σου. Αν δεις χρεώσεις “access fee“ κοκ πριν το τελευταίο βήμα μην διστάσεις να δοκιμάσεις και σε διαφορετικό ΑΤΜ.
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν Βουδαπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει ΠΑΝΤΟΥ ATM της Euronet, όχι μόνο στο αεροδρόμιο αλλά και στην πόλη, που χρεώνουν σημαντική προμήθεια για αναλήψεις. Προτείνω να βρεις με το Google Maps ένα κατάστημα Erste Bank και να κάνεις ανάληψη από το ATM τους. Δύο φορές που έκανα εγώ δεν μου κράτησαν καθόλου προμήθεια και το μενού του ATM δεν είχε περίεργες ερωτήσεις μετατροπής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα